Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
egészségedre drága, én is most ettem meg a levesemet, de du még lesz sütike...
igen, megyünk, már alig várom, nem is hittem volna hogy ilyen hamar újra láthatlak :D
kár hogy Bogika nem, de megértem persze! majd legközelebb :)
JAJJ DE JÓ:))))))))))) Jöttök, jöttök:)))) ÁÁÁÁÁ:)))
nagyon jó lett a hamim....de nem tudtam megenni amit kiszedtem...de a kis kolbika jól esett:)) után pici csoki...most szuperül érzem magam. Ma már figyelek:)))
szia-mia :)
Apperkámnak mondtam már otthon, neki nincs ellenvetése, főnököm ma nincs itt, de kolléganőmnek már említettem, sztem nem lesz gond, MEHETÜNK :D
hát néha lehet csokit is, én is eszegetek :)))
mondjuk én most nem is csodálkozok, napok óta nassoltam, ma is sütizés, plusz a mensi is itt kopogtat már, biztos ettől van, majd lemegy
Szia!
Ugyan biztos csak a mensi miatt... :)
Igen Nikim...azt csinalom...de. ha kivánom a csokit...délben mindig az eszem amit a család..délután kb 3 után már csak diétásat....
Inkább Norbizok lassan:))) de fejben megy a számolás is...
Én is elértem drága a 68 rögtön vissza 69-re....de most visszaküzdöttem:)
szió!
igen, mindenki nagyon ügyes, csak én hízok most :S
szió :))
gratulálok, ezek szerint a cardio tényleg megtette a hatását :)
bizony hogy egyél rakott krumplit, mostmár ehetsz sokmindent, csak ügyesen ki kell tapasztalni mitől nem hízol :)
Sziasztok :)
Látom mindenki szépen fogyokat, gratula érte :)
Hali csajok:)
jajj Mcleod :(((((((((((( Kérdezd drága Izabell35-öt, neki is az van, mégis lefogyott majd 40 kg.....Ő biztos tud segíteni!!:)
Stream GRATULÁLOK:))))))))))))))) menni fog biza:))
Én is reggel 68 voltam:)))
Most viszont eszek a fini rakott krumplimból:))))))
Aranyos vagy, köszi, hát igen, ezért jó ez a kis csapat, mert mindig tudunk segíteni egymásnak :)
Neked is további szép napot!
Szia!
Köszike:) Én mindenkire nagyon büszke vagyok itt, aki olyan ügyes volt, hogy egy csomót fogyott:))
Szoktam is követni mindennapjaitokat, és ha valami hasznosra bukkanok, kipróbálom én is:)
Most mennem kell, további szép napot!!
szió, gratulálok :)
megye ez, csak így tovább és leszalad a többi is :)
Szép napot mindenkinek!!
Végre elértem a hőn áhított 75 kg-ot!!
Innen már csak egy lépés, hogy szépen komótosan lemenjen az a maradék 10 kg. Gyerekjáték lesz veletek!!
okés, további szép napot!
nekem is kellene már mennem a dolgomra...
de nagyon szenvedek :S
igen szerintem isel kéne menni ahhoz beutaló kell de még meg kell várnom a második vérvételt is mert az kötelező!T3-T4 szint ellenőrzés...+nyaki uh.
Egyébként Tünde én úgy tudom a színes tészta egészségesebb és általában durum szokott lenni...
számolj rá annyit mint a rendes tésztára s kész, sztem úgyis "csak" szinezék van benne pluszban.
tényleg mcleod, háziorvossal beszéltél csak? el kellene menned endokrinológushoz, ez az ő szakterülete
Zacsiba csomagolva kaptuk...több lehet mint a simának?
Később jövök, lassan indulunk babalátogatóba.
Ági, köszi! Sajnálom a rossz hírt, de azért nem biztos hogy így van ez fogyás ügyileg..kérdezz meg mást is!
szia!
hú nem semmi, sajnálom hogy ilyen rossz hírt kaptál... de az nem létezik hoyg ezzel nem tudnak vmit kezdeni, vmi gyógyszerrel beállítani v ilyesmi, úgy tudm az a rosszabb ha túlműködés van, nem?
erre vannak egyébként természetes szerek is, kékalga meg ilyesmi asszem, de utána kell nézni
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!