Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
4614. Lyana (válaszként erre: 4613. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 8. 18:33

Na akkor tényleg jól érezte magát.

Adélra ki vigyázott?

2010. okt. 8. 18:31

Nagyon jó volt a műsor, de a fényképezőbe rossz kártyát tettem, így egy darab képet se sikerült csinálom. Jobban mondva a telefonommal fotóztam, de még nem tudom, hogy sikerül-e leszednem és milyen minőség lesz. Volt hordógurító verseny, szőlő préselés, must ivás, agyagozás. Abi tündéri volt. :-) A végén úgy sikerült elcsalnom az oviból, hogy megígértem elviszem lottózni. :-) nyár óta lottózni akart. :-)

Mondjuk minden nap fél 5 fele megyünk érte, mert nem akar hazajönni oviból. :-)

4612. Lyana (válaszként erre: 4611. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 8. 18:14

Jajj akkor jó kis program lesz nekik!!!

Majd várjuk a beszámolót, hogy milyen ügyesen szavalt Abi!!

2010. okt. 8. 11:38

Húúú! Akkor nagyon sokat fogytál! Gratulálok!

Abinak ma szüreti mulatság lesz az oviban. Kendőt, gumicsizmát és fonott kosarat kellett bevinni. itthon nem árulta el a verseket, amiket mondani fognak, mert azt mondta meglepi, de az óvónő azt mondta nagyon szépen szaval. Biztosan, mert olyan az agya, mint a szivacs, mindent magába szív! :-)

Majd fotózok. Utána lesz játszóház, hordógurító verseny stb. :-)

4610. Lyana (válaszként erre: 4609. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 8. 10:04

Igen Laura is ilyen. Ha arrébb megyek éjjel akkor ő is addig feszeng amíg hozzám nem ér, vagy rám nem fekszik. Olyan jó érzés amikor hozzám bújik a finom kis testével:-)

Ezért érdemes élni!

Képzeljétek 88 kg voltam amikor terhes lettem 88 kg-val mentem szülni ma meg már 73,5 kg vagyok:-))

Ős régi ruháim jók rám!!

2010. okt. 8. 09:27

Sziasztok!

Lyana, neki most te vagy a mindene! Nélküled elveszettnek érzi magát és temészetes, hogy a közelséged keresi. Nincs ezzel semmi baj. Én a pihenőszéket felteszem a konyhaasztalra, onnan mindig lát és tudok tőle főzni, takarítani. Mindegy neki, csak mellettem legyen valahogy. :-)

Éjszaka pedig én is oda veszem magam mellé szopizni és reggelig így alszunk. Ha beljebb megyek egy kicsit, akkor addig fészkelődik, míg utánam nem jön és a kezel, lába vagy a feje hozzám nem ér. De ezeket a pillanatokat úgy imádom!

4608. Lyana (válaszként erre: 4607. - Erika691230)
2010. okt. 8. 09:02

Szia:-)

Bogi hogy van?

4607. erika691230 (válaszként erre: 4606. - Lyana)
2010. okt. 8. 09:00

:-DDDDDDDDD

Később jobb lesz.Nálunk is volt ilyen. :-D

Ja!Szia!

4606. Lyana
2010. okt. 8. 06:24

Jó reggelt!

Ha létezik olyan anya aki egy hét alatt elrontja a gyerekét, akkor az én vagyok.

Csak kézben hajlandó elaludni, hajnali ébredés után pedig csak velem akar aludni.

Bakker jól megcsináltam:-)

4605. erika691230 (válaszként erre: 4604. - Lyana)
2010. okt. 7. 22:28
:-D
4604. Lyana
2010. okt. 7. 21:28

Laura már két etetésnél kapta az infacolt, igaz csak fél adagot de már nem húzgálja a lábát és csendben édesen alszik.

Köszi a tippet!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. okt. 7. 17:02
:-) Biztosan segíteni fog a pociján.
4602. Lyana
2010. okt. 7. 16:10
Vettem infacol cseppet. A következő etetéstől kezdve használjuk. Remélem beválik a picimnek.
2010. okt. 7. 13:30

Szia kékpillangó!

köszi az infót! Remélem hozzá szólsz máskor is! szeretettel várunk! És gratulálunk a picurkádhoz!

Mikor szültél és hol?

4600. erika691230 (válaszként erre: 4599. - Kékpillangó)
2010. okt. 7. 13:30

Szia kékpillangó!

Köszi a segítséget.

Gratulálunk a kisfiadhoz!

Gyere máskor is!

4599. kékpillangó (válaszként erre: 4598. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 7. 13:27

Sziasztok Lányok!

Én egy 2 hónapos kaáli intézetes kisfiú boldog anyukája vagyok. Eddig csak olvastalak titeket, de a vigantol kapcsán én is hozzászólnék.

A következő linken találjátok meg a határozatot a csepp kivonásáról, pontosabban azokat a gyártási számú cseppeket, amiket kivontak. A mienk sajnos közte van.

A doktor nénink azt javasolta, próbáljuk meg a gyógyszertárban visszacserélni, ha ez nem működik akkor új recept új csepp.

[link]

Mindenkinek boldog babázást és szép napot!

2010. okt. 7. 09:29
Felhívtam a védőnőt, de nem tudott róla. Azt mondta utánanéz és délután visszahív.
2010. okt. 7. 09:23

Hívtam a védőnőt, de nem vette fel a telefont. Azt írják itt egy másik fórumon, hogy már nem is lehet kapni a gyógyszertában, mert hiánycikk. De amint megtudok valami biztosat megírom. Míg nem tisztázott addig nem fogom neki adni.

Már nagyon várom, hogy Adél is ehessen bébikaját. Megkérdeztem a védőnőt, hogy hány hónapos kortól adhatok neki gyümit és azt mondta, hogy 4. Érdekes, Abival 2,5 hósan már almáztunk. Adél is szopogatott már egy picike almalavet és rendesen remegett érte annyira izlett neki.

2010. okt. 7. 09:18

Mindkettőt lehet recept nélkül venni. Abi Infacolt használt, de most azt mondta a gyógyszerész, hogy ahhoz hozzá lehet szokni, az espumisanhoz meg nem. Így most az utóbbit vettem és meg vagyok vele elégedve. De nyilván egyénfüggő.

Míg csak cicizett addig naponta 3x adtam neki, de most hogy pótolni kell tápszerrel elég csak estére adni. Majd kitapasztalod.

4595. erika691230 (válaszként erre: 4594. - Lyana)
2010. okt. 7. 08:44

Infacolt biztos kapsz recept nélkül,és azt akár minden étkezés előtt adhatsz neki.Az espumisant nem ismerem.

Jobbulást!

4594. Lyana
2010. okt. 7. 08:41

Még nem próbáltam semmit sem adni neki.

Infacol vagy espumisan amit vegyek? recept nélkül lehet venni? mennyit és mikor adjak neki?

4593. erika691230 (válaszként erre: 4592. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 7. 08:27

SZiasztok!

Szivi!Én nem is hallottam.Nekem most kellene váltanom ki.Répapüré ízlett,zöldborsót kiköpte,főztem répát krumplival,kiköpte,főztem brokkolit,szerette.Most vettem sütőtököt. :-)

Lya!Szerintem is a pocija fájhat,ha sokszor felsír.Bogim is szokott néha,mikor szundizik a cicin,de szerintem Ő csak rosszat álmodik.

smartika!

Remélem,minden oké!

Többiek?

2010. okt. 7. 08:01
nem tudjátok mi igaz abból, h bevonták a vigantolt? találtam pár gyártási számot, állítólag ezeket hívták vissza, amit Adélnak adok az is közte van. Fel fogom hívni a védőnőt.
2010. okt. 7. 07:59

sziasztok?

valószínű fáj egy picit a pocija. próbáltad már az espumisan szirupot? kanálból szépen elszopogatja és könnyebben pukizik. nekünk bevállt és nem lehet hozzászokni.

Era, bébiételt adtál már Bogikának? szalona, kolbász????? - ez jóóóó!

4590. Lyana
2010. okt. 6. 13:55

Hát csajok már nem tudom mit csináljak Laurával. Álmában sokszor felsír keservesen egy 20 másodpercre, közben alszik. Hirtelen abbamarad a sírás és ájultan alszik.

Tegnap este óta nagyon nehezen is alszik el. Talán hasfájás??

4589. erika691230 (válaszként erre: 4586. - Szitaszivárvány)
2010. okt. 6. 13:53

SZiasztok!

Bogi fog nélkül is meg tudja úgy csípni.....mondtam,ha lesz foga,akkor szalonna,kolbász. :-DDDDDDDD

Tegnap este először fordult elő,hogy nem cicin aludt el.Rengeteget evett,de nem aludt,így gondoltam egyet,kapott jóéjtpuszit,és befektettem az ágyába,én meg kimentem.hallgatóztam egy órán át,de csend volt,aztán mikor bementem,láttam,hogy édesdeden alszik. :-)

2010. okt. 6. 12:40

Szia Lyana!

Nálunk ugyanez a helyzet. Idő kell míg kialakulnak a dolgok, de Adél is felcseréli a napszakokat. Viszont már azt elértem, hogy legkésőbb 11-kor elalszik, 3 óra körül eszik és hajnalban megint. De volt olyan nap is, amikor még éjjel fél 1-kor is sétáltam vele a lakásban.

Viszont rájöttem, hogy nap közben hagyni kell aludni, délután úgyis többet lesz ébren. 5-6 óra fele még visszaaltatom egy fél órácskára, utána pedig elkezdem gincsolni + kakilunk, fürdünk és játék. Mondjuk ő nem szeret egy helyben lenni, vele sétálgatni kell, hogy mindent jól megnézzen. Ez kifárasztja és utána könnyen elalszik. Felesleges letenni úgy, hogy nem fáradt, mert ti ki fogtok mellőle dőlni, ő még akkor is kuksizni fog. Ki kell fárasztani. Nem jó ötlet nappal ébreszgetni, én 1x próbáltam, egyrészt sikertelenül másrészt olyan nyűgös volt estére, hogy legalább 4 órán kersztül csak üvöltött, a párom már orvost akart hozzá hívni, holott csak túl volt fáradva.

Sajnos ezt túl kell élni. :-(

Egyébként jól vagytok? Minden oké?

4587. Lyana
2010. okt. 6. 12:00

Sziasztok!

Hogy vannak a babácskák?

Laura tegnap este sehogy sem akart elaludni. Fél kilenckor befalt 120 ml tejet és utána tizenegyig fent volt, sírt és hisztizett. Majd bealudt. Kettőkor kelt evett és megint alig bírtuk visszaaltatni. Háromkor sikerült és reggel 10-kor kelt. Lehet felcserélte a napszakokat?? Mit csináljak vele? Most 10-től fent van, benne ül az elektromos hintában, ami jár alatta ő meg nézelődik.

2010. okt. 6. 10:19
Adél annyira harapna néha, mintha jól esne az inyének. Abi akkor csinálta ezt, amikor jött a fogacskája. De remélem 2 hónaposan még nem fog kibújni, félek, hogy ráharap a cicimre. :-)
2010. okt. 6. 10:17

Sziasztok!

Sehol senki????

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook