Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Szia!
Tyű, és most hétfőn is fogsz???
Tegnap egész nap (???) csak másfél uborkát ettél?? Kígyóuborkát??
:) Jó lenne, de most túl gyenge vagyok hozzá :/
Majd ha belejövök a fogyiba, akkor simán menni fog a lénap! Te viszont ha kedvet érzel hozzá nyugodtam vágj bele!! Majd támogatnuk a fórumon keresztül :))
Képzeljétek, tegnap kevesebbet ettem és mára lement 1 kiló :)(persze ez még nem igazi fogyás, de akkor is olyan jó érzés :))))
Sziasztok!
Én is szoktam lénapot tartani, minden hétfőn :D Persze tisztítással egyben, mályvateával.
Valahol olvastam, hogy a bőzsíradékban való sütés az legalább 200 kcl plusz adagonként.
Régen amikor fogyiztam, akkor ha rántott dolgott ettem, akkor inkább nem is számoltam aznap és másnap tartottam egy lénapot, hogy kompenzáljak.
Sajnos, csak így tudtam fogyni.
Halihó csajok :)
Ez az első napom a számolgatásban :)
Szerintetek egy csésze kávé 2 kávéskanál komplettával hány kalória és ch lehet? :)
Sziasztok!
Böbusz: hát ha 400-at nem is, de 300-at biztosan számolnék rá. Tudom, nem lehetett sok, de a panír és az olaj. Én nem is eszem nagyon rántott dolgokat pont ezért.
Az igahúzó munkások meg maradnak a helyükön... ilyen időben!!!! :S
:)
AAaaah... de jó neked!! :) Biztos kellemes a Balcsi vize... :)
Majd tessék beszámolózni!! :)
én adom amit luna írt:) méregesd le bár elég idegtépő...
hnap balcsira megyünk...háááát...biztos lesz bűnözgetés :D de belefér nem érdekel, sztem nem fog plusz felkúszni, kellenek néha a magasabb kcal napok is, mindig 1200hoz tartom magam:)
Kedves Newsy, akkor mi egy cipőben járunk ám nagyon is. .-) Ennek én örülök, gondolom, Te kevésbé. :-)
Nálam is sok a stressz, 2 hete költöztem külföldre úgy, hogy nem beszélem rendesen a nyelvet. :-( Hát ez van, viszont épp a környezetváltás lesz a mentsváram, legalább is ezt mondogatom magamnak. :) Én is stressz evő vagyok egyébként....
Tegnap este eléggé befordultam, mert párom délutános, és egyedül voltam itthon. nem volt kedvem semmihez, csak a tévé előtt punnyadtam, meg neteztem. Fel tudtam volna falni a hűtőt, de végül ellenálltam. Mellesleg nagyon cigizhetnékem is volt.... Sajnos nálam ez is stressz...
Nem baj, együtt megcsináljuk!!!!! Olvastam a naplód, hajrá!!!! Neked angol felsőfok nyelvvizsga, nekem német tanulás ezerrel. :-)
Biztos igaz, de nem hiszek a szememnek... :)
Ha kifacsarom sincs benne egy evőkanálnyi olaj... Akkor??
karfiol: kevesebb, mint 60 Kcal
tojás: kevesebb, mint 66 Kcal
pici zsemlemorzsa+liszt: ??
+olaj: nem sok
És ez 400 lenne?? Nem értem... :)
Szia Böbusz! Egy netes oldalon 100g rántott karfiolra írnak 416 kalóriát. Valamelyik nap csináltam tk. lisztből, és az is megközelítőleg ennyi lett, szóval egész hihető az adat.
diéta-abc.hu az oldal egyébként.
Én a 400-at at enyémre sokallom... :S
Nem kellett hozzá egy tojás sem...
És tényleg nem olajos...
De azért köszönöm! :)
Én 400-at írnék rá:)
Főleg,hogy tegnap én is ezt ettem.)
S.O.S.!!!!
Kérdésem van:
20 dkg rántott karfiol. :)
A két markomban bőven elfér (ha valaki előtt nincs a pontos kép), kicsi kezeim vannak... :)
Szóval, rántva, olajastól, mindenestől ti mennyire tippelnétek???
Kb. 20 dkg karfiol magában 60 Kcal, ez ugyebár picivel kevesebb... (panírral együtt 20 dkg)
Az olajat alaposan (többször is!) leitattam, ...
Ki mire tippel????
Most szóltak a naplómban, hogy lehet keveset írtam...
Milyen értéket adnátok neki??
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!