Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziazstok LÁnyok!!:)
Anyecs, a musculus nem egy egér???:))) Csak mert a musz muszkulusz:) a háziegér:P:)
Jaaaj, lányok, ma nagyon rossz vtam!!! Halál éhes vtam egész nap!!!:( És zabáltam is:((( Ok, végülis bűnös kaját nem ettem, mind megengedett volt, csak túl sok...1389 kcal lett a vége:(((((
De vtam egy óra alakformálón... De akkor is:((( Nem tudom, lehet, h. a vitamin-tabiktól vok ilyen éhes? Bár tegnap meg nem vtam, jól brtam...vagy attól, h. tegnap ettem fagyit és ettől ch-éhségem lett? (Bár ez sem biztos, mert ma magamhoz képest elég sok fehérjét ettem...) Határozott vok, mi?:)
akkor kedves tudnod kell, hogy mi az a:
musculus sternocleidomastoideus
:)
:)
Hát Én csak a Kárpát Pannon Régió Földtanából :)
Miből nem?:D
Neurológia, pszihológia, anatómia, adminisztráció, ápolási ismeretek, kevés jog..pff ilyenek, a fene tudja..
Szia!
Ez nagyon jó ötlet!Nekem is néha gondom van ezzel, hogy mit egyek, ami egészséges és kevés kcal, ch stb.:)Megnézem majd ezt a krémtúrót.:)
Köszi a tippet!
Ide is bekukk :)
(Keveset olvastam lefelé.)
szeretnék gratulálni Neketek, hogy hogy veszitek a fáradságot és tesztek a testmozgás érdekében!!
Én szerettem volna egy külön fórumot nyitni arról, hogy ki milyen jó termékeket talál az élelmiszerpolcok választékában, és, hogy miért tarja jónak, melyik étkezéséhez csatolja stb.
Elnézést, nem akarom a fórumot más mederbe terelni, így ha így érzitek ez nem ide tartozik, természetesen megértem.
Én ma pl. találtam a Lidl-be egy nagyon jó vanilliás krémtúrót (300 valamennyi Ft 500 g)
neve: Linessa
Energiatartalom 100g-ra: 83 kcal, szénhidrát: 13,2, zsír: 0,2 ----> jó fehérjeérték, alacsony zsír
Most ez a legújabb szerzeményem, mert eddig Lidl-be nem jártam, bár lehet ti ismertétek már :)
Sziazstok!
Na, megvolt az egy óra alakformáló 11től...hát jó kemény volt ez a csajszi, nem mondom!!!
Viszont nem tom, mi van ma velem, tök éhes vok egész nap:( Olyan zabizhatnékom van és ma vacsira már csak 180 kcal-om maradt...vagyis valszeg túl fogom ma lépni az 1200-at...:( Mert még muszáj ennem ma, csak nem tom mit, amitől nem is leszek fél óra múlva éhes...
azt nem is mondtam!
még akkor is jól járunk...
:-))
nem akarok beleszólni, de miért nem rendelitek meg roxánál az egészet, nemcsak a receptet, hanem magát a kaját saját fizikai mivoltjában???!!!!
:-))
vedd ki a formából és gyorsan főzz bele zselatin, egy csomagot oldjál fel most akkor kb másfél deci tejben..
A zselatin csak forró folyadékban oldódik..ez nem instant:)
szia itt:)
Nem! még véletlenül sem:)
Írtam pontosan..felfőzök egy csomag zselatint, Horváth Rozist 1 dl tej és 1 dl víz keverékében..teljesen olvadásig..utána keverem bele a túrós-joghurtba..olvasd csak el:)
sziasztok!
Roxa merre vagy? mindjárt sikítok! nem szilárdul a joghurtos cucc:( valamit elbaltáztam. Ugye hidegen kevered bele a masszába a zselatint? mármint főzés nélkül.
Sziasztok!:)
Nem baj, Noémi, néha belefér, most már szép lassan le fog menni.
Ma én is nagyon rossz voltam.:(Pedig tegnap tényleg nem vacsiztam.Ettem nutellás kenyeret.:S De nem reggelire hanem tízóraira.Ezért ma már nem ehetek...De mindegy, mert finom volt, megéri az éhezést.:)
Megint itt vagyok a kondiba, de csak 6ig, aztán megpróbálok 1 óra alatt gyorsan felmosni és irány haza a kiskutyámhoz.Párom dolgozik fél9ig, most nem várom meg.Kedden műtik a kutyusomat, ivartalnítsák.Nagyon nem várom.:S:(((Szerintem nagyon fogok sírni, olyan nekem, mintha a gyerekem lenne.:)
Niki, ügyes voltál, hogy tegnap nem csábultál el!:)Neked aztán van akaraterőd!!
Szija.)
Nekem nem tetszett :(( de ma kick box szeretnék, eddig főztem, Ama lassan kel...asszem majd este. Jól is fog esni a mozgás, a hasimnak is sztem:))
Én nem tudtam ellenállni....gyenguska vagyok mostanában...pedig 9 kg az még 9 kg.(((
szia mia :)
néha kell engedni a csábításnak, főleg ha meg is jött, akkor most ígyis úgyis többet mutatna a mérleg... ismerem...
én tegnap megálltam a rendezvényen is volt a büfében melegszendvics ott illatozott meg falta mindenki, de én nem :)
torna megvolt, megcsináltam a BA nyerj időt, hát az első 10 perctől nem vagyok elragadtatva ami a bemelegítős rész, utána az alakformálás már egész jó! majd máskor egyénileg bemelegítek és úgy csinálom meg :)
Halihó:))
Na én ma is rossz voltam...melegszendvicset regeliztem a piacon...de hát ott van kolbász, meg lángos...sok sok diétás.....na sebaj..ma már csak kis husi ebédre és vacsira saláta.))
Ama alszik, én főzök....
Este megprob én is kick boxozni egy nagyot:))))
Andika juhéééééééé:))) Én nem állok rá, megjött ma...csak szomoru lennék:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!