Kaális babások ide! (beszélgetés)
Szivikém találtam egy jó babakocsit.
Küldöm priviben:)Kérem a véleményedet!!
jaj de jó Szivikém!!
Ennek nagyon örülök.Akkor mehetünk a következő erőpróba elé a 20 hetes genetika!!!!Te mikor mész oda??
Szép jó reggelt lányok!!
Szivikém az én dokim is síelt a múlthéten:)
Most hívtam a védőnőt az AFP miatt és minden rendben.Március 24.-én megyek hozzá:)
Ma csak 1-ig dolgozok,így nemsoká mehetek haza.3 óra:)
Lyana örülök,hogy minden rendben,de miért is ne lenne rendben:))Csak így tovább.
Jaj Bibómanóm remélem jól viseled a kórházi életet,én gondolok rád minden nap.KITARTÁS:)
Sziasztok lányok!
Tegnap volt egy kis dolgom, így nem tudtam jönni!
A dokimat nem értem el, de felhívtam a klinikát, ahol közölték, hogy síel a drága, majd jövőhét pénteken lesz. Megyek ma a védőnőhöz az AFP eredményért és kérek egy beutalót uh-ra is, bár valószínű csak jövőhét pénteken megyünk.
Lurkókám nagyon sokat mocorog. Egyre többször fekszik bennem keresztbe és már köldök felett is érzem a rugdosását. Abi átmászott hajnal fél 3-kor, azóta egy szemhunyásnit sem aludtam, mert féltem, hgoy megrúg. :-(
Szilvi, eddig hüvelybe kellett használnod az utrot?
Mert nekem végig napi 3x2-t kellett hüvelybe használnom és úgy kicsípte a hüvelyfalam, hogy attól véreztem.
Remélem mindenki jól van!
sziasztok!
Megjöttünk az uh-ról. A babócánk??? Gyönyörűséges:-))
az ülőmagassága 24 mm:-))
Szóval minden rendben van. Képet nem kaptam majd küld e-mailben.
jó éjt mindenkinek!
Siasztok lányok!
látom nagy a csend.Puszi nektek és szép álmokat!!
Szilvia,az utrot én is sájon át szedtem:)
Nyugi,minden rendben lesz.Elmúlik a barnázás és a pocid sem fog fájni.Pihenj és egyél sok fehérjét:)
Sziasztok lányok!
Hideg van,eddig esett a hó tegnap estétől.
Nem voltam,mert laborba kellett mennem,utána pajzsmirigy uh-ra,2-kor értem haza.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos az én dokimat nem sikerült elérni,de a kollégájával beszéltem.Azt tanácsolta,hogy az utrót használjam szájon át.És ha véteznék akkor a clexant
ne használjam.
Azt vettem észre,hogy mindig pisilés után van a barnázás.A hasam most is fájdogál,de nem nagyon.
Hát látom csajok ma nagy a pangás:)
remélem mindenki otthon pihen a jó meleg szobában,és mindenki jól van:)
Én is lelépek 4kor bár ahhoz nem lesz szerencsém,hamarabb lelépjek,mert akkor fog bejönni valamelyik főnök.de ez van akkor.Unalom az egész nap.Holnap péntek,1-ig vagyok és itt a hosszú hétvége.Na meg holnap reggel kell hívnom a védőnőt az AFP miatt.
na elköszönök lányok,legyetek jók,este benézek hátha lesz valaki.
Puszi mindenkinek kivétel nélkül.
Jó reggelt csajosok!!
Itt gyönyörűen esik a hó,aminek egyrészt örülök is meg nem is.Szép látvány,de már nagyon nem kellett volna.Állítólag ez az utolsó:)
Remélem mindenki jól van.Bibómanóm remélem jól vagy,sokat gondolok rá(tok)d.Ebben a csúnya időben mindegy hol vagy:))Biztos vannak veled egy szobában,így nem is unatkozol,így az idő is telok,és meglásd hamarosan itthon lehetsz:)
Szivikém minden rendben??Sikerült elérned a dokidat végre??
Felraktam a tegnapi képet,de olyan k@k@.Csak a feje látszik és a hasa.Nem értem miért csinál ilyen szvr képet a doki,mikor élesben olyan szépen lehet látni.
Mindenesetre itt 17 hetes és 2 naposak vagyunk.
Szia Lyana!
Bocsi,de nem láttam:(
örülök,hogy megvan a kiskönyv.A vérnyomásod meg majd helyrejön:)
Holnap mikor mész dokihoz??vagy már azt is írtad??
Nem tudom mi van velem, de délben kidőltem, mint egy darab fa. Fél kettőkor ébredtem fel és még mindig álmos vagyok. Lassan meg indulok a kismumusért.
Lyana, örülök, hogy van kiskönyved!
Szia Szilvi!
gratulálok a babához.Ne izgulj minden rendben,de tényleg:hívd fel a dokidat:)
Sziasztok!
megjöttem a védőnőtől aki nagyon aranyos volt sokat beszélgettünk. A vizeletem tiszta sajnos a vérnyomásom gyógyszerek mellett is 140:-(
Van kiskönyvem.
Holnap uh.. annyira várom már.
Csajok hogy vagytok?
szia szilvi!
beülti utáni 8. naptól 1 hétig én is vérezgettem pirosan. Mikor mondtam a dokinak ő annyit mondott hogy és?????? nem tudok vele mihez kezdeni. ez nem jelent semmi rosszat. pihenni kell. Hát a vérzés abbamaradt és most 9 hetes kismama vagyok:-)
nyugi. de a biztonság kedvéért szerintem is hívd fel a dokidat.
ja és gratula a pocaklakódhoz!!!!!!!
Szia Szilva! Üdv közöttünk!
Hívd fel az orvosod és esetleg visszahív egy uh-ra megnézi nincs-e bevérzés. De ha bevérzés van az ált. élénkpiros vérrel jár. A barnázás miatt nem kell aggódni, mert a beágyazódás, a megtapadás jele is lehet. Nekem mindkét baba megtapadt, majd bevérzett a kettő között egy sávban, végül 7 hetesen az egyik baba megállt a fejlődésben. De kb. 10. hétig vérezgettem, volt olyan is, amikor ömlött belőlem. Mégis van egy 18 hetes babucim.
Most lehet, hogy jól megkavartalak. A lényeg, hogy ne gondolj egyből a legrosszabbra és ne stresszelj emiatt.
Szia Szilviám!
Én ebben nem tudok neked segíteni,a tanácsom annyi,hogy inkább kérdezd feleslegesen a dokit.
Hát,igen,bibócskának még elég sokat kellene kibírni,ha jól emlékszem,még csak 26 hetes körül van. :-(.
Mi holnap töltjük a 32 hetet,így nekem már nincs olyan sok hátra.
Múltkor azt beszéltük,ha nem jön közbe semmi,akkor a 38. héten kell befeküdnöm,ma rá akarok kérdezni,hátha megmondja a császár pontos dátumát is.