Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

1794. smarti8
2010. márc. 12. 10:58
Itt vagy még Szivikém??Ment a privi!
1793. smarti8
2010. márc. 12. 10:56

Szivikém találtam egy jó babakocsit.

Küldöm priviben:)Kérem a véleményedet!!

1792. smarti8
2010. márc. 12. 10:54

jaj de jó Szivikém!!

Ennek nagyon örülök.Akkor mehetünk a következő erőpróba elé a 20 hetes genetika!!!!Te mikor mész oda??

2010. márc. 12. 10:48
Megkaptam az AFP-t és a beutalót is. Minden rendben, tökéletes lett az eredmény! :-)
1790. smarti8
2010. márc. 12. 09:07

Szép jó reggelt lányok!!

Szivikém az én dokim is síelt a múlthéten:)

Most hívtam a védőnőt az AFP miatt és minden rendben.Március 24.-én megyek hozzá:)

Ma csak 1-ig dolgozok,így nemsoká mehetek haza.3 óra:)

Lyana örülök,hogy minden rendben,de miért is ne lenne rendben:))Csak így tovább.

Jaj Bibómanóm remélem jól viseled a kórházi életet,én gondolok rád minden nap.KITARTÁS:)

1789. Szilvia02 (válaszként erre: 1787. - Szitaszivárvány)
2010. márc. 12. 08:47
Igen,eddig hüvelyen át használtam 3-2-3,majd csökkenteni kellett 2-2-3ra és most már csak 3x2 használok.A barnázás most is megvan,hol több,hol kevesebb.Remélem a picurkának nincs semmi baja.
2010. márc. 12. 08:00
Ja és én is főleg pisiléskor véreztem. A nőgyógyásztól kaptam rá hüvelytabit, de az első trimeszterben nem használható. Attól szűnt meg teljesen.
2010. márc. 12. 07:59

Sziasztok lányok!

Tegnap volt egy kis dolgom, így nem tudtam jönni!

A dokimat nem értem el, de felhívtam a klinikát, ahol közölték, hogy síel a drága, majd jövőhét pénteken lesz. Megyek ma a védőnőhöz az AFP eredményért és kérek egy beutalót uh-ra is, bár valószínű csak jövőhét pénteken megyünk.

Lurkókám nagyon sokat mocorog. Egyre többször fekszik bennem keresztbe és már köldök felett is érzem a rugdosását. Abi átmászott hajnal fél 3-kor, azóta egy szemhunyásnit sem aludtam, mert féltem, hgoy megrúg. :-(

Szilvi, eddig hüvelybe kellett használnod az utrot?

Mert nekem végig napi 3x2-t kellett hüvelybe használnom és úgy kicsípte a hüvelyfalam, hogy attól véreztem.

Remélem mindenki jól van!

1786. Lyana
2010. márc. 11. 20:42

sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról. A babócánk??? Gyönyörűséges:-))

az ülőmagassága 24 mm:-))

Szóval minden rendben van. Képet nem kaptam majd küld e-mailben.

jó éjt mindenkinek!

1785. smarti8
2010. márc. 11. 19:45

Siasztok lányok!

látom nagy a csend.Puszi nektek és szép álmokat!!

1784. smarti8
2010. márc. 11. 17:52

Szilvia,az utrot én is sájon át szedtem:)

Nyugi,minden rendben lesz.Elmúlik a barnázás és a pocid sem fog fájni.Pihenj és egyél sok fehérjét:)

2010. márc. 11. 16:54

Sziasztok lányok!

Hideg van,eddig esett a hó tegnap estétől.

Nem voltam,mert laborba kellett mennem,utána pajzsmirigy uh-ra,2-kor értem haza.

1782. Szilvia02
2010. márc. 11. 16:40

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos az én dokimat nem sikerült elérni,de a kollégájával beszéltem.Azt tanácsolta,hogy az utrót használjam szájon át.És ha véteznék akkor a clexant

ne használjam.

Azt vettem észre,hogy mindig pisilés után van a barnázás.A hasam most is fájdogál,de nem nagyon.

1781. smarti8
2010. márc. 11. 15:23

Hát látom csajok ma nagy a pangás:)

remélem mindenki otthon pihen a jó meleg szobában,és mindenki jól van:)

Én is lelépek 4kor bár ahhoz nem lesz szerencsém,hamarabb lelépjek,mert akkor fog bejönni valamelyik főnök.de ez van akkor.Unalom az egész nap.Holnap péntek,1-ig vagyok és itt a hosszú hétvége.Na meg holnap reggel kell hívnom a védőnőt az AFP miatt.

na elköszönök lányok,legyetek jók,este benézek hátha lesz valaki.

Puszi mindenkinek kivétel nélkül.

1780. smarti8
2010. márc. 11. 09:39

Jó reggelt csajosok!!

Itt gyönyörűen esik a hó,aminek egyrészt örülök is meg nem is.Szép látvány,de már nagyon nem kellett volna.Állítólag ez az utolsó:)

Remélem mindenki jól van.Bibómanóm remélem jól vagy,sokat gondolok rá(tok)d.Ebben a csúnya időben mindegy hol vagy:))Biztos vannak veled egy szobában,így nem is unatkozol,így az idő is telok,és meglásd hamarosan itthon lehetsz:)

Szivikém minden rendben??Sikerült elérned a dokidat végre??

1779. smarti8
2010. márc. 10. 18:40
Hát én meg 2 szendvics szerűséget ettem,és most banános csokit.Még eszem egy joghurtot és befejeztem mára.Le kellene fürödnöm,aztán vasalnom kellene,de nem sok a kedv hozzá.Majd látom,de most megint van egy csomó.
2010. márc. 10. 17:19
Én se nagyon akarok kimozdulni. Bár nem is nagyon szoktam. Elég sokat görcsölgettem ma. Sütöttem fincsi pulykacombot azt ettünk nemrég, de olyan kis macskaadagokat eszem... Abiba több fér, mint belém. :-)
1777. smarti8
2010. márc. 10. 15:50
Szivikém legszívesebben én is lefeküdnék.Jön a hó is errefelé.Hétvégére tuti ideér,de lehet már este vagy reggel.Itt a hosszú hétvége,és lehet sokat pihenni,mert ebben az időben én tuti ki sem fogok mozdulni.
1776. smarti8
2010. márc. 10. 15:49

Felraktam a tegnapi képet,de olyan k@k@.Csak a feje látszik és a hasa.Nem értem miért csinál ilyen szvr képet a doki,mikor élesben olyan szépen lehet látni.

Mindenesetre itt 17 hetes és 2 naposak vagyunk.

1775. smarti8
2010. márc. 10. 15:47

Szia Lyana!

Bocsi,de nem láttam:(

örülök,hogy megvan a kiskönyv.A vérnyomásod meg majd helyrejön:)

Holnap mikor mész dokihoz??vagy már azt is írtad??

2010. márc. 10. 15:36

Nem tudom mi van velem, de délben kidőltem, mint egy darab fa. Fél kettőkor ébredtem fel és még mindig álmos vagyok. Lassan meg indulok a kismumusért.

Lyana, örülök, hogy van kiskönyved!

1773. Lyana
2010. márc. 10. 15:32
Smaritikám védőnéninél voltam dokihoz uh-ra holnap megyek.1770-es ben leírtam mindent. nem akarom megismételni nehogy kizárjon hoxa.
1772. smarti8
2010. márc. 10. 15:30
Lyana mi van már??Mit mondott a doki bácsi??Tudom minden rendben,de képet csak kaptál:)
1771. smarti8
2010. márc. 10. 15:29

Szia Szilvi!

gratulálok a babához.Ne izgulj minden rendben,de tényleg:hívd fel a dokidat:)

1770. Lyana
2010. márc. 10. 15:29

Sziasztok!

megjöttem a védőnőtől aki nagyon aranyos volt sokat beszélgettünk. A vizeletem tiszta sajnos a vérnyomásom gyógyszerek mellett is 140:-(

Van kiskönyvem.

Holnap uh.. annyira várom már.

Csajok hogy vagytok?

1769. Lyana
2010. márc. 10. 10:49

szia szilvi!

beülti utáni 8. naptól 1 hétig én is vérezgettem pirosan. Mikor mondtam a dokinak ő annyit mondott hogy és?????? nem tudok vele mihez kezdeni. ez nem jelent semmi rosszat. pihenni kell. Hát a vérzés abbamaradt és most 9 hetes kismama vagyok:-)

nyugi. de a biztonság kedvéért szerintem is hívd fel a dokidat.

ja és gratula a pocaklakódhoz!!!!!!!

2010. márc. 10. 10:44
Mikor mondtam az orvosomnak, hogy vérezgetek csak mosolyogva nézett rám és annyit mondott: "És???? Ez semmit nem jelent."
2010. márc. 10. 10:42

Szia Szilva! Üdv közöttünk!

Hívd fel az orvosod és esetleg visszahív egy uh-ra megnézi nincs-e bevérzés. De ha bevérzés van az ált. élénkpiros vérrel jár. A barnázás miatt nem kell aggódni, mert a beágyazódás, a megtapadás jele is lehet. Nekem mindkét baba megtapadt, majd bevérzett a kettő között egy sávban, végül 7 hetesen az egyik baba megállt a fejlődésben. De kb. 10. hétig vérezgettem, volt olyan is, amikor ömlött belőlem. Mégis van egy 18 hetes babucim.

Most lehet, hogy jól megkavartalak. A lényeg, hogy ne gondolj egyből a legrosszabbra és ne stresszelj emiatt.

1766. erika691230 (válaszként erre: 1764. - Szilvia02)
2010. márc. 10. 10:37

Szia Szilviám!

Én ebben nem tudok neked segíteni,a tanácsom annyi,hogy inkább kérdezd feleslegesen a dokit.

1765. erika691230 (válaszként erre: 1763. - Szitaszivárvány)
2010. márc. 10. 10:36

Hát,igen,bibócskának még elég sokat kellene kibírni,ha jól emlékszem,még csak 26 hetes körül van. :-(.

Mi holnap töltjük a 32 hetet,így nekem már nincs olyan sok hátra.

Múltkor azt beszéltük,ha nem jön közbe semmi,akkor a 38. héten kell befeküdnöm,ma rá akarok kérdezni,hátha megmondja a császár pontos dátumát is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook