Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jo reggelt !!
45 re !! Mennyi ido alatt??
En 159cm 73,5 kg vagyok ,most mar sajna az egeszsegem miatt is muszaly le fogynom,csak en nagyon turelmetlen vagyok..
Sziasztok.
160 cm vagyok, és most a régifajta kórházi mérleg szerint 49,5 kg. A digi mindig kevesebbet mutat. 84 kg voltam 2006-ban. Kalória és ch visszafogással, akkor még nem számoltam lefogytam 45- re. Elhagytam magam nagyon, visszaszaladt 70-re. Most megint csak kb számoltam, de ha hazaengednek a kórházból ismét rendesen fogom írni és számolni. Kb nem megy! Most a műtét miatt nem sportolhatok, de előtte rendszeresen mozogtam, és nagyon hiányzik. De 3 hónap most kimarad mozgásból, ezért is kell pontosan számolnom. Tegnap bűnös nap volt, nagyon magnumot kellett ennem. Megettem. De új nap, új remények mindig.
Sziasztok!
Mostanában alig van időm hoxázni, de keményen számolom a kalóriákat!
Átlagosan: 1150 kcal-t és 115g ch-t eszem.
2 hetente mérem magam súlyra és centire.
Heti 2-5x tornázom Rubint Réka dvd-vel, ritkán Czanik B-al.
164 cm vagyok és most 58,5 kg. Január 12-én kezdtem el tornázni 69 kg-osan és figyeltem a kajára, de semmi nem ment le, ezért február 21-én kezdtem el kalóriát számolni. 10 és fél kilót fogytam azóta. A hasamról 12cm, a csípőmről 8,5 cm ment le.
Szép hetet nektek!
Oke lanyok!
Azok kedveert,akik ujak,irjuk le,ki hany centi,hany kiloval kezdett,es mikor,most hol tart es mennyi kaloriat es szenhidratot fogyaszt atlagban es mozog e mellette...
Kezdem:
172cm magas vagyok,72 kilo voltam.
Majus 2-n kezdtem,elso 2 hetben lement 2 kilo (amiben nem vok biztos,h viz volt e vagy csak hasam urult ki,igy nem kell orulni:P ) Azota stagnalok,ami nem keserit el,mert rengeteget mozgok,igy tudom,hogy izmosodom rendesen! Mar latszik a kemeny munka!
Atlag napi 1300 Kaloriat es 100 Ch alatt probalok,elofordult,hogyt ezt naon nem fejelem meg,neha 110 korul lesz,de atlagban sikerul alatta!
En legalabb Juni kozepeig nem merlegelek...de a tobbiek tuti jol csinaljak es fogynak!
Hajra mindenkinek,meg lehet csinalni!
Sajat kaaran tanul legfokeppen az ember!
De a jo ebben,hogy mostmar tudod!
Ugyesen!
Ez nem igazan van igy,mindent lehet enni,csak a megfelelo idoben!
Egyebkent nem fogsz olyan dietat talani,ami majd ha lefogyaszt,akkor ha ujra elkezdesz "rendesen enni" majd nem jon vissza! Ez a fogyas dolog kicsit eletmod valtas kell hogy legyen!
En ettem annak idejen rengeteg csokit,kepes voltam egy tablat is befalni egyulto helyemben..most pedig kerdem en,a masodik kockanak mas ize lenne? meg kell azt is kostolni? Nem,nem kell! :D Egy kockat elszopogatok es ott be is fejeztem.
Egyszeruen keveset kell enni,lehet mindent,csak keveset!
Pl tudtad,hogy az embernek minden 20kg testsuly utan 1 liter vizet kellene inni? Ami azt jelenti,az en 70kg-hoz nekem 3,5 liter vizet kell innom naponta! Te megiszod a neked szant adagot? Mert ha igen,akkor amr nem sok hely marad sok kajanak! Ha van hely,kezdj el tudatosan keveset enni,hogy osszeszukuljon a gyomrod!
Igen,ha nem erted,menj utana! Ird be a keresobe,hogy kaloriaszamlalas es kidob ezer oldalt...olvass utana,nezd meg mit ajanlanak,mirol szol! Mindent,de mindent szamolnod kell,kulonben csak amitod magad!
Hogy fogytal eddig? Miert nem folytatod,ha az bejott? Ha ezt bonyolultnak talalod,miert akarod ezt csinalni?
Nem kell bocsanatot kerdi! :) Tenyleg segitunk,csak eloszor tajekozodj,mert tul sok az info ,hogy itt osszuk meg veled!
Hajra!
Egyszer hirtelen lemegy valamennyi,aztan stagnal! Aztan megint leugrik!
Ne ugraljatok mar naponta a merlegre,ha jol csinaljatok,akkor havonta kell h lemenjen valamennyi! En csak havonta merek!
Jah es centizzetek is le magatokat,mert sokszor az nagyobb mervado,mint a merleg,foleg ha sportoltok is mellette,mivel a zsir konnyebb ,mint az izom!
AAAh,nem megprobalsz,hanem csinalod!
Ne haragudj,segitunk szivesen,de szedd mar ossze magad,ird be a keresobe h kaloria tablazat es mentsd le...aztan ertsd meg azt,h azert mert a pulykasonkaban vagy nem tudom miben 54 kaloria van,az nem azt jelenti,h ehetsz belole egy kilot es az 54 kaloria lesz! Minden ertek (altalaban) 100g-ra vonatkozik. Nezz mar lecci utana! Nem varhatod el tolunk h etkezesi tervet keszitsunk vagy allandoan szamoljunk neked!
Nezz bele pl az en naplomba,hogy hogyan csinalom. Mostanaban nem irom le pontosan, de magamnak vezetem egy kis fuzetbe.. Igy nem lehet ezt csinalni h ettem ezt es azt es nem tudom hany kaloria!
Szoval kapd ossze magad es hasznald fejecsked! :D
Most írtad, hogy nem hallgatsz senkire :))).
Nem jó, mert pár nap után ettől rohadtul éhes leszel.
5x-i kaja, kalória és ch.
sziasztok én is fogyózom,kedden lesz 4 hete,hogy elkezdtem,eddig 5,5kg ment le,de most megállt pár napja.
csináltam a káposztaleves kúrát egy hétig,azóta zöldségen, gyümölcsön,meg kevés grill husin élek.
Kicsit most elkenődtem,ha semmi hízlalót nem eszem,akkor miért nem fogyok?
Hat igen,ha meghulyiti az ember a szervezetet sok szenhidrattal,foleg a rosszabbikkal akkor tuti farkasehseg alakul ki...
En most laktam be zabpalacsintabol,csirkehusbol taco-nak elkeszitve,natur joghurt, sok salata,paprika,kukorica,hagyma,kigyoubi... es persze egy sor ::D De teli van a pocak,aztaaaa! :D
Neked is szép napot, és jó munkát. Nálunk lóg az eső lába, szóval nem tudunk kimenni.
Még nem ment le az az 1 kg. Nem is csodálkozom. Tegnap este volt pizza, cukros üdítő, fagyi, mert fürdőztünk. Ma pedig olyan étvágyam van, hogy magamra sem ismerek. Remélem gyorsan kikeveredek ebből az állapotból.
Egy gyüminappal lemenne a víz, és elérném az álomsúlyom, de nem akarom becsapni magam. Zsírból akarok fogyni, ahhoz pedig idő kell. Még azt sem bánom, ha 2-3 hétbe kerül, csak ne jöjjön vissza másnap.
Szia Alina,
En foglalkozom veled!
A sulytartas mar felsiker,ahogy Betsabe irja!
En a "gyurutesztbol" kiindulva visszatartom a vizet ,igy nem is meredzkedek!
Betsabe, hogy allsz? lement mar az a maradek 1kg?
Nah,hallom, bekapcsolta a parom a funyirot,ez felhivas ..ha nem is keringore,de munkara :D
szep napot nektek es udv az ujaknak!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!