Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ha nem gond...
Még nem kaptam kedvet a számolgatáshoz...valahogy túl bonyolultnak tűnik nekem...de lassan visszaolvaslak titeket, hátha megjön közben a kedvem :D
Esetleg ha valakinek van ideje, akkor azt megkérném, hogy kukkintson rá a napi menüjeimre és saccolja meg, hogy hány kalóriákat eszek én meg naponta? :-s
Én reménykedek, hogy 1000-1200 között tartom, de biztos néha túlszárnyalom....főleg a szénhidrát bevitelt...
Előre is köszönöm!
Puszi mindenkinek
Helló Csajok!
Na, túléltem azt a 3 órát:) De ne tudjátok meg...amikor mentem befelé, mint egy zombi...az első órámon is, pedig az már fél 11-kor volt...szó szerint majdnem összeestem...mentem a tanári wc felé, amikor azt éreztem, h. menten le kell feküdnöm, akár a padlóra is, ott helyben...:S De erőt vettem magamon...de nagyon rossz volt:(
az biztos hogy nagyon egészséges :)
én meg mindjárt megeszek egy joghurtot!
Sziasztok!
Szerintetek egy felnőtt férfinak aki most 95kg, (80 szeretne kb lenni)mennyi szénhidrátra van szüksége egy nap??? Asztalos, biciklvel jár dolgozni 2*40-50perc....
mindenki ebédel csajok?
mi finomat esztek?
én virslisalátát ettem
Drága, úgy sajnálom, mindig azokat bántják akik a legekvésbé sem érdemlik meg... :(
de tényleg ne is foglalkozz velük! mi szeretünk és elég sokan vagyunk :) szóval :)
töröltem őket....hányok az egésztől...
na megyek csajok mára elég volt.
puszi
Hali csajok:)
Ama alszik..vagyis aludnia kéne de kiabál nekem:))) pedig most kéne vasalnom és tergetem..kis szaros, meg röhög és kiabál:)) Imdádom:)))
Tündinek igaza van mindenki maradjon szépen a forumon mert ugy alkotunk egységet ha mineenki itt van.
Üdv az újaknak örülünk nektek...mindenkit szivesen látunk...hajrá:))
Látszik h ritkán vagyok...Roxának főzös forumja...merre is van??? mi is a címe??:)
ma vettem magamnak vitamint Multi-tabs-ot....szükségem van rá, kicsit erősödjön az imm. rendszerem:))) nem árt, max használ:) meg a fogyi azért kivitte a raktáramból a zíirral együtt a vitamint is...kis pótlás.)))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!