Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Cézár:
Ha ez van benne, aki ennyi :
Hozzávalók:
20 dkg csirkemell
grill fűszerkeverék
1 fejes saláta
5 dl joghurt
2 KNORR Joghurtos salátaöntetpor
kapribogyó
fokhagyma
pirított kenyérkocka
reszelt parmezán
só
bors
Elkészítése:
A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és csíkokra vagdaljuk. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk majd grill fűszerkeverékkel megszórjuk és fél órát állni hagyjuk, majd serpenyőbe rakva megsütjük. A joghurtot összekeverjük a salátaöntetporral, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátát összekeverjük az így elkészített öntettel és a kapribogyóval. Adagonként tányérra rendezzük és a tetejére helyezzük a húst. Megszórjuk reszelt parmezánnal és a pirított kenyérkockákkal. Díszíthetjük paradicsommal és petrezselyemmel.
Tápanyagtartalom egy adagban:
Energia: 242 kcal (1012 kJ)
Fehérje: 22,1 g
Zsír: 9 g
Szénhidrát: 18 g
Koleszterin: 52,1 mg
Rost: 1,94 g
Nagyon egyszerűen...nem is sütöm, se méz se semmi.
Kiflit felvágom, tálba teszem. tejet forralok bele 2-3 vaniliás cukort...ezzel nyakon öntöm...mákot porcukorral kikeverem és azzal is megszorom jól összedolgozm...sok tejjel szokta, apa lucskosan szereti:))))))))
7-8 kiflihez majd 1 liter tejet szoktam:)
Van aki piriítja a kiflit..van ako tojás fejérjével keveri ki...stb.
De jó stream..az ilyen helyeken a legjobb a torna, sok uj arc, uj barátok:)))))) Biztos nagyon jó lesz:)
Cézár sali????? ajjajj...abban van majonéz és kenyér...max amiatt lehet picit sok....
szuper :)
én is 6 körül szoktam vacsizni!
remélem én meg ma is rá tudom venni magam a tornára, nálam ez a gázosabb, olyan nehezen kezdek neki... pedig muszáj, mert nem vagyok szép feszes!
Sziasztok!
Noémi hogy csinálod a mákos gubát? Még nem csináltam, de imádom a mákot:)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Cézássaliban kb. mennyi kalória van?! Valkinél láttam, asszem de nem emlékszem már:(
Csajok, mind nagyon ügyik vagytok!!
Én is az vagyok, mert kinyomoztam, hogy itt nálunk a helyi sportcsarnokban, hetente kétszer van zsírégető torna, és ma megyek is, és megnézem!!!
Most ettem.....délbe ebéd csirke, zselme (ami maradéka:)) mondtam magamnak legközeleb 3 kor és 6 kor vacsi....fürdetés és torna:)))
Remélem én is 1000-1100 zárok ma...éhes nem vagyok:)
Hali csajok:)
Na ma 750 kcal tartok..és már uzsiztam is...vacsim is 200 körül lesz körözött abival:))) ma ügyike vagyok:))))
Mákos gubáról írt NIkim a naplójában...jövőhéte muszi lesz csinálnom:) ezer éve kívánom én is:)))
Szegénykém!
És Te hogy vagy? Mizu mostanság?
Hello Lánykák!
Látom mindenki eltűnt. Lassan én is megyek haza, aztán esküvőzünk délután:DDDD
Csodás hétvégét Nektek!
Jó munkát! Lelépek én is!
Pusszancs Nektek!
én és lépek, bocsi lányok, megyek készítek vmi ebédet, aztán irány a munkahely!!!
meg mosogatnom is kell...még itt a tegnapi is...jajj semmire nem volt időm...csak ez az örökös rohanás...
sajna az én párommal is...
pedig vettünk rendes kondigépet, amin minden van... de állt egy darabig, majd szétszedtem kellett a hely...
és mivel a térde már 2x műtött (lehet nemsokára 3x-ra is) így kiesik a futás, foci, és társai :(
így valszeg marad pocimaci...
Megnézem Amit, lassan 2 óréja alszik..izgulok érte.
Pusszancs csajok, nagyon jó volt trécselni egy kicsit:)
lányok, nekem van két énem öltözködésben...
egyik full sportos... egyik full nőies :D
egyiknap ez, másik nap az általában :D
de legalábbis amilyen kedvem van reggel... :)
Ádus is dolgozik....tv előtt gumi cukit eszik...gép előtt ropit...:)))
Régen sokat sportolt....de már nem...sajnos :(( Jó lenne, squasholni szeretne, d eén utálok:)))
Futni nem akar...focit nem bírja,íszét ment a térde...kondi uncsi neki...nehéz vele ilyen téren.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!