Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Köszike:)
Párom túrós tésztát csinál, hogy lehetne ebből büntetlenül ennem???
Egyek gyerek adagot?
Segítség!!
Hát, én bizti tök hüle vagyok!! Nem tudom kiszámolni, hogy mennyi kalória van, egy bögre: 2,5 dl tejeskávéban?!
Nescafe-ból iszom, jó félig forró vízzel, és kb.1,5 dl. 2,8 tejjel, édesítővel (3-4db.)
Szerintetek??
Szió!
Én sütőben szoktam, és abszolút nem látszik meg, hogy megsült (búzakorpába forgatom) vagy nem, mondjuk nem is ropogós a külseje, hanem az egész egy omlós valami, de átsül, néha még le is ég az alja a sütőpapírra, alig bírom megforgatni... én teljesen az időre hagyatkozom, és nekem így teljesen fincsi, bár nekem nem hasonlít a rántott karfiolhoz, viszont annyira finom, nagyon imádom:)...Össz 30 percet sül.
na akkor mostmár tényleg majdnem teljesen egy súlycsportoban vagyunk, nekem ma 54,3 lett! nem izgat már annyira, csak figyelnem kell hogy ne indujon meg nagyon fölfelé! szóval azért kell még a szigor sajnos...
hát igen, elég sok darabonként a 25 kalória... Roxa féle kerfiolpuffancsot csináltam, tepsiben akartam megsütni de egy óra sütés után is olyan hóka és puha maradt, hogy mérgemben belevágtam az olajba és kisütöttem normálisan :)) így viszont már nem olyan lightos... de ez van :)
köszönöm szépen drága, annyira jól esik :)
igen, tényleg nagyon jó érzés volt újra fölvenni a nacit, pénteken abban fogok menni bulizni is :)
ezen a hétvégén 3 fellépés lesz, péntek-szombat- vasárnap, ki sem látszom a programokból, de jó is ez, szeretem amikor pörögnek a dolgok :)
Köszönöm kimerítő válaszod,kedves vagy. Persze, huszonévesen kicsit könnyebben mennek le a kilók, :D ----de nekem is menni fog!!
2006-ban még 65-68 kg. voltam!!!
Most is annyi leszek!!!
Kicsit most léptem...
Bocsi, hosszu lett.
Meg valami: cukor helyett edesito.
Kerulom a rizset, krumplit, lisztest.
En igyekszem 1200 korul enni, de mostanaban lusta vagyok szamolni a kcalt, inkabb figyelek arra, hogy mennyit es mit eszek. Egy nap kb 4-5szor eszek: reggeli, ebed, uzsonna es vacsora. 6 utan igyekszem nem enni. Van, hogy 10orai is kell, de ritkan.
Reggeli: zabpehely tejjel/joghurttal vagy 2sz tk kenyer sajtkremmel zoldseggel
10Orai: 2 kis zapszelet(50kcal a 2)
Ebed: zoldseg, durumteszta, lightleves, pipihus
Uzsonna: gyumi : 1 banan/narancs/alma/joghurt
Vacsora: zoldseg/joghurt/gyumolcs
Igyekszem igy etkezni.
Torna hetente min3 max 5. Most inakbb kardio tornakra nyomom, mert ugy latom attol megy le a zsir...
Így van csak nem kell ezekkel a dkg foglalkozni:))
Tündi örülök h jobban vagy:)))
Stream neked nagyon sok sikert......biztos sikerül a célod:))
Ha tartod az 1200 kcal és a 150 szénhidrátot sztem tuti fogyni fogsz.
Én sem tudom, felírtam-e:) Szerintem brutál szám nem??
Gyógyulgatok, köszönöm, mindjárt indulunk Nórival boltba, most legalább nem esik, ő még a héten itthon marad, hétfőn viszem bölcsibe.
Mennyi az a plusz?
Nekem kmsot ugye megvan, meg nem volt étvágyam, de 54,8 voltam pénteken, azóta ment lefelé 54,3-ig, most 54,6...de nem izgat, Téged se zavarjon, majd lemegy! Álomsúlyon belül vagy!
No mennem kell, később benézek!
Niki drága elfelejtettem írni,hogy az új képeid egyszerűen fantasztikusak,nagyon jó érzés volt újból felvenned a fehér gatyód.
Csinos vagy nagyon,de ezt a táncos képeiden is jól látszik,hogy az eredmény csodás!!!
Tényleg hétvégén is lesz fellépésed? Párod gondolom büszke rád!!és hogy ilyen csini felesége van!!!
Te mennyi kalóriát viszel be egy nap?
Hányszor eszel?
Köszi még egyszer csajok...de nem címlapon leszek:))) tüdnérek vagytok:)
Sajnálom csikike..sajnos az a vacak vacsizás..pedig az a legjobb a jó nagy vacsik:((
Én már lassna elérem a 71-etaztán remélem gyorsan a 70-et is:)
Sokkal jobban vagyok h antibiotikumot szedek...már nem fája torkom és a fülem sem..:)) iszoma teát és a vitaminokat továbbra is.
Lassan kész a rakott krumpli..részenkéne számoltam 20 dkg 232 kcal:(( nem kevés de belefér sztem:))
szia!
köszi :)
de biztos olvastam, csak már nem emlékeztem a számra, sajnos ilyen a memóriám :D
köszönöm :)
hogy vagy drága, remélem gyógyulgatsz már :)
Szia!
Én voltam, írtam is ide..de ezek szerint nem olvastad, ha jól emlékszem kb. 25 kcalt.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!