Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Nem örülök én semminek, csak már köszöntem és akkor senki sem vett észre, gondoltam így majd igen.:D
Rossz kedvem van ma, holnap műtik a kutyusomat.:(
Helló!
Minek kell örülnünk?
tényleg, egy pisiléstől? érdekes, dehát igen, a víz...
igen tudom hogy a ciklus is számít, mensi előtt és alatt mindig több vagyok én is! dehát most a közelében sem vagyok még :(
Egyébként a múltkor pisilés előtt és után fél kiló volt a különbség!
És nálunk nőknél az is számít, hogy vannak időszakok a ciklusban, amikor a szervezet több vizet tart vissza, aminek meg súlya van. Szóóóóval ezzel is magyarázható. Főképp hogy nem is vagyunk egyformák!
Jó reggelt mindenkinek!
Niki! Akkó elmondom neked, hogy tegnap alig ettem és este 52-őt mutatott a mérleg, teljesen kiakadtam. Reggel a kávé után 50-et. Hova lett éjszaka 2 kiló??? Na szóval én sem értem.
Nyugi! Ettől nehogy már rossz napod legyen, mikor ilyen szép idő van!:)
Szép Jó reggelt mindenkinek!
Hát, a hétvégén termeltetek 9 oldalt...és sikerült visszaolvasnom, de azthiszem annyi mindenről szó volt, hogy a hozzászólás már nem fog menni :(
Ha esetleg én nem reagáltam valakinek, akkor elnézést, de munka mellett csak kapkodni szoktam a fejem :(
Niki együtt érzek veled, azonban nekem 1,4 kg a hízás :(
És most oly mértékben dühös vagyok magamra, hogy hajaj...mert erről viszon t Én tehetek és nem az a fránya mérleg :(
Sziasztok!
Szerintem mindent nyersen kell mérni...Mert ha megfőzöd ugyanaz csak vízzel szívja meg magát, abba meg nincs kcal.:D
Szóval nyersen kell mérni és a csirkét is meg minden husit.:)Legalábbis én úgy olvastam egy testépítős oldalon.5 dkg rizs nagyon kevés, annyi kcal-hoz.
Andi, nyugi, még én is elszöszmötölök itt egy jó pár évig...De sztem sose fogok lefogyni 55 kg-ra csak ha nagyon ráveszem magam.Most is csak súlyt tartok.Nem megy nekem a fogyókúra.:(Pláne hogy előjöttek a pms tünetek, ami nekem nagyon erőteljesek szoktak lenni, főleg a zabálhatnék.:)
Sziasztok!
Csak kukk...szoktátok olvasgatni a femina.hu-t? Nagyon jó dolgokat találtam...érdemes megnézni.
Szép napot!
mi is mindig tanulunk újat :)
szivesen :)
Köszönöm a segítséget!
Gondolhattam volna.. akkor tegnap rosszul mértem! :(
Na, de ma már okos vagyok... :)
Köszi
szia manon!
hát ez egy örök téma volt nálunk is, legutóbb írta vki pl a tésztánál hogy főtt állpotban kell mérni! végülis az az amit ténylegesen megeszel, sztem úgy mérd!
köszönjük a gratulációt, Neked is kitartást :)
Sziasztok!
Segítene valaki??
Az a bajom (jaj mekkora mi?? :) szóval, hogy a rizst a megfőzött állapotában kell mérni, vagy még a nyersben!
Mert hogy ügye súlyban nem ugyanaz.
Előre is köszi
Manon
ui: ugyan én is e módszer szerint étkezem, mégsem írtam még semmit se ide, de olvaslak titeket.
Gratulálok mindenkinek, a kitartásához, és a sikereihez :)
jó reggelt lányok!
hát nekem nem indult túl jól a napom :(
a tegnapi 57,4 után ma 58,1 mutatott a mérleg!!!!!! noooormáliiiis???????????? hogy a fenébe lehtséges ez?????? nagyon szomi vagyok :(
jó reggelt... ma is tanulás ezerrel, be sem megyek ma, mert akkor holnap szívás lesz... egy olyan 12 órát még küzdök aztán lesz ami lesz holnap...
jah, Andi...! Én is vmelyik nap azon gondolkodtam, hogy meddig fogunk Mi itt fórumozni...és arra jutottam, hogy amikor már mindenki eléri a súlyát, akkor lesz csak igazán szükségünk egymásra, mert megtartani nehezebb szerintem (hosszú távon) mint lefogyni....akkor majd ez lesz a cél... :)
de azért Nekem az a 8-10 kg nem holnapra fog lemenni... minél kevesebb a felesleg annál nehezebb, úgyhogy szerintem egy fél évig még lesznek itt fogyizók.... meg jönnek majd újak is... szóval semmi pánik :)
főőőőőleg. mert ma megint 75-höz közelebb volt a mérleg... a fene a belit :)
de ez az 1-2 kg fel le mindig megvan Nálam... de nem érdekel, mert tetszik ami a tükörben látok... :) no, megyek tanulni.... este még bekukk!! szép napocskát :)
Én is indulok, majd du. jövök!
Cuppák mindenkinek!:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!