Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2154. smarti8
2010. ápr. 1. 10:19

Szia Erám!

Mindenképp szólok hogy mi a helyzet:D

Örülök,hogy megvagy:))Mert ez azt jelenti, hogy jól vagy:))Puszi

2153. erika691230 (válaszként erre: 2152. - Smarti8)
2010. ápr. 1. 09:46

Sziasztok lányok!

Köszi smartikám,meg vagyok.

Remélem,ehhez a dokihoz több szerencséd lesz!Gyere majd mesélni,mert ha nem is írok,olvasni azért olvaslak benneteket.

2152. smarti8
2010. márc. 31. 22:24

Helló csajok!

Szivikém az én pocim is nagyot nőtt:)

Lyana,csak így tovább:)

Szivikém képzeld felhívtam a dokit akihez átmennék,és már holnap mehetek este negyed 7-re.Az asszisztenssel beszéltem,egy mamika,de nagyon rendes volt!!

Remélem jó hírekkel tudok majd szolgálni:D Magam miatt is.

Itthon van ABI apja??Na akkor beindul a gépezet.Kíváncsi vagyok meddig fog tartani nála ez a csoda:D

És bár tudom semmi közöm hozzá,de kíváncsi vagyok mit hozott Abinak,nagyon szívemen viselem a kis sorsát,és nem szeretném ha csalódást okoznának neki:D

Erám jól vagy??Remélem igen és csak pihengetsz.Nemsokára eljön a te időd is:)

Jó éjt csajok szép álmokat.

2151. Lyana
2010. márc. 31. 19:02

sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy vagytok kismamik?

Én már a 13. hétbe léptem időközben. Kedden megyek a genetikai uh-ra.

Húsvét?? Nálunk pihenős fekvős és kajálós lesz!!

2010. márc. 31. 18:24
mi se nagyon tervezünk semmit húsvétra. Abi apja tegnap este hívott, már itthon van. Kérdezte mikor viheti Abit. Megegyeztünk a jövőhét hétvégében.
2010. márc. 31. 18:24
jaj csajok, egész nap úgy érzem magam, mint aki lenyelt egy görögdinnyét. Még ülni se nagyon tudok, mert olyan, mintha elgurulnék. Azt hiszem, most egyik napról a másikra nagyon nőtt a pocim.
2148. smarti8
2010. márc. 31. 14:54

Tudtam vagyis gondoltam,hogy mellébeszél,így megkértem a barátnőmet,hogy szerezze meg a volt szülész-nőgyógyász tanárom számát,ő csinálta nekem a 20 hetes genetikát és lehet átmegyek hozzá ha elvállal.

Erám pihengessél,vigyázz nagyon magadra!!!

Én sem szeretem a húsvétot,de van és kész.Bár hozzánk se jön senki,sőt nem is nagyon vagyunk olyankor otthon.De most nem lesz jóidő így tuti otthon fogunk heverészni.

2010. márc. 31. 10:22
van egy olyan forgatható naptáram, amiből kiszámolható, hogy a mensi első napjától számolva a terhesség mikor hol tart és mikorra várható a szülés. Most nézem, hogy a hónapok is rajta vannak és mindig azt mondom a férjemnek, hogy 4,5 hónapos vagyok, holott naptár szerint jövőhéttől már 6 hónapos vagyok. Így viszont naptár szerint a 10. hónapban szülök. Jó, tudom, hogy 40 hét az korántsem 9 hónap, de azért furi.
2010. márc. 31. 10:17
Erika, a dokinál majd ne hagyd magad, mondjon valamit a fájdalmadra!
2010. márc. 31. 10:16

Sziasztok!

Smarti, ált. úgy van, hogy január-február környékén írni kell egy szabi tervet, hogy ki mikor hogyan és hány napra akar elmenni. Ez a nyári és a karácsony környéki ügyelet megoldása miatt fontos. Nekünk is mindig le kellett ülnünk januárba, hogy megbeszéljük ki hogy dolgozik karácsonykor...

úgyhogy szerintme a dokid is tudja, mint ahogy az enyém is előre közölte, csak a tiéd mellé beszél. Vagy elfogadod ezt és remélhetőleg lesz helyettese vagy megpróbálsz olyat keresni, aki tuti nem lesz szabin július-augusztusban.

2010. márc. 31. 09:41

Jó reggelt!

smartikám!Ügyes vagy!Én nem készülök a húsvétra,nem is szeretem.Szerencsére,nem is jön senki,csak a két keresztfiam,na meg persze,mivel ünnep,így itt lesz biztos a mostoha lányom is.

Megint nagyon fájok,pedig 10 perce ültem ide,megyek is,lefekszem,majd később benézek.

Pusssz

2143. smarti8
2010. márc. 31. 08:44

Jó reggelt lányok!

Kicsit el vagyok havazva,apa nem volt itthon illetve még nincs is itthon mert ma este jön,és takarítottam,vasaltam magamban.Elmentem a virágkertészetbe vettem tojásokat meg nyuszikat,és apósoméktól hoztam haza barkát a vázába és szépen felakasztottam rájuk a cuccokat:)

Olyan szép lett!!

Voltam nődokinál és minden rendben a védőnő csak a szokásos 3 dolgot csinálta meg(vérnyomás,súly,vizelet)MInden rendben.

A nődokim megvizsgált,a méhszájam rendben,nincs kinyílva ügyes vagyok csak így tovább ezt mondta:D

De kérdezte mikorra vagyok is kiírva mert nem tudja,mondtam neki mikorra,erre ő,hát nem is tudja még mi lesz akkor.Úgyhogy fogalmam sincs,mit tegyek.Ti mit tennétek??Kolléganőm szerint minden doki tudja,hogy mikor van szabin a beosztások miatt.

2010. márc. 30. 17:31
smarti, mi volt a védőnőnél?
2010. márc. 30. 11:20
Nem tudom mi lesz a délutáni tojásfestéssel, mert lóg az eső lába.
smarti nem ma kell védnőnőhöz menned?

:-) ez jó! Ilyen pizsis napot nekem is kellene már tartanom!

De ha haza jön a férjem meg fogom fojtani az biztos!

Mániája, hogy ha már csak egy pici kaja van az edény alján és nem bírja megenni, akkor nem vissza teszi a hűtőbe, vagy ott hagyja a gázon, hogy másnap lássam, hogy el lehet mosni (ugyanis rendszeresen éjszaka eszik), hanem beviszi a spájzban és elrejti valamelyik felső polcon. Most elkezdtem keresni az edényeimet és találtam is jópárat penészesen. Legszívesebben otthagynám a konyhában, ha haza jön csinálja meg ő!

2138. smarti8
2010. márc. 30. 11:14

Sziasztok lányok!

Jól vagytok??Erám ne foglalkozz semmivel.Én vasárnap voltam egész nap pizsiben annyira,hogy ebédelni is abban mentem át anyumékhoz:)

Kocsiban nem látszott:D

2137. erika691230 (válaszként erre: 2136. - Szitaszivárvány)
2010. márc. 30. 10:00

:-)

Jó kis program!

Én mosni,varrni készülök,de szégyen szemre még mindig pizsiben vagyok.Éjjel nem igen alszom,most meg olyan álomkóros vagyok....

2010. márc. 30. 09:31
Tegnap este a kisasszony annyira lent feküdt, hogy rendesen begörcsöltem. Most meg takarítanom és főznöm kellene, mert délután húsvéti játszóház tojásfestéssel és még egy nyulat is be kellett szereznünk.
2135. erika691230 (válaszként erre: 2134. - Szitaszivárvány)
2010. márc. 30. 09:30

Szia drága!

Szokásos módon.

És TE?

2010. márc. 30. 09:30
Hogy vagy Erika?
2010. márc. 30. 09:14

SZiasztok lányok!

Szép napot mindenkinek!

2010. márc. 30. 08:48
Szép napot lányok!
2010. márc. 29. 17:35
:-)
2130. smarti8
2010. márc. 29. 17:29

Jut eszembe apa elutazott 3 napra welness valamire a céggel,így egyedül vagyok itthon:))

Végre egy kis csend,nyugalom,na és a távirányító is az én kezemben van!!!:))

2129. smarti8
2010. márc. 29. 17:25

:)

Most értem haza.Kicsit fáradt vagyok.De ahhoz nem eléggé,hogy ma is átmenjek a mekibe 3db feketeribizlis pitéért:D

2128. szitaszivárvány (válaszként erre: 2127. - Smarti8)
2010. márc. 29. 15:08

Már küldöm is!

Apa már befalta a felét! :-)

2127. smarti8
2010. márc. 29. 14:57

Helló lányok!

Én is vagyogatok.Nekem 2 védőnőm van.Van egy körzeti vagy mi,ő fog kijönni hozzám,és van egy aki adja a beutalókat,ő van a terhesgondozáson.Most nem a terhesgondozásra megyek.Ő csak vérnyomást mér és beírja a dolgait a kiskönyvembe.De tényleg nem tom mi funkciója van:))

Nekem most a hasam alja van bekeményedve,sztem az üléstől.Így sokat járkálok.És a gyomrom nekem is a számba van.Napok óta nem tudok aludni mert marja még a nyelőcsövemet is a sav.És éjszaka a gyomrom is fájdogált!!:(

Szivikém biztos fini lett az a fánk:)Kérek belőle én is:))Nyitom az iroda ajtaját!!

2010. márc. 29. 14:39
húúú csajok, nem tudom mit csinál egy a gyerek, de a gyomromat feltolta a torkomig.
2010. márc. 29. 13:47
nincs mit

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook