Kaális babások ide! (beszélgetés)
Szia Erám!
Mindenképp szólok hogy mi a helyzet:D
Örülök,hogy megvagy:))Mert ez azt jelenti, hogy jól vagy:))Puszi
Sziasztok lányok!
Köszi smartikám,meg vagyok.
Remélem,ehhez a dokihoz több szerencséd lesz!Gyere majd mesélni,mert ha nem is írok,olvasni azért olvaslak benneteket.
Helló csajok!
Szivikém az én pocim is nagyot nőtt:)
Lyana,csak így tovább:)
Szivikém képzeld felhívtam a dokit akihez átmennék,és már holnap mehetek este negyed 7-re.Az asszisztenssel beszéltem,egy mamika,de nagyon rendes volt!!
Remélem jó hírekkel tudok majd szolgálni:D Magam miatt is.
Itthon van ABI apja??Na akkor beindul a gépezet.Kíváncsi vagyok meddig fog tartani nála ez a csoda:D
És bár tudom semmi közöm hozzá,de kíváncsi vagyok mit hozott Abinak,nagyon szívemen viselem a kis sorsát,és nem szeretném ha csalódást okoznának neki:D
Erám jól vagy??Remélem igen és csak pihengetsz.Nemsokára eljön a te időd is:)
Jó éjt csajok szép álmokat.
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagytok kismamik?
Én már a 13. hétbe léptem időközben. Kedden megyek a genetikai uh-ra.
Húsvét?? Nálunk pihenős fekvős és kajálós lesz!!
Tudtam vagyis gondoltam,hogy mellébeszél,így megkértem a barátnőmet,hogy szerezze meg a volt szülész-nőgyógyász tanárom számát,ő csinálta nekem a 20 hetes genetikát és lehet átmegyek hozzá ha elvállal.
Erám pihengessél,vigyázz nagyon magadra!!!
Én sem szeretem a húsvétot,de van és kész.Bár hozzánk se jön senki,sőt nem is nagyon vagyunk olyankor otthon.De most nem lesz jóidő így tuti otthon fogunk heverészni.
Sziasztok!
Smarti, ált. úgy van, hogy január-február környékén írni kell egy szabi tervet, hogy ki mikor hogyan és hány napra akar elmenni. Ez a nyári és a karácsony környéki ügyelet megoldása miatt fontos. Nekünk is mindig le kellett ülnünk januárba, hogy megbeszéljük ki hogy dolgozik karácsonykor...
úgyhogy szerintme a dokid is tudja, mint ahogy az enyém is előre közölte, csak a tiéd mellé beszél. Vagy elfogadod ezt és remélhetőleg lesz helyettese vagy megpróbálsz olyat keresni, aki tuti nem lesz szabin július-augusztusban.
Jó reggelt!
smartikám!Ügyes vagy!Én nem készülök a húsvétra,nem is szeretem.Szerencsére,nem is jön senki,csak a két keresztfiam,na meg persze,mivel ünnep,így itt lesz biztos a mostoha lányom is.
Megint nagyon fájok,pedig 10 perce ültem ide,megyek is,lefekszem,majd később benézek.
Pusssz
Jó reggelt lányok!
Kicsit el vagyok havazva,apa nem volt itthon illetve még nincs is itthon mert ma este jön,és takarítottam,vasaltam magamban.Elmentem a virágkertészetbe vettem tojásokat meg nyuszikat,és apósoméktól hoztam haza barkát a vázába és szépen felakasztottam rájuk a cuccokat:)
Olyan szép lett!!
Voltam nődokinál és minden rendben a védőnő csak a szokásos 3 dolgot csinálta meg(vérnyomás,súly,vizelet)MInden rendben.
A nődokim megvizsgált,a méhszájam rendben,nincs kinyílva ügyes vagyok csak így tovább ezt mondta:D
De kérdezte mikorra vagyok is kiírva mert nem tudja,mondtam neki mikorra,erre ő,hát nem is tudja még mi lesz akkor.Úgyhogy fogalmam sincs,mit tegyek.Ti mit tennétek??Kolléganőm szerint minden doki tudja,hogy mikor van szabin a beosztások miatt.
:-) ez jó! Ilyen pizsis napot nekem is kellene már tartanom!
De ha haza jön a férjem meg fogom fojtani az biztos!
Mániája, hogy ha már csak egy pici kaja van az edény alján és nem bírja megenni, akkor nem vissza teszi a hűtőbe, vagy ott hagyja a gázon, hogy másnap lássam, hogy el lehet mosni (ugyanis rendszeresen éjszaka eszik), hanem beviszi a spájzban és elrejti valamelyik felső polcon. Most elkezdtem keresni az edényeimet és találtam is jópárat penészesen. Legszívesebben otthagynám a konyhában, ha haza jön csinálja meg ő!
Sziasztok lányok!
Jól vagytok??Erám ne foglalkozz semmivel.Én vasárnap voltam egész nap pizsiben annyira,hogy ebédelni is abban mentem át anyumékhoz:)
Kocsiban nem látszott:D
:-)
Jó kis program!
Én mosni,varrni készülök,de szégyen szemre még mindig pizsiben vagyok.Éjjel nem igen alszom,most meg olyan álomkóros vagyok....
Szia drága!
Szokásos módon.
És TE?
SZiasztok lányok!
Szép napot mindenkinek!
Jut eszembe apa elutazott 3 napra welness valamire a céggel,így egyedül vagyok itthon:))
Végre egy kis csend,nyugalom,na és a távirányító is az én kezemben van!!!:))
:)
Most értem haza.Kicsit fáradt vagyok.De ahhoz nem eléggé,hogy ma is átmenjek a mekibe 3db feketeribizlis pitéért:D
Már küldöm is!
Apa már befalta a felét! :-)
Helló lányok!
Én is vagyogatok.Nekem 2 védőnőm van.Van egy körzeti vagy mi,ő fog kijönni hozzám,és van egy aki adja a beutalókat,ő van a terhesgondozáson.Most nem a terhesgondozásra megyek.Ő csak vérnyomást mér és beírja a dolgait a kiskönyvembe.De tényleg nem tom mi funkciója van:))
Nekem most a hasam alja van bekeményedve,sztem az üléstől.Így sokat járkálok.És a gyomrom nekem is a számba van.Napok óta nem tudok aludni mert marja még a nyelőcsövemet is a sav.És éjszaka a gyomrom is fájdogált!!:(
Szivikém biztos fini lett az a fánk:)Kérek belőle én is:))Nyitom az iroda ajtaját!!