Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Nem halmozom az élvezeteket.:-)
A joghurtot megeszem uzsonnára.:-)
szia! én is nagyon szeretem a karfiol krémlevest és tényleg nevetségesen kevés a kalória benne, nem is kell hozzá liszt meg semmi
nagyon fini :)
Én a zellert is krémlevesnek csinálom.
Fincsi!
Én a karfiolból krémlevest csináltam.Annyi vizet öntöttem ami ellepte,ételízesítővel megfőztem,aztán már csak a botmixert tettem bele.
Csak az kritizálja aki megcsinálta.Olyan úgyse lesz,mert meglepően finom.:-)
A kalória meg a ch szóra sem érdemes.:-)
szerintem is belefér...
tudod én is ebben a cipőben járok, ezért nem is csinálom drasztikusan, teljesen semmit nem vontam meg magamtól és szedek vitamint is! ésszerűen kell csinálni, nem az a cél hogy egy hét alatt fogyjunk le :)
hááát hogy babát tervezünk és most akarok fogyózni?:)mondom neki, ki tudja mikor sikerül..addig lehet nádszálvékony leszek:DD
1 éve eszem az elevitet is.....
de ez, amit itt olvasgatok recepteket sztem babásan is belefér, nem?
tényleg lecseszett a doki?
mondjuk egy drasztikus fogyókúra tényleg nem tesz jót!
megelégszem egy lapos hassal is:DDmeghát a kedvenc farmerom..igaz összeér, de kinyomja a hájam:SSSígy nem tudom hordani:Sazt szeretném hordani:DD
meghát lecseszett a dokim:Shogy most próbálok fogyni?:S:S:S
halihó!
olvastam a döntésedet :) sztem mivel nem is kell sokat fogynod, elég lesz ha odafigyelsz arra a pár dologra amit említetél is! me egy kis tekerés, aztán bomba leszel :)
hahó lányok!
Andi, Neked nem volt elég mozgásnak az ajtóvakarás?? hú de elszánt vagy :)
én ma táncra megyek az lesz a mozgás, de lehet utána még lenyomok vmit, majd meglátom :) ma nem kell főznöm jobban ráérek!
most pedig az isteni fincsi joghurtomat majszolom :)
szia... remélem hozod magaddal a pozitív gondolkodást (is) :)))
Andika! igen, akkor kell abbahagyni amikor az ember már jóllakott...a természetgyógyász akihez jártam, Ő mondta mindig, hogy ezek rossz berögzöttségek, amiket gyerekkorból hozunk meg h modern civilizációs ártalom... persze nem akarlak leszúrni ám, nehogy azt hidd, mert nagyon jó néha jól megtömni a pocakot.... :) csak úgy mondom... nem kioktatásként!
amúgy, a mai tornától és teljesen kivagyok.....alig bírom összeszedni magam...hát kétszer meggondolom mikor megyek mégegyszer ehhez a csajhoz másfél órára... (csütörtökön:))))
most megyek takarítani... porszívózás meg ilyen, aztán posta.... dejó lesz.
Sziasztok!
No, mi is megebédeltünk, fél egykor és kivételesen másfél órával kaja után még mindig úgy érzem, h. kipukkadok!!!!:))) Persze kellemetlen érzés, már közben éreztem, h. meg kéne állni, de már csak pár falat volt hátra...pedig pont ilyenkor kéne megállni, nem?:S Na mindegy. De legalább kivételesen tele vok!:)
Egyébként úgy lefáradtam ajtókaparásban délelőtt, h. alig élek... (A festéket vakarjuk le, igen kemény...:S)
Párom drága azt mondta, majd ő besegít nekem az ajtóvakarásban ablakmosás után meg holnap, én meg menjek csak fürödni (tiszta zöld vok, ogreeee:))) meg utána 3-ra tornára...tök cuki!!!:)
Remélem, addigra a telítettségem is alább hagy!
En sem tornazok minden nap, minimum 1 pihi nap kell egy heten,de van, hogy 3 is lesz belole.
Mit fogtok ma vacsizni?
Sziasztok!
anyecs köszönöm a meghívást, élek vele.
szia Annus!
ügyike vagy, fog ez menni :)
szerintem nem kell minden nap tornázni, azt nehéz betartani is, én is kb minden másnap tornázok, persze ha időm és kedvem is van, előfordul hogy gyakrabban is
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!