Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Matol:))
Koszi Any
én is imádom egyébként!
és most a ma elfogyasztott kemény 750 kalória után kemény harcokat vívok magammal hogy ne egyek belőle mert NEM EHETEK BELŐLE! majd holnap ebédre...
Imádom a chilis babot!:D
Hát gondolom darált pulykahús kell hozzá és minimális olaj.Ez a legfontosabb.Babot nem nagyon lehet ligthosítani...Én mindig ilyen knorrosat csinálok, nem túl egészséges, de finom.:)Amúgy nem tudom hogy kell fűszerezni.:)
:)
Roxa szívem! Bár nem eszek húst, de érdekelne egy csülök pörkölt lightos verziója.. úgy látom Te nem ismersz akadályt :)
csináld meg lájtosan gyermekem:D
Én már megcsináltam, itt vana telómban mentve képekkel..majd valamelyik nap felteszem:)
Na jó azért lehet hogy hízlal ha nagyon sokat eszünk belőle...De a szőlőről tényleg ezt olvastam, hogy hamar lebomlik a benne lévő cukor...De úgy gondolom, hogy egy gyüminap nem a kcal számolásról szól, hanem arról hogy kitisztítod a szervezeted...
Amúgy meg a szőlővel még az a baj, hogy hamar éhes leszel utána, savat csinál.
sajnálom drágám, te már megetted a kcalodat:)
de biztos rossz lesz, csak hogy megnyugtassalak:)
Igeeen? na, ezt akkor jó tudni!:) Mármint mindenhol azt olvasom, h. a banán meg a szőlő kerülendő, mert nagyon sok cukor van bennük...
Ágica bammeg, milyen kalácsokról beszélsz te itten?!?!?!? Ne fájdítsd a szívemet!:)))
én szerencsére most sem vagyok éhes, viszont ürességet érzek:) szerintem eszek egy sajt és paradicsom főszereplésével készülő salit:)
Már készül a diós-mazsolás kalácsom a kenyérsütőben, amiből egy átlátszó szeletet engedélyezek szerény személyemnek.
Na miket vettél?Ma én is részletesen elterveztem mit veszek az első fizumból.:DMár el is költöttem gondolatban.De sajna ennyi mindenre nem lesz elég.:S:D
A szőlőcukor meg nem hízlal, mert nagyon gyorsan lebomlik, ezért használják a sportolók is edzés előtt, mert gyorsan ad energiát...Nyugodtan egyél szőlőt.:)Drukkolok,hogy menjen az a gyüminap!
Igen, Ágica, egyetértek Anyval, tarts ki és bizonyítsd be, h. márpedig le lehet fogyni pajzsmirigy-betegséggel is!!!!!
No lányok, vtam shoppingolni, elköltöttem egy kisebb vagyont és még mindig nincs csizmám... A többi nagyon jó, amit vettem, persze még novemberben meg decemberben is fogok, mert még kell pár cucc, csak nem szabad lenullázódnom...:S
Amúgy ma 1240 kcal-lal zárok, mingyá megyek vacsizni:). Viszont most még tart az elhatározásom, h. holnap gyüminapozok...kcal-számlálás nélkül...csak félek, h. anélkül bezabálok...rengeteg szőlő van itthon, viszont abban meg rengeteg cukor van... De van benne antioxidáns is, ami gátolja az öregedést...:)
Szerintem kipróbálom, h. számolás nélkül eszek gyümit, aztán ha péntekre gáz lesz az eredmény, max. többet ilyet nem csinálok!:)
Szerintetek?
Elindultam haza.
Csak keveset irjatok tudjak utánatok olvasni.:-))
Hahóó!:)
Roxa, nagyon boldog névnapot kívánok!Sok puszi!
Érdekes, én nem vagyok most kívánós.Ellennék egész nap kaja nélkül.:O Hát ja, érdekes...De mensi előtt visszahízok mindent, amit most leadok.:S Akkor kéne kontrollálni magam.
Ágica, menni fog az!Tarts ki!Drukkolok!
Anyecs, szerintem nem olyan gáz, hogy ezt megetted.Ha előtte alig ettél, akkor elégettél egy csomó zsírt.:)Ettől nem fogsz meghízni...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!