Kaális babások ide! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Mi egy picit nyűgösek voltunk,de most itt a jóidő és megyünk sokat sétálni:)
Holnap lesz pihenőszékünk is:)Mert ugye csak a hordozóban képes elaludni nappal.Most is itt ringatom már alszik is.Nemrég ment el a védőnő,mosolygott rá ezerrel és beszélt is hozzá.Lili is alakul,válaszolgat,csücsörít:)Mi már 55cm-ek vagyunk és 5kg:DD
Olyanok vagyunk mint egy mislein baba:))
Ti hogy vagytok??Csajok hahóóóóóóóóóóóóóóóó.
Helló csajok!
Szép napot mindenkinek!Hüsi van,de süt a nap. :-D
Egyébként mindenki jól van?
Lyana, egyben vagytok még?
Bcicus, hogy vagytok? Minden rendben?
Őszintén szólva valamilyen szinten sajnálom, mert mindenkinek az lett volna a legjobb, ha összeszedi magát és éli az életét. De az összes spórolt pénzét elköltötte egy lepukkant kocsmára. Annyi pénze nem maradt, hogy kimenjen írországba, így kölcsönt kellett felvennie. :-(
Most erre mit mondjak??? Abinak elmagyaráztam, hogy az apja megint nem lesz az országban, nem látta 3 hónapja és még legalább ennyi ideig nem is fogja.
Úgyhogy láthatjátok, telnek a napjaink. Sőt, Adéllal vmelyik nap elmentünk apával dolgozni. Csak ide a környékre. Ő az autóban úgyis mindig alszik. Mi meg el tudtuk végezni a munkát. :-)
Abi élvezi az ovit, bár Adélt még nyúzná, megfogja a kezét és elkezdi mozgatni, ami kis idő múlva rángatássá alakul. Mindig csinál valami hülyeséget ami miatt rá kell szólnom, pedig tudja, hogy mik azok a dolgok, amiket nem szabad és nem szeretek. Ennek ellenére csinálja. Viszont beirattam néptáncra, 2 órája volt már és eddig tetszik neki. Remélem nem járunk úgy, mint tavaly a balettal. :-)
Valamelyik nap bementem az apjához a kocsmájába, hogy megkérdezzem már mi a fene van. Persze mástól kellett megtudnom, hogy a jövőhéten írországba megy, mert befuccsolt a kocsma. Így bementem, megpróbáltam vele beszélgetni, hogy mi hogy lesz és hogy képzeli, de tolál magába volt roskadva, ráadásul megjelent az anyja is. Mondtam, hogy hívjon fel és majd beszélünk. Nem hívott, ellenben az anyjával, aki két napja csörget, de úgy gondolom, hogy a fiával lenne beszélgetnivalóm nem pedig vele.
T. nem is kérdezte, hogy láthajta-e Abit mielőtt elutazik. Az anyja kérdezte, hogy elviheti-e hétvégére. De tudjátok mit? T. a kocsmában egy kis matracon alszik, oda van "berendezkedve". 3 havi gyerektartással tartozik, a levelemre, sms-re nem válaszolt. 3 hónapja nem jutott az eszükbe Abi. Egész nyáriszünet alatt itthon volt és még egy telefonhívást sem kaptunk. Most akkor nekem kellene első szóra pattannom?????? Na, nem!
Sziasztok!
AztazegetEra!!!! Hogy Bogika mekkora már, el se hiszem!
Adél még csak 4 kg, a hosszát nem tudom, azt hiszem 3 hete volt 52 cm.
Sajnos nem csak úgy érzem, hogy kevés a tejem, hanem tényleg így van. Van,hogy csak 20 ml-t tud szopizni. Pedig annyira nem akartam tápszerezni, ráadásul imádok szoptatni mióta nem fáj a mellbimbóm. Tehát mindent elkövetek, hogy legyen tejem, mégsincs elég. :-( Bár tegnap elég sokszor volt cicin, de jól lakni nem tud. Az éjszakai etetésekre elég, mert ilyenkor már csak amolyan "szomjoltásra" használja. Általában 11-kor elalszik, fél kettő-kettő fele megint felébred, olyankor odaveszem magam mellé, cicizik egy kicsit és vissza alszik, 4 óra fele megint felébred, megint kér egy kicsit inni és innentől kezdve már nyöszörög, mozgolódik, simogatom a pocit, hasra fektetem egy kicsit, így elvagyunk 6-ig és olyankor kipattan a szeme és mosolygósan, nevetősen ébred. Már próbálja a hangocskáját is. :-)
Helló csajok!
Mi jól vagyok,4900gramm és 55cm:)
Nagyon kamu az idő.Lili is nyűgös.Tegnap este 10-kor raktam le és reggel fél 7-kor kelt fel.Már tiszta ideg voltam,hogy mi van.Viszont most egy pár napja olyan nyűgös,hogy csak a hordozóban képes napközben elaludni:(
Holnaptól jön egy kis nap is,legalább lehet vele sétálni.Csajok veletek minden okés??Mert amint látom mindenki nagyon el van veszve.
Erám már jó nagyok vagytok!!!!!!!!!!!De jó nektek,bár minden időszaknak megvan a maga szépsége,és észre se vesszük,mi is ilyen nagyok leszük!!!!!!!!!!!
Szivi,hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Lya,Remény,Bibe!!!!!
Szia!
Elméletileg nem jön meg.
Drukkolok,hogy ne az legyen az oka a késésnek. :-)
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, ha tudtok segiteni, hogy amig használom az Utrogestant addig nem jönn meg a vérzés ugye?Előre is köszi.
:-(( Megint senki?
Puszi
Uhh,de el vagytok veszve csajok!
Remélem,minden rendben veletek!
Mi jól vagyunk.Bogim már 7600gr,és 65cm. :-DDDDD
Sziasztok csajok!
Nem tudom mi lehet.Nem lehet,hogy van tejed,csak kisebbnek érzed a melled??
nekem se akkora mint szülés után,és etetésnél se érzem olyan keménynek,de a kiscsaj órákig el tudna lenni rajta,és nem beszélve arról,hogy mikor befejezi olyan puha de ha kér még jön belőle:)
Igyad a laktoherb teát is és egyél sok-sok levest(húslevest)
Amúgy mizujs veletek??Még ma jóidő lesz így babácskával ma is ahogy tegnap egész nap úton leszünk:D
Elmegyek a háziorvoshoz is lejelentkezem,és a zárójelentésem is leadom ha kéri.Jövőhéten letelik a 6 hét.Mikor mész kontrollra Szivikém??
Bibém,Reményem hogyan vagyogattok??
Szivi,most akkor mi lesz az elcseszett varattal??
SZiasztok!
Szivikém,sajna én nem tudok okosat mondani. :-(
sziasztok!
hogy vagytok? Látom nem csak nekem van kevés időm!képzeljétek, pár napja annyira megcsappant a tejem, hogy szinte semmire sem elég és ha fejre állok akkor se lesz több!Nem tudom mitől lehet, iszom a sört, szedem a bogyót és van, hogy 20ml-t tud csak ciciből enni.mitől lehet????
Sziasztok csajok!!
Lya kitartás!!!!!!!!:DD
Szia Lyana!
Kitartás,már nincs sok hátra!
Sziasztok!
Látom mindenhol zajlik az élet, a babák meg szépen növögetnek és fejlődnek.
Én még mindig egyben vagyok, igaz még kicsit több mint 3 hetem van hátra. A pocakom lejjebb ment látványosan és körméretre is összement 2 cm-t. A kisebbedés gondolom a lejjebb menet miatt van.
Sűrűn vannak mensis görcseim és alig bírok menni annyira szúr és fáj a méhszájam és odabent mindent. Smartikám már én is nagyon szeretném ha kint lenne a lányom, mert mostmár ez kínlódás.
Puszi nektek és vigyázzatok a picikre.
Sziasztok!
smartikám,köszi,mi meg vagyunk.
remélem,megoldódott a tegnapi sírásotok.
Sziasztok lányok!
Mi újság??Nagy a pangás:((
Ma voltunk védőnőnél,nagyon szerettük,nem sírtunk:))
Szivi,Era,Lya,Bibe,Remény...stb mi újság veletek??
HELLÓ LÁNYOK.
kICSIT EL VAGYOK HAVAZVA.nÁLUNK lILI NAGYON NYŰGÖS NEM TUDOM MI A BAJA.Most látom nagybetűkkel írok:D
Abi lovat akar??Vegyetek neki pónit:)
Majd a nagyi vesz neki.
Látom ti sem vagytok 100-asok:))Bocsi a kifejezésért:))
Jókat mulatok.Lili olyan keservesen tud sírni a szívem majd megszakad:(
Most meg kihányta a tejet szopizás után nem sokkal,gondolom jól felhergelte magát.Aztán míg fürödtem,megint rázendített,így kénytelen voltam újra megetetni.Tudom nem kellett volna de olyan keservesen sírt.Most meg nem merem lefektetni,nehogy baj legyen.Mondtam apának a barátok közt után lesz lefekés,de lesem majd ezerrel.Csak nem fog hányni megint.Rágja a kezét tuti nem lakott jól:((
Jaj mia fenét csináljak??????????????????????
Lya hogy vagy??Minden ok??
Jajaja!:-DDDDDDDDDDD
Bogim este 21-reggel 7ig aludt,aztán evett,de már nem aludt vissza.A 10.30körüli szopizás után viszont 11-14ig aludt megint.Jó lenne ezt bevezetni nála.Most is alszik,már este 20 óta.
Már biztos Ti is alszotok.Jó éjt mindenkinek!
:-) és csodálkoztál, hogy miért nem találod?
Adél ma 1x1 órát és 3x10 percet aludt. Kíváncsi leszek az éjszakára.
smart, mi romolhat el egy új 70 ezres babakocsin?
:-)
Én sem indig vagyok magamnál,pedig Bogi nem kel éjjel.
Tegnap a hűtőben kerestem a kenyeret,hogy szeljek az ebédhez. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia Era!
Hidd el, nem zavar, úgy összefolynak a napok, hogy akár köszönés nélkül is folytathatjuk a beszélgetést. :-)
Most lehiggadt egy kicsit. Nem hagytam, hogy jöjjön a postára és a boltba, mert tényleg nagyon falhúzott. De annyira, hogy nem emlékeztem hol pakroltunk le az autóval. A párom megvárt a kocsiban, én meg végigfutottam a kört, amit akartam, csak épp az autónkat nem találtam meg, a telefonomat meg itthon hagytam. Végül negyedórás kóvájgás után egy utcai fülkéből felhívtam a párom. Kb. 15 lépésnyire voltam tőle. :-) Még ilyen se fordult velem elő. Dehát ezt hozza ki a fáradság és az ideg együtt! :-)
Most meg főzhetem megint a húsleves. Nem tudom mi lenne velük leves nélkül. De úgy döntöttem, hogy ma két napra elegendő töltött csirkecomot csinálok és holnap nem fogok főzni!
Ja, és képzeljétek Adél ma még csak 2x10 percet aludt, remélem estére jól lefárasztja magát (és minket is) és így este hamarabb elalszik. :-)
:-DDDDDDDDDDDD
Legalább nagyi pénzén akar lovat venni,en ma tiéden. :-D
Édes pofa!
Sziasztok! Mi megint nemsokat aludtunk. Mindig bealszik a cicin, így kért hajnal 1-kor, 2-kor és 4-kor is enni. :-( De most fél nyolctól ébren van és még csak most kezdett el nyűglődini.
Vissza jött értünk, mert itthon feltűnt neki, hogy nagy a csend és otthagyott minket az ovinál. :-) Mi addig bogyókat szedtünk Abival.
Ma meg már úgy felhúzott a hülye lovakkal, hogy azt hittem agyvérzést kapok. Neki vegyünk egy lovat!!!!! És 8 órától csak mondja és mondja!
Most átment megszámolni nagyiék pénzét, hogy kitelik-e belőle egy ló!
SZia smarti!
Az jó,ha a kiságyban akar lenni. :-)
Mi jól aludtunk,Babácska este 21-reggel 7ig.
Szép hétvégét mindenkinek!