Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
akartok nosztalgiázni??? :) nézzetek be a naplómba :)))))))))
Annyi mamammal a baj, hogy mikor nagy seggem volt, akkor is mondta, hogy ,,jol megnott a feneked", de most is mondta, hogy milyen ,,kis" fenekem lett:))
Neeem, megmondtam neki, hogy milyen finom salatak lesznek beloluk:))
ja velem is ez a helyzet kb.
lehet mama arra gondolt,hogy káposztás tésztát csinálsz belőle !!!:D
en is, de mar megettem reggel a kaloriaadagomat.:(
Nekem most mamam adott tepertospgacsat, ott vigyorognak a konyhaban, eddig az almat vettem el mellolul, de az alma elfogyott. Mentsegere legyen mamanak, adott 4 fej kaposztat is, amit elkeszithetek salatanak:)
Igen igen, foleg mikor nem sutod ki belole, nem is marad benne semmi.
hehe... abban nincs, az víz ami ki szokott sülni belőle :)
Az en anyosom is pont ilyen, szerinte mindent ehetek, szalonnat is, abban nincs zsir, tudjatok, nem?
Hát igen olyan izék tudnak lenni az emberek...amint megtudják hogy diétázunk nemhogy segítenének direkt alá akarják ásni...:( szemétség!!!!
Nekem mindíg akkor fáj amikor jön a meleg front.Vagy ha sok napot kap a fejem...:D
16546463163kcal/100gr kb.
banyek. anyós(jelölt) most hívott hogy ha megyek akkor van túróscsusza....azt mondja azt ehetek, csak majd a szalonnadarabokat kiteszem....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaj, megfogadtam úgy két napja hogy egy hétig nem mérem magam.... de nem fogom kibírni - érzem. hát tudnom kell hányadán állunk?! :)
mi újság van lányok nagy a csönd...:(
Nem tudom mi teszi, mi nem, de nekem is fajt egesz heten..igaz csak kedd, de mar szombat otta. Ugy fajt, hogy le kellett fekudjek, huzott le.
Hat igen......de mar megszoktuk a tornat, eltunk reszeve valt, nem tudom mit csinalnak egesz delutan torna nelu\kul, vagyis tudom ennek ennek es ennek.:D
Nekem is majd szétszakadt a fejem a meleg front teszi...:(
igen, ennél több dícséretet nem várok :) a giliszta már vékony, nem? :)
Nekem is kéne már tornáznom...
örülök hogy jobb kedved van :)
Orulok, hogy megdicsertek titeket, ha mar gilisztahoz hasonlitanak az jo, nalunk az bok:)).
Drena, latod meg a tanitvanyok is eszreveszik!
Megvolt a torna: zumba+20 perc felsotest+20 perc taposas. Jol kifaradtam. Ettem most egy almat, mert nagyon kimerultem es a szervezetem tapanyagert kialtoz. Tobbet nem kap az biztos.
Köszike a sok tanácsot már jobban érzem magamat beszéltem a párommal mondta karikor itthon lesz két hetet!Megpróbálom akkor kicsit közelebb húzni magamhoz!:D Még egyszer köszi és nagyon aranyosak vagytok!
Sziasztok lányok!Bocsika ha nem vagyok mindennap nem adtam fel a diétát csak szegény kislányom nagyon sír minden áldott nap alíg alszik jön a fogacskája:( Azért hiányoztok ám nekem!:D
Tényleg törölték Roxa naplóját :((
Én még nem vtam spinningen...ahogy nézem, lehet, h. most egy dbig nem is leszek...:( :)
Most viszont lépek egy kicsit, mert mingyá hazaér a Párocskám, azt vacsiiii!!!:)))
So cupppppák!!!!!:)
a spinning az kirááály :) Én imádom! :)
Már nem tom, gugliban találtam:)
További ajánlott fórumok: