Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Szia Any! (és mindenki:D)
úúú Billy-t meglesem:-) csupa jót hallottam a terminátorról:-)
Remélem most is sikerül!Nekem nem kell mostanában ilyen bogyó, mert amúgy sincs sok étvágyam.:)Hála az istennek.:D
Igazából mostanában én sem vagyok sokat, mert 12 órában dolgozok és akkor három napig egyáltalán nem tudok jönni.Miért ne fogadnánk vissza?:)Örülök, hogy itt vagy újra.:)
Jó estét lánykák!:)
Most nyomtam le 1 óra billy blankses tornát.50 perc hasizom és 10 perc taebo.Fent van yotube-n az a címe hogy billy blanks advanced taebo.1 óra és szerintem nagyon jó zsírégető.:)A hasizmos meg billy blanks bootcamp.
Mindjárt visszaolvasok.
Jókor szólsz!:-)
Tegnap vásároltam be pirosból meg kékből.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm ezt a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok.
Gyakorlott fogyókúrázó vagyok, hatalmas kitartással, 16 kg fogytam eddig, még 5-6 kg szertnék. Nekem már ebben a korban nagyon nehezen megy, de a pozitív gondolkodásom és hozzáállásom meg van és marad is.
Keményen megdolgoztam ezért az eredményért, minden nap keményen kondizok, november óta különböző táplálékkiegészítőket eszek reggelire- vacsorára. Két-három hónapig mentek a kilók aztán megállt négy hónapra, ez iszonyú volt, de nem adtam fel.
Aztán felfedeztem a rizsformulát, azóta is ezt eszem reggel-este, bár a reggeli sokszor kimarad, mer mire végzek a kondival, szaunával, már nem érdemes reggelizni.
Itt tartok ma, nem görcsölök, ha megy le valami,örülök neki, de ha nem annak is, mert nagyon nehéz megtartani is.
Nem számoltam,de az biztos,hogy kevesebb mint a körömpörköltben.:-)
Nekem a meleg kaják jönnek be,jóllakva nem gondolok folyton az evésre.
Anyecs, miért???
Én is szoktam szegénnyel néha, de hál istennek nem vunk haragtartóan és mindig odamegy egyikünk a másikhoz kibékülni...nem jó haragban lenni...
Na, tessék csak kibékülni vele!:) Várj, előbb mondd el, h. miért...nem is olyan biztos, h. egyből ki kell békülni...:P
Sziasztok Lánykák!:)
Na, megvolt az alakformáló-erősítő, elég brutál volt a tegnapi torna meg a mai kaparás után... De nem baj, most büszke vok magamra!:))
Mindjárt megyek is vacsizni!:)
Aztán holnap délelőtt fodrsáz, de a haveri kör egyik tagnője:) csinálja meg, félek is egy kicsit:), de háűl' istennek bnőm elkísér...:)
Aztán újult erővel - és hajjal - vethetem magam bele újfent az ajtóvakarásba:)
nyah, annyi a jókedvemnek...párommal jóól összevesztünk. itthon vagyok anyuéknál :(
tökre elegem van!
megvannak.. :)
fááááj a gyomrom :(
sziasztok...csajok, nem bírlak kovetni benneteket :-)))
csak kiteszem a lábam és nem gyozlek olvasni benneteket.
Egyébként a karalábét én is imádom...levesnek még nem próbáltam, azt csak brokkoliból szoktam. Zellert nem eszek, mert még a szagát se bírom, ugyhogy nekem az nem jon be. Karfiolból is isteni a leves...azt is csak ajánlani tudom, aki még nem evett.
Mai kajám osszesen 768 kcal, szuper...már ha vacsira csak egy répát és egy paradicsomot eszek...mindkettot imádom. Aztán este irány aerobikra. A csaj aki tartja egy igazi vadállat...
Csikike, jó, hogy van lehetoséged táncra járni...nekunk itt még a kozelben sincs sehol :-( pedig oda szívesebben mennék
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!