Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Szia!
Gratula!!! Én sem bírom ki, minden reggel rajta állok...
Ki nem bírnám egy hétig, mindig elhatározom, de úgyse állom meg, ha meglátom a mérleget :D
Jelentem 78 alatt vagyok:)
Jó reggelt!
Mensi 1. napja van Nekem és 51,5 kg:)
Nóri talán picit jobban van köhögés ügyileg.
Hogy vagytok?
egyébként olyan érdekes, pénteket határoztuk meg hogy akkor töltjük a táblázatot, de szombaton én is mindig kevesebbet mérek :D sztem azt fogom mostmár beírni! (legalábbis remélem holnap is kevesebb lesz mint ma :D)
És Te tényleg csak szombaton méred magad, máskor rá sem állsz?
En holnap merlegeleg!
Csikike, ne aggodj, az nagyon jo eredmeny.
jó reggelt lányok!
ki hogy van, milyen volt a mérlegelés?
nekem nem a legjobb... 54 kg voltam, pedig már majdnem egy hétig sikerült 54 alatt maradni, erre most meg... :( pedig fogyó hold van, ciklusban sem tartok sehol ami befolyásolhatná, ez mind a bűnözéseimnek köszönhető...
Helló csajszik!:)
Olyan jó, h. már péntek van!:)
És olyan hosszú lesz ez a mai nap:(
A suliban lesz 5 órám, aztán megyek a tanítványhoz, akinek dupla órát kell tartanom, azaz 3 órán át!!!:S
Nap végére kipurcanok!:)
Nemrég ismerkedtünk meg, és még kezdő...
ű
Írtam neki, hogy én is ettem ma sütit, erre ő megkérdezte, hogy nem tudom-e a krémes kal. értékét, mert ő sehol nm találja... Én is írtam neki, amit ti nekem:) Hogy ez a nap, már a múlté:)ű
Köszike, jó éjt nektek!!
Brutális :D
Vegye úgy, hogy megevett egy tábla csokit, nem jár messze a valóságtól.
De minek számolni ezeknek a kalóriáit. Az ilyen napot el kell felejteni!
Csajok!
Bocs, hogy közbe vágok, egy ismim kérdezi, hogy a sima krémesnek mennyi lehet a kal. tartalma?!
Várja a választ...ű
Előre is köszike:)
Anitám, persze, persze, h. érdekel!:)
Az nem biztos, h. én is meg tom csinálni, e kivi vok:)
Lányok, lányok!:)
Annyira királylány vok, h. nagyon!!!:)
Máris belefogtam önmagam gyógyításába....!!!!:) Ennek eredményeképp pedig bazi jól sikerült a ma estém!!!!;)
Nem vok elveszett lélek, csak magam alá tudok nagyon kerülni...de ha nagyon akarom, akkor ki is tudok jönni belőle, áááá!:)))
Részleteket írok a naplómba!:)
Kriszti biztos hívnak...vagy ha nem akkor biztos csak sok a dolguk...azért írom m mikor engem felvettek is kiderült azért nem hívtak, mert ezer más dolguk is volt...jellemző:(
Na akkor az szupi:))) ügyes vagy.
Megyek pihenni, nemsokára jön Ádus is...
pusza
Hát nem hívtak sajna, tehát holnap ha reggel nem hív, akkor én kérdezek rá, hogy mi van...
Fogyi ügyileg viszont ma szupi voltam :)
A Norbinak ezt a "részét" vagyis a cicces cuccok, a beszólások, a röhögései...ezeket én sem csípem.
De a duci tréning az nekem nagyon hatásos volt...végülis azzal kedztem el megmozdulni.
De nekem Réka az etalon már...:)
Köszi szépen mindent.Ma felszívom magam,és le fogok nyomni még 10 kilót,csinálom,mert tudom,hogy ez kell,hogy kibéküljek magammal.
A Norbis dvd-t nem akartam ám leszólni,csak nekem annyira vicces,mikor előadja magát:D,de becsülöm a pasit,mert aki szidja,annak azt mondanám,hogy csinálja utána és ez vonatkozik a Rékát utálókra is.Nézzen ki úgy,akkor van joga fikázni.
Én holnap mini fánkot sütök Ádusnak...:))
nekem meg Anyukám pacalt főz...IMÁDOM...ezt azért kapom mert lefogytam...most sikerült beszerezni.
Sokan utálják tudom..imádom. Persze normál adagot eszek csak, nem sokat...mert félek nehogy megülje a gyomromat, de eszek egy jót holnap ebédre....aztán megint kefirt este:)))
Így van!!
Elhagytam a nagyon hízlalókat, de alapvetően ettem. Értelemszerűen sokszor kellett külön főznöm magamnak, de az előbb felsoroltakat ettem:))
És mégis lefogytál!:)))
Ez a lényeg!
Jehru kaptam érmet, mert igenis ügye svagy!
És a karatefitt az ebből a aszempontból amit írtál tényleg vicces nagyon:) de én karatéztam sokáig, ezért tetszik....régmultat idézi nekem...de én is RR esküszök!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!