Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

1584. smarti8
2010. márc. 2. 11:35
Na megkérdeztem a barátnőmet,mert ő már szült,és 2 védőnőm van,egy területi és egy m,egyei.A megyei van a terhesgondozáson ő hozzá mennek az eredmények,és ő ad majd papírt arról,hogy jogosult vagyok szülés után a 60ezerre.1 hét alatt van eredmény.
1583. smarti8
2010. márc. 2. 11:27

Rólatok maradtam le.

Ne gondolkodj ezen,ráérsz majd akkor ha itthon lesz.A párod meg persze,hogy féltékeny,hiszzen szereti Abit,és ő neveli:)

Nekem a terhesgondozáson a szülésznő vagy ki azt mondta,hogy márc.24.-én mire megyek,ott lesz nála az eredmény.A védőnőm máshol van.Nekem 2 nőhöz kell járnom,plusz a nőgyógyász dokim.Máshol van mindenki,a terhesgondozás,a védőnő,a doki.

2010. márc. 2. 10:55
miről maradtál le???
2010. márc. 2. 10:54

az AFP-t a védőnőhöz, a hepatitiszt a nőgyógyászhoz küldik, a vérkép többi részét elvileg még aznap megcsinálják. A többi kb. 1 hét.

Nekem azt mondták vizet lehet közben inni, hisz nem befolyásolja az inzulin termelést.

Én nem, de a párom már most stresszeli magát rajta. bár belőle a féltékenység beszél.

Új életet kell kezdenie, munkahelyet keresni vagy vállalkozást beindítani. Csak neki vannak hülye ötletei. Régen az volt, mivel én Miskolcra jártam és ők pont fél úton voltak, így hétközben hajnalban vigyem le a gyereket, majd hazafelé meg vegyem fel. Mondtam, hogy ebből nem lesz rendszer, mert neki ovi van és igaz még nem olyan kötött, mint az iskola, de ezt akkor sem lehet így csinálni. És tudom, ha most esetleg hétvégéken fog dolgozni, akkor majd jön, hogy hétközben vinné, mert neki így jó. Jaj, de utálok én vitatkozni!

1580. smarti8
2010. márc. 2. 10:51

:(

Megint lemaradtam:(

1579. smarti8
2010. márc. 2. 10:44

Sziasztok lányok!

Hazaértem,és lehet idegeskednem 3 hétig:(Március 24.-én megyek a terhesgondozásra megint,akkor tudom meg az eredményt.De lehet felhívom a szülésznőt,hogy mikor van eredmény és akkor érdeklődöm,mert nem bírom ki addig.Bár azt mondták szólnak ha van valami gáz,én akkor sem bírom ki.Mennyi idő alatt van eredmény csajok????

Szivikém addig is szopogass el néha egy-egy szem szőlőcukrot,hátha megszokod:)

Jön haza Abi apukája??Ne izgulj előre,lehet nem is tart rá igényt minden második hétvégén,előbb várjuk ki,minden csoda 3 napig tart.

Egyébként hogy vagytok csajok??

1578. bibócska
2010. márc. 2. 10:31

azt nem hiszem de néhány nyalás nagyon jót tesz..

nekem azt mondták hogy néhány korty víznél többet nem vihetek magamba...

se enni se inni csak ha megvan a vv.Na éhes nem is voltam mert azért a szőlőcukor adta az energiát de inni jó lett volna..no de megvolt a vv. meg ittam majd fél liter ásványvizet:-)

hűha akkor lehetnek majd gondok ha itthon lesz az apja?

2010. márc. 2. 10:23
Nem is írtam, tegnap telefonált Abi apja, 29-én jön haza végleg, úgyhogy innentől kezdve majd minden második hétvégén adhatom oda. :-(
2010. márc. 2. 10:22
akkor ezt majd kipróbálom, ha a 24. héten muszáj meginnom. A citromot megehetem? :-)
1575. bibócska
2010. márc. 2. 09:45

Szép reggelt kislányok...

Szivikém a citrom nyalogatása tényleg nagyon jó mert amikor én is megittam nagyon küzködött bennem hogy ki vagy be...de a legrosszabb az volt hogy a számban gyűlt össze az az émelyítő íz de a citromot végig nyálaztam párszor és helyre állt a szám ízlése már semmi bajom nem volt.

2010. márc. 2. 08:30

Szép napot mindenkinek!

smarti, kihányom a lötyit, úgyhogy reggelizős volt előírva. azt mondta 24. héten muszáj lesz valahogy legyűrnöm magamban... hát majd meglátjuk. Soha egy szem szőlőcukrot nem bírtam megenni, így talán innen az undorom. :-)

Mondjuk meginni megittam tavaly is, csak épp nem marad bennem. :-)

1573. Lyana
2010. márc. 1. 21:17

szia smartikám!

jó pihenést és szép álmokat!

1572. smarti8
2010. márc. 1. 21:16
Na elteszem holnapra magam.Jó éjt csajok,szép álmokat mindenkinek.Holnap nem dolgozom és jövök,ha végeztem a vérvételen:)Puszi mindenkinek.
1571. Lyana
2010. márc. 1. 21:15

A telefonos téma megoldva:-)

A melóhelyen megy a marakodás. Nem találnak embert a helyemre. Engem meg piszkálnak folyamatosan. Azt akarják hogy otthon dolgozzak, de persze fizetni nem fizetnek semmit. Ez így nem működik.

1570. smarti8
2010. márc. 1. 21:00
Igen jól vagyok,csak már most nehézségeket okoz az alvás.Kalciumot amúgy kell majd szedned.A fogad miatt és a baba miatt is.Veled minden okés a feszülést leszámítva??Hogy alakult a telefonos téma??
1569. Lyana
2010. márc. 1. 20:51

Köszönöm a tanácsokat!!!

Holnap veszek is mind a kettőt!!

Te jól vagy??

1568. smarti8
2010. márc. 1. 20:45
De úúúúúúúúúúúúúútálom ezt a gépet,a z betűt folyton elhagyja:(((
1567. smarti8 (válaszként erre: 1566. - Lyana)
2010. márc. 1. 20:44

Magnosolv-Granulátum.Napi 2-3 alkalommal,de írja is.Komolyan mondom,hogy nekem a lábgörcseimre volt írtó jó hatással,és perse nem feszülök.Az íe is finom:)2000,-(30 tasak.)1500,- a magne b6 az 50 szemes és abból is beveszel napi 3 szemet.Nekem a jobb lábam vádlija fájt a sok görcstől ami az éjszakai nyújtókodások miatt de 2 nap alatt teljesen megsűnt a fájdalom,pedig annyira fájt,hogy apa nem tudta megmasszíroni.

És igyál calcium-sandozt.Az is finom és neked is meg a babának is kell a calcium.

1566. Lyana (válaszként erre: 1565. - Smarti8)
2010. márc. 1. 19:43
Megírnád mi a neve? Mennyit lehet inni egy nap?
1565. smarti8
2010. márc. 1. 19:33

Sziasztok lányok!

Szivikém örülök,hogy jók a eredmények!!Holnap én is megyek.Mennyi cukros löttyöt kellett meginnod??Vettél cuccot a gyógyszertárba???

Lyana,próbáld ki azt a magnézium port amit én is szedek magne b6 helyett.Citromos és nagyon fini:D

1564. Lyana
2010. márc. 1. 18:42

Igen vettem be magnéziumot. Most jobb. Nem is fáj hanem húzódik, feszül olyan izomláz szerű érzés.

azon jár az eszem hogy be kéne menni szegedre a klinikára....

2010. márc. 1. 18:30
az nem jó! magnéziumot vettél be?
1562. Lyana
2010. márc. 1. 16:49

sziasztok!

Szivikém örülök, hogy jobban vagy és jók lettek az eredményeid!!!!!!!!!!!!!

Abid hogy van??

Nekem egész nap fájdogál a hasam:-(

2010. márc. 1. 15:33

Sehol senki?

Elmentem a leletemért is. Cukrom tökéletes. Éhgyomorra 4,4, kaja után 4,9, vérszegény vagyok, de nem vészes és csak apró eltérések vannak. :-)

2010. márc. 1. 13:30

Sziasztok lányok!

Én ma elintéztem az AFP-t, a cukorterhelést és a fogászatot is. :-)

Rájöttem, nekem azért kell állandóan cukorterhelésre mennem, mert apám cukorbeteg, így fokozottan ellenőrzik.

Az AFP meg leghamarabb jövőhét pénteken lesz meg, mert innen csütörtökön viszik Miskolcra a vért és jövőhét pénteken fogják megküldeni az eredményt a védőnőnek.

Egyébként jobban vagyok. Ma már éreztem a sajt ízét és vettem Elevitet is. Most nem görcsöl a gyomrom, remélem már így is marad.

Utána meg Abival lementünk a Bodroghoz "horgászni" olyan szép idő van. Szépen el is fáradtam. :-)

Remélem mindenkivel minden oké!

1559. bibócska
2010. márc. 1. 12:00

Sziasztok kislányok...

csajok itt csodálatosan szép idő van süt a nap és kellemes langyos az idő szinte tavasz....

Csodálatos ablakok nyitva engedem be a meleg sugarakat a friss levegőt!!!

persze ez a csoda is csak ma tart holnap már nem mondd ilyen szép időt...

nem baj élvezzük amíg tart:-))))

1558. smarti8
2010. márc. 1. 10:29

Sziasztok lányok!

Lyana ne izgulj nem lesz semmi baj.Nekem a lábam görcsölgetett egy-egy éjszakai nyújtózkodásnál,de ezzel az új magnézium porral teljesen megszűnt,és a vádlim se fáj,míg a magne B6 sz@rt se ért.

Dolgozgatok de majd elalszok,és néha rámjön egy enyhe hányinger,olyan mintha leesne a vérnyomásom.Remélem holnap minden rendben lesz a vérvételen.Most hívtam a szülésznőt a terhesgondozáson,és nem holnap lesz a cukorterhelés hanem a 24.héten,azaz majd a következő alkalommal adja a beutalót oda:)Ezt is megúsztam!!!

2010. márc. 1. 10:19

Sziasztok!

Szép napot ebben a ronda időben is. :-)

1556. Lyana
2010. márc. 1. 09:09

Jó reggelt!

Nekem jól telt a hétvége!

Ma megyek a házidokihoz a tp-s papíromért és beviszem a munkahelyre. már előre látom hogy ingyen dolgoztatni akarnak................

ma éjszaka nagyon feszült a hasam 10 percig majdnem görcs féle volt. nagyon megijedtem....

smartikám és hogy bírod a melót?

1555. smarti8
2010. márc. 1. 08:50

Jó reggelt lányok!

Kinek,hogy telt a hétvége??

Ma már dolgozom,de holnap nem.Vv,és után már nincs kedvem bejönni,főleg,hogy 6-kor kelek:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.