Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Igen, gázóraleolvasó-mókus :D
Jöhettél volna te is, az érdekesebb lett volna:)
Szia:)
Mókus, mint gázóra leolvasó? ;)
Azzal csak az a baj, hogy baromira receptfüggő, hogy mennyi lesz a vége... :(
Ha megnézed a gyári készkajáknál is lehet viszonylag nagy eltérés gyártótól függően. Ha valaki csak két kanál olajjal többet löttyint a fazékba rögtön 200kcal plusz.
Nem tudom, milyen kalória táblázatot használsz: amit én használok abban van olyan is, hogy Készételek kal. tartalma:)
Nem minden kaja, de elég sok, benne van, én onnan szoktam bogarászni:)
Legyen szép napod, most nekem is mennem kell:)
Semmi zsírt nem tettem bele és a kolbink olyan száraz hogy agyon lehetne vele valakit ütni:D
Elfelejtettem kiszámolni mikor csináltam, csak most döbbentem rá hogy nem tudom az értéket!
Megnéztem nagyjából, nem tűnt rossznak, kipróbálom talán már holnap:)
Köszike
Hát, jah:)
Köszi, félkor indulok, majd később leszek még.
Puszika nektek:)
No megyek dolgomra, aztán majd Nóriért!
További szép napot!
Én letöltöttem, Nekem bejön!
A Kick Box része megmozgat rendesen, az erősítés is tetszik! A nyújtásra nem volt időm, mert közben is nyújt a csaj.
Próbáld ki!
Á én már nem értem! Ők tudják, csak ugye ma tudtam volna menni, holnapra meg ha lesz mindkettő, az jó lesz :)
Jó munkát!
Az utolsó mondatát ne hagyd figyelmen kivül:)
Pl. ha tocsog a zsírban, vagy jó zsíros kolbiból van... az nagyon megnyomhatja:(
Egyébként szívesen:)
Csajok!
ismeri valaki a Sinkó Andrea 3 in 1-et?
Használja valaki, milyen?
Mert én kaptam, és nem tudom érdemes-e vele kezdeni. . .
A "Készétel" általában 1 adagra (Kb. 4dl Leveseknél, Kb. 20-30dkg Köreteknél, Kb. 8-10dkg Húsoknál). Ezekkel a kalória értékekkel csak akkor szabad számolni, ha elkerülhetetlen, mert az étel elkészítésétől függően, nagyon nagy eltérések lehetnek.
Rakott burgonya: 538 kal
Ezt már csak azért nem értem, mert nekem azt mondták legutóbb: hogy vagy csak villanyórát olvas valaki, vagy csak gázórát... fene se érti ezt:)
Nem baj, legalább van munka:)
Lassan indulok: 2-re meg fél 3-ra van időpontra jövő kuncsaftom:)
Nekem délutánra ígérték...ma meg hülyének néztek, hívnak h sos gázóra leolvasás Dunakeszin, gyorsan tettem-vettem, vártam a mailt a címekkel, majd megint hívnak, hogy nem biztos, mert végül is elég jól halad a leolvasó, majd du hívnak, álljak készenlétbe! Hát ja, fogok!
Szerinted??
Mi jól vagyunk, köszi!
Múlt héten én is csak 125 címet kaptam, abból még van: kb.10 db.
Ma még semmit nem kaptam, se e-mail, se telefon:( Pedig kéne már melózni rajta...
Köszi a puszit:) Ti jól vagytok?
Lehet hogy csak én nem tudom...
Lányok?
Szia Niki!
Hátha meggondolod magad, én szeretnélek olvasni!
Most tornáztam a Karate fit 30 percét nemrég, a szálkásítást, de én nem fáradtam el, meg kicsit bonyolult így elsőre a gyakorlatsor...vagy csak Nekem?
sziasztok lányok!
nekem is sok a dolgom, nem is látom még a végét :S
naplómmal kapcsolatban, ha vissza tudják rakni talán folytatom, ha nem akkor nem kezdek újat, nincs kedvem... érzem hogy nem tudok már önmagam lenni benne, úgy meg semmi értelme az egésznek... sajnálom :(
Ezt nem is tudtam! Nézem...tényleg!
Hogy Te miket tudsz!
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!