Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok!
No, látom, tegnap én zártam, ma meg én nyitok!:)
No, ma ismét teszek egy próbát a gyüminappal, de ma már sztem sikerülni fog, pláne, h. ösztönöz, h. ma 68,5 kg vtam reggel, vagyis ha betartom a gyüminapot, akkor holnapra min. 68 kg leszek, de lehet, h. még kevesebb is!:)))
No, viszont én most lefekszem, mert már nagyon ég a szemem a sok könnytől, megyek és kialszom magam...:)
Holnap meg remélem jobb nap lesz, mint a mai...
Jóccakát Lánykák, jóéjt-cupp!:)
Ja, ideje lenne egy másikat adnia...:)
Én még sosem kaptam gyűrűt fiútól, júúúj...:) De lehetőleg csak egyszer, max. kétszer akarok...persze ugyanattól:)))
Most olvastam, h. hamarosan megjelenik RR első könyve. Tuti megveszem, mert kivi vok. Vmi olyasmi a címe, h. új test 30 nap alatt.
Persze lehet, h. Norbi Update Rékásítva...:)
hát ööö jó lett... olyan nagyon sötét vörös lett, de jó tartás adott neki... tetszik :)))
most hívott a drága, vidéken dolgoznak....hát szerelmet vallot :)) amúúúúgy, a gyűrűm ami ugyebár Tőle van, leesik a gyűrűsujjamról.... ez tök jó mert az is lefogyott, de a muatatóujjamra kell tennem, és hát az nem oda való.....lehet hogy ki kéne vetetni belőle mert félek hogy elhagyom....amikor kezet mosok v fürdök, lecsúszik
No, visszatértem!:)
Már jobb kedvem lett, egyrészt tőletek, mert olyan kedveseket írtatok nekem, másrészt hazajött a Párom és rendbetett testileg-lelkileg:)
Viszont már elment pókerezni:( De nem baj, én meg befejeztem a dogákat...
Ja, amit írtatok, dettó így vok vele én is, ezt pont a múltkor írtam le...hogy nemigen veszem észre magamon én sem a fogyást...jó, ok, vmit látok, de még mindig uolyan vastag a combom, vannak hurkáim, stbstb... Persze a pozitívumokat is látom, csak úgy ámblokk nem változom...ami persze hülyeség, de mégis:) remélem, értitek!:)
Anyecs, milyen lett a hajad?:)
jóéjt, Nonokánk :)))))
a birsalmát én is imádom :)))
Anyecs tündér ezt beírtam a naplomba ez a mondatodat....ebben sok mindne benne volt, ezt csak azt tudja aki csinálja...:)
Én nem szeressem a birsalmát.( de nagyon kevés akcal benne, ügyes vagy drága.))
megjött apa...megyek hozzá előre.
millió puszika és szép álmokat.
hát igen, ebben tényleg van valami...
azért nem önmagunkat adjuk ám ilyenkor... csak meg akarunk felelni valaminek/valakinek...
TÜNDÉREK VAGYTOK, KÖZÖNÖM:))) Ez olyan édes tőletek:)))
Ur isten, ebben benne van asszem midnen:az ember hajt valami általa elképzeltideál után. . . . és közben elveszíti önmagát. . . és észre sem veszi hogy lefogyott. . . rossz :(
"mi már rengeteg mindent kaptunk Tőled!"
EZ ÍGY VAN!!!!!! :)
a jó pillanatokat kell kihasználni, és abból feltöltődni :)
elhiszem drága, hogy borzasztóan nehéz, hisz Te már lassan fél éve csinálod, nem csoda ha néha meginogsz, ez normális és abszolut ne büntesd magad miatta! nem kell örökre lemondani semmiről, csak meg kell tanulni a mértéket, és kompenzálni amit úgy érzel már nem fér bele! így menni fog!
és drága, ha kell segítség, itt vagyunk VELED, egyek vagyunk, hisz mi már rengeteg mindent kaptunk Tőled!
Én emlékszem mikor 65 kg voltam.....vékonyka.)) magamhoz képest....de érdekes mert most 75 kg a lábaim tök vékonyak lettek....de ugye átrendeződtem a szüléssel, és most hasma van ami addig nem volt.
persze fele akkora m szülés után...de mondjuk érthető h ott maradt a nagy pocim után:) de akkor is, az h vékonyodnak a lábim szuper érzés...viszont lett hasim ami eddig nem volt.
Nekem volt kockás hasam, 68 kg voltam, de ahasma kocka volt.....heti 5 edzéssel nem is volt csoda.)
Igen :))) Már én sem h nem számolok:))))
Na majd csüt nézegetem magam:)))
Igazad van és sokszor érzem ám h sokat fogytam...de rosszabb pillanataimban ugyan olyannak látom magam, jobbakban meg szépnek.)))
Már csak 5 kg van....és annyira nehéz...biztos a leleksedés hijján....de már nem tom ugy tartani a diétát sem....pedig nagyon kéne...nagyon szeretnéka hétvégére 74 kg lenni:)))
Ma f5 kor ettem mekit ma már nem eszek...végülis 1360 kcal sem a világ....na midnegy, meglátjuk:)
Drága, ne mondj butaságokat!
de hozzá teszem, megértelek! én ugyanígy vagyok, pl a zuhany alatt szoktam nézegetni magam, hogy gyakorlatilag ugyanolyan vagyok mint előtte, sokszor úgy érzem nem is változott semmi, ez fura! viszont ma más, hogy másfél órán át néztem magam a tükörben ahogy táncolok!
sztem Te is próbáld ki hogy felveszed pl a kedvenc ruhádat, ami a legjobban áll rajtad és nézegesd magad! ez nem szégyen, és legyél büszke, mert 23 kg az rengeteg, elképesztő az eredmény!
ha meg még nem érzed az igazi elégedettséget, akkor folytasd, egyébként én is ezt teszem :)
hát el sem tudom képzelni már a napjaimat diéta nélkül :D
Ügyes vagy és erős :)))))) Büszke vagyok rád :)
Háááát nekem ez fura.....én 23 kg fogytam, de belül még 98 kg vagyok sokszor...nem azért írom h most azt monjdátok,d e szép vagy és csinos...hanem mert ha nem lenne mérleg és ruhák...én ha belenézek a tükörbe van hogy látom h igen változtam....de nem érezm mint te pl Nikike, hogy csinos lennék:(
erre mondta apa, ha 70 alá megyke doki, mert ez már pszihés :(
köszönöm :)
tényleg hihetetlen jó érzés, és ilyenkor annyira érzem hogy megéri, és ha jobban belegondolunk annyira nem nagy áldozat!
az előbb pl 3 nagy karéj kenyérből csináltam Appernak melegszendvicset, előttem ette meg, észre sem vettem... aztán hagyott belőle egy darabot hogy nem bírja már megenni, egyem meg... na akkor majdnem, de NEM, mondtam ha nem eszi meg, dobja ki... a kukában van...
:) pedig Te vagy az!!! :))))
legyél is büszke!!!!!
remélem most is jók leszünk, imádom, és már büszkén veszem fel a szép ruhát :)
ma is olyan jó volt, már szeretem nézni magam a tükörben, mert nem a fodros hájaimat látom hanem egy csinos nőt (ne nézzetek nagyképűnek) de néha el sem hiszem hogy én vagyok akit ott látok :)
szasztok csajok!
ma is atom táncóra volt, nagyon élveztem :)
pénteken pedig fellépés :)
:))) remélem:))))
Apa mindjárt haza ér....
vissza kellett mennie melózni.
örülök h jól vagy. Igen olvastam h ma ügyike voltál:))
igeeen, én jól :) jól sikerült a mai napom :)
ügyii vagy! ilyenkor nehezebb megállni, mintha nem is ettél volna!!!! meg lesz a 74!! :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!