Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
2010. aug. 6. 15:59
nekem is küldj majd üzit!
4013. smarti8
2010. aug. 6. 14:13
Rendben,mindenképp jelentkezem.Jut eszembe a homeos bogyókat is vigyem már magammal??
4012. erika691230 (válaszként erre: 4011. - Smarti8)
2010. aug. 6. 13:39

Szia drága!

Nem ismerem ezt a dokit.Mindenesetre akkor készíts oda mindent az ajtó mellé. :-)

És ha van eksön akkor írj,akár éjjel is.Nálam a teló,némítva.

pusssz

4011. smarti8 (válaszként erre: 4009. - Erika691230)
2010. aug. 6. 13:35

Szia Erám.

Jó lenne kibírni,de ha olvasod soraim akkor nem úgy tűnik.Szerinted jól tettem,hogy még nem kerestem meg a helyettes dokit??Sikó lesz ma az ügyeletes,hogy holnap ki lesz azt nem tudom.

4010. smarti8
2010. aug. 6. 13:31

Sziasztok csajok!

Úgy néz ki,hogy eljött az én időm is.Ma már bent akartak fogni a ctg miatt,folyamatos összehúzódásaim voltak.Kérdezték,hogy megkeresem-e a helyettes dokit,de én nem akartam.Ma éjszaka jó ügyeletes doki lesz,jobb mint a helyettes:)

De azt mondta a dokim asszisztense,hogy úgy néz ki a hétvégén történni fog vmi számítsak rá.Úgyhogy csajok,lehet gyorsan kell majd távoznom,így nem tudok majd mindenkitől elköszönni:)

Most pihengetek,majd még bekukkantok.puszi mindenkinek.

2010. aug. 6. 13:22

SZiasztok!

kerülgetjük egymást rendesen. :-DDDDDDDDD

smartika remélem,kibírod ezt az időt egyben,ha már dokibá nincs.Itt dörög,villámlik,esik. De isteni a levegő.

2010. aug. 6. 12:41

Sziasztok!

Csak bekukkantok és már megyek is. Lassan itt a védőnő, majd utána leszek egy kicsit, ha a lányok is engedik.

Adél tegnap este másfél órán át kuksizott. Észrevette, hogy van csillár, nagyokat mosolygott és nyűglőlött is egy kicsit.

Ma megint ébren volt kb. másfél órán keresztül, úgyhogy lassan ő is kialussza magát. :-)

4007. smarti8
2010. aug. 6. 09:10

Szép jó reggelt mindenkinek:)

Hogy aludtatok??Én elég rosszul:((

Görcsölgettem,és Lili is úgy feküdt folyton,hogy fájt a hasam.Húúúúú már nagyon elegem van.De ma még csak péntek van,így vasárnapig ki kell húzni mindenképpen.Vasárnap már csak hazajön a doki ha hétfőn már van:)

Mindenesetre,most fáj a poci és úgy érzem nehéz is.Már nagyon lent van,és érzem a nyomást is.

Na nem panaszkodom,remélem mindenki jól van(jobban mint én).Puszi csajok,ctg után jövök vissza.

4006. smarti8
2010. aug. 5. 21:04
jó éjt csajok,szép álmokat.
4005. Remény21 (válaszként erre: 3999. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 5. 14:54

sziasztok!

csak bekukk, létszámellenőrzés, meg hogy mindenki jól van-e? :)

Lilibaba ki fogja húzni vasárnapig Smartika, ne aggódj, telepatikán ledumcsiztam vele :)

Szivi! Ha Abi érzi az osztatlan szereteteteket (hú de jó szó :S), akkor úgy is rá fog jönni az "igazságra". Biztos kell a kis buksijának egy kis idő, amíg mindez realizálódik benne...aztán meg mondd meg neki őszintén, hogy ez neked milyen rosszul esik, és hogy szomorú leszel, ha ilyeneket mond, dehát úgyis tudod te, olyan okos csajszi vagy...amennyi jótanácsot már adtál itt mindenkinek, nem aggódom érted, megoldod szerintem e pici kis "szemét" problémát se perc alatt :)

Cupp a babáknak, mamáknak! csúszok tovább, mert vendégeket várok :)

jut eszembe, ma először hallottam kihangosítva Levibaba szívhangját a védőnéninél. Mondanom sem kell, hogy csorogtak a könnyeim... még most is hatása alatt vagyok a legszebb "dobszólónak" :) és egy kicsit megnyugodtam, ugyanis messze van még a jövő hét pénteki uh...

4004. smarti8
2010. aug. 5. 14:38

Sziasztok lányok!

lemaradtam??

Vasalok közben:(

És megy a mosógép.Tök jó olvasni,hogy mindenkivel minden rendben:)

Én meg szorongatom a kis Lilit,hogy még maradjon:))

Remélem a holnapi ctg nem lesz vészes,hogy egy tudatlan valaki bent tartson:))

Na majd kiderül.

2010. aug. 5. 14:03

Sziasztok!

Szivi!Én is azon aggódom,hogy elég-e a tejem,mert olyan plöttyedtek a cicijeim.Most újra elkezdem inni a laktoherb teát,nekem az nagyon jó volt,a homeós bogyó nem jött be. :-(

ha gondolod,írd a címed,és megy pár apró babaruci.

4002. Lyana (válaszként erre: 4001. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 5. 13:08
Hát ha már nem kell Adélnak, akkor visszaküldöd.
2010. aug. 5. 12:57

És ha neked is szükséged lesz rá?

Na, megjött Abi

4000. Lyana (válaszként erre: 3999. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 5. 12:53

Hűha ha ilyeneket mondott Abi akkor nagy a valószínűsége, hogy tényleg az apja dumálta tele a fejét. Nem értem miért kell ilyennek lenni!!!

Akkor Adél tényleg nagyon jó kisbaba:-))

Nekem van 2-3 egész pici rugdalózóm, ha gondolod elküldöm neked.

2010. aug. 5. 12:42

:-) oké, majd leadom a jelentést!

Abinak szerintem az apjáék dumáltak valamit, mert hónapok óta mondja, hogy majd ha megszületik a kistesóm nem lesz rám időtök... stb... stb. Pedig magától nem tudhatja mivel jár egy kistesó, mert soha eddig nem volt ilyenben része. Úgyhogy ő már előre stresszelte magát ezen. :-(

Adél nagyon sokat alszik. Az etetések között gyakorlatilag mást sem csinál. Nem mondom, hogy nem bámészkodik egy kicsit és vágja a jobbnál jobb fejeket, de csendben van. Sőt, cicit is úgy kér, hogy oldalra mozgatja a fejét és "harapja" a levegőt. Ha ilyenkor tisztába kell tennem + köldökcsonkot ápolok és esetleg közben kipisil úgy, hogy át kell öltöztetnem, akkor elkezd sírni, jól felhúzza magát, bordó színűvé válik a méregtől az egész gyerek, de hamar lenyugszik. Abi sokkal nyughatatlanabb volt.

A ruhákkal vagyok bajban. 46 cm-rel született és alig vannak ilyen kis ruháink. Tegnap még a bababoltba is elszaladtunk, de közölték, hogy ekkorába nincs, rendelni tudnak, de nem tudják mikor jön meg, mert aki készíti, az szabin van. Úgyhogy kénytelen vagyok nagyobbakat ráadni.

3998. Lyana
2010. aug. 5. 12:30
Tessék ám mindig jelentést adni hogy hol tart a hízásban és a fejlődésben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3997. Lyana (válaszként erre: 3995. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 5. 12:29

Hát gondolom, hogy ő azt érzi hogy a kicsivel többet foglalkozol. Remélem azért a testvér féltékenység nem indul meg nála.

Nektek nagyon nehéz lesz ezaz időszak hogy megértessétek vele hogy ugyanúgy szeretitek mint Adél születése előtt.

És mennyit alszik Adél?

2010. aug. 5. 12:28
Húúú, ez egy nagyon jó kérdés. 2810 g volt a születési súlya, majd 2600 g-ra visszafogyott és 2660 g volt, amikor hazahoztuk. De holnap hoz mérleget a védőnő és akkor tudom lemérni.
2010. aug. 5. 12:26

Adél meggondolta magát, még nem ébredezik, úgyhogy a fürdőszoba is rendben van! :-)

Igaz, Abi elment nagyival a városba. Reggel zizi volt. Nem fért el mellettünk a hintaszékben, miközben szoptattam, úgyhogy volt buta kistesótól kezdve minden. Pedig minden nap többször beszélgetünk arról, hogy mennyire szeretjük és nem igaz, hogy többet foglalkoznánk Adéllal, mert gyakorlatilag csak etetés és büfizés közben van kézben, egyébként szépen alszik.

3994. Lyana (válaszként erre: 3993. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 5. 12:26

köszike! egész jól!

a méhszájamnál a szúrás megszűnt, már csak néha érzek odalent olyan nyomás érzést. de szerintem ez azt jelenti mert megy szét a medencém vagy Laura nyomja a méhszájamat.

A kiscsaj nagyon hiperaktív ám!! É már a 31. héten vagyok. Úgy Smarti után én vagyok a következő!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyit hízott Adél?

Abi hogy viselkedik vele????

2010. aug. 5. 12:23
szia Lyana! hogy vagytok?
3992. Lyana
2010. aug. 5. 12:17

Szia Szivi!!

örülök, hogy Adél ilyen jó baba!!!

Én a hűs szobában üldögélek, mert kimenni nem merek olyan meleg van:-(

hát a tejci témához nem tudok hozzászólni:-((

2010. aug. 5. 11:25

Era! Ha nincsenek csomók a cicimbe és nem olyan duzzadtak, mint a legelején, attól még lehet tele?

Tudom, hülye kérdés, de folyton ezen aggódom.

2010. aug. 5. 11:17

Sziasztok!

Ne csináljátok már, hogy gyerek mellől gyakrabban bekukkantok, mint a pocis kismamik! Tessék bejönni a melegről dumcsizni! :-)

Adél eszik és alszik, úgyhogy ma már kitakarítottam, kiteregettem, főznöm nem kell, mert az anyósom tegnap reggel megfőzött nekünk is és még abból van. Majd holnap kotyvasztok valamit. Még a fürdőt akarom kitakarítani, de azt szerintem csak a köv. szopi után.

Bár éjjel nem tudom mi volt vele, mert 11-től 1-ig a cicin lógott. Mindig bealudt rajta, aztán amikor kivettem, vagy megmozdítottam, mindig keresett, mint aki éhen akar halni. Úgy kiszívta mindkét mellem, hogy azt hittem hajnalban nem tudok majd neki mit adni. De szerencsére ez nem jött be.

Viszont tud nekem valaki arra magyarázatot adni, hogy miért van az, hogy a jobb mellemből nem tudom degeszre tömni? A balból mindig utána kell pótolni. Úgy kiszívja, hogy egy cseppet se tudok kifejni belőle. A doki nem csinált ebből problémát, azt mondta, akkor utánatáplálom és kész. De engem zavar, mert elvileg kereslet-kínálat alapján működik a dolog.

3989. smarti8
2010. aug. 5. 10:19

Jó reggelt csajok!

Idáig aludtam tegnap este 9 óta.Ilyen se most volt:))

Fáradt voltam pedig semmit nem csináltam tegnap.majd ma egy kis vasalás:))

Megyek is mert postára is kell mennem.

Puszi csajok!

2010. aug. 5. 10:04

SZiasztok!

Szép napot csajok!Csak bekukk.Már megyek is,hív a kisfőnök. :-)

2010. aug. 4. 22:26

féltékenység, kedvesség, szeretet és undokság.... szóval volt ma minden!

biztos lesz még jobb is és rosszabb is, de túlélhető. :-)

és ti hogy vagytok? nincs időm visszaolvasni.

3986. Lyana (válaszként erre: 3985. - Szitaszivárvány)
2010. aug. 4. 20:37

:-)))

Vigyázz magatokra!

Puszi

2010. aug. 4. 20:35
Eseménydúsan! :-) most mennem is kell
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook