Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Na de most megyek egy kicsit ki havat seperni igaz már ma sepertem 2x. szóval mozgás az van, de még egy ducitréninget lenyomok!!
később majd jövök
Nem is vettem úgy nyugi:).
Egyébként én sem tudom,h. bírom. az első nap 4kor ettem utoljára az nagyon jó napom volt mindent betartottam.
Ategnapi nagyon rossz volt, de legalább akkor is 2kor ettem utoljára.
a mai napomat nem nevezem nagyon vészesnek bár a croassant nem kellett volna, de ma is 2kor ettem utoljára.
Szóval nem tudom,h. h. bírom.:)
Jaaa, nem azért írtam, h. kritizáljalak vagy ilyesmi, csak tényeket közöltem:)
2-kor eszel utoljára? Úúú, minden elismerésem, hogy bírod?:O
Én sem szoktam enni,csak ma voltam vizsgázni és sokkal tovább kellett maradnom mint gondoltam és a szemben lévő 100-asban nem volt túl nagy választék.
Egyébként lehet,h. am sem a legpraktikusabb ételeket ettem, de szerintem annyira nem rossz főleg úgy,h. ma is kettőkor ettem utoljára.
Én sajna nem tudom, mert nem eszek ilyeneket:(
Mondjuk egyszer néztem a csokis croissant csomagolásán és vmi elrettentően sok kcal-t írt (vagy 4-500 kcal-t is talán!), ezért inkább lemondtam róla...pedig azelőtt napi 2 db-ot is megettem belőle! Minden nap!
Előtte meg smack levest...az is 5-600 kcal...és még ezek mellé sok-sok mindent... Belegondolni is durva!:)
Egyébként szerintetek ez emnnyi? sehogy sem tudom összerakni.
R: 1db Norbis puding
t:1db csokis croissant
e: rakortt krumpli
Sziasztok!
Én is szeretnék egy labrador kutyust. most van egy beagle kan kutyám,aki 3 éves,de egy hónapja halt meg a párja fialás közben vagyis után. az állatorvos azt mondta,h. gyenge volt a szíve.
Én soha többé nem fialtatnék!!!!
Pedig mi nem tenyéztettük őket ez volt a 2. fialás és az elsőt annyira jól bírta,h. nem gondoltuk,h. valami baj lesz. na mindegy:(
igen van! hogy te milyen figyelmes vagy :)
egy "pöti" kaukázusi lányunk :D már 5 éves, jövőre talán megpróbáljuk pároztatni :)
Gyönyörű eb egyébként, csak az ereje... hát... :)
Tanyasi csirke comb :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reméljük:)
megyek csajok...etse még beköszönöm:)
megyünk vendéségbe ha Ama felkelt...este torna:))
pussz
Akkkor az picike comb colt...vagy nem tom 1 dkg 130 kcal az tuti....na mindegy is....
Ma még van 200 kcal és slussz:((( abi belefér....de azt nem kívánom...este is husi lesz képuval..még ha sokra is jön ki nincs benne leaglább ch :))
Oliva olaj picike és vizben pároltam sütőben...130 kcal 10 dkg....ez 25 dkg volt:(((
Bőr nélkül:(((
de 1200 eszek...ha sikerül:( d einkább 1300....csak ma akartam a tegnap 1600 után:( egy 1000 bekeményítést :(
Az olyan sok kcal? Bőr nélkül is?
De figyu, már akartam kérdezni, h. te miért 1000 kcal-ozol hogyhogy már nem 1200?
Igen csak basszus, husiban semmi ch...de kcal sok:((( 555 kcal majdnem egy adag tészta is:(( sőt...tenapi pizzás 600 kcal volt, megpakolva...és lassan éhes leszek rég volt már 12 óra...
igen...már csak vacsi van...
mar 3adjara irom, nem kuldi el.
Szoval az en ebedem 650kcal volt.
Neked meg van 300kcallod vacsorara abba sok belefer.
Szomi vagyok:
reggelire zabfalatot ettme 2-őt, ebédre csikre comb egész és dinszelt képim 555 kcal jött ki:((((( sokkk(((( és N1 uding...már 900 kcal tartok:(((
köszi csajok, akkor majd még meggondolom hogy beszerezzem e!
indulok haza, ma már nem leszek, nem jó a routerünk...
puszi, jók legyetek!
Sziasztok!
Csikike, én ilyenre járok. Az edzőnk Billy Blankstől (tudjátok Tae-bo--- ez az egyik legjobb sport szerintem) és Czaniktól tanult.
Szerintem nagyon jó! 60 perces az óra, és nyújtás, "box-féle", hasizom. Szerintem bármelyiket is szerzed meg csak jól jársz vele.
dzsinga....a hajolgatás:)))
Cini nekem is fáj a derekam...meg a hasizmom is..
Én ma Cindy Craw. ezer én nem csináltam....
durva de 3. napja tornázok egyfolytában mindne nap...de jól esik:))
jövőhéttől lesz cardió is végre...
Nikim tudtam h rád számíthatok drága:))))))
nekem az első van van capoeira...Dukai reginás...eleje bemelegítés, aztán aerob rész, erősítés, rugások, meg capoeris cuccok, hasizeom (nagyon jó!!) és nyujtás....majd 1 órás:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!