Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2010. ápr. 6. 15:13

az én párom is horkol, de engem nem zavar. Sőt, megnyugtat, hogy itt van mellettem. :-)

Megyek, készülődni, mert lassan indulnunk kellene a dokihoz.

2010. ápr. 6. 15:11

Oldalamon alszom. Elalvás előtt kicsit hasra fordulok, de úgy, hogy az egyik lábamat annyira magam alá húzom, hogy ne nyomjam a pocim, de még mielőtt elaludnék vissza fordulok az oldalamra, nehogy ránehezdjek.

Most vettem egy farmek kismama nacit és egy álomszép lila alkalmi ruhát eltetett, mert május végén tesóm esküvője. Juj, de a karom nagyon megvastagodott, azzal kezdenem kell valamit. :-)

Próbáltam én is a lábam közé párnát rakni, de ahogy forgolódtam mindig felébredtem arra, elmozdult és vinnem kell magammal.

2182. smarti8
2010. ápr. 6. 14:23
Erám te már túl vagy ezen is biztos van valami tuti recepted.Hiába van a szoptatós párnám,és mellette ezer párna a combom közé,akkor sem sikerül egy jót aludni:(
2181. smarti8
2010. ápr. 6. 14:22

:)

Nekem már az alvás is nehezemre esik nemhogy szexelni:D

Komolyan,reggelre mindenem zsibbad,nem találom a megfelelő pozíciót,mindenhogy kényelmetlen,ráadásul apa úgy horkol hogy ha sikerül is elaludnom arra aztán tuti felébredek.

Szivi te hogy alszol,hogy a hátad ne fájjon?

2010. ápr. 6. 11:12

:-)

Én se vagyok az az amazon és az étvágyam is csökkent, de azért ismerve a párom neki ez édes kevés. Így ki kell belőlem simogatnia, de beválik! Őszintén szólva korántsem olyan, mint terhesség előtt, mert óvatosak vagyunk és már mindenhogy kényelmetlen... de azért jól esik. :-)

2179. erika691230 (válaszként erre: 2178. - Smarti8)
2010. ápr. 6. 10:52

Hát,nálunk sem Apa az oka. :-)

De jól bírja a körülményekhez képest.És én sem sokkal jobban.

2178. smarti8
2010. ápr. 6. 10:27

:D

Na csatlakozom Erámhoz,mert az nálunk sincs.Persze miattam.Mondtam apának bírja ki nem szavesen kockáztatok,meg nekem a miómám is van,nem szívesen kockáztatom ezt sem:(

majd bepótoljuk:DD

Lefeküdtem aludni és mire felkeltem el is múlt.Szóval nem vészes de van ilyen is:(

2177. erika691230 (válaszként erre: 2175. - Szitaszivárvány)
2010. ápr. 6. 09:49
Szex?Mi az? :-DDDDDDDDDDDDDD
2176. erika691230 (válaszként erre: 2173. - Smarti8)
2010. ápr. 6. 09:49

Szió!

Nem tudom,normális-e,de nekem is szokott néha lenni,sőt,mostmár egyre gyakrabban.

2175. szitaszivárvány (válaszként erre: 2173. - Smarti8)
2010. ápr. 6. 09:30

Szia smarti!

Nekem ilyen nem szokott lenni, bár szex után egy tenyérni helyen szoktam egy kicsit görcsölgetni, de pár perc és el is múlik.

2010. ápr. 6. 09:29

Sziasztok!

Végre vége a húsvétnak! Igaz ma a lányok locsolkodnak, úgyhogy Abi úgy végig öntötte a páromat, hogy mehetett fürdeni, majd lobogtatott a kezében ez ezrest és azt hajtogatta, hogy kérem a párját, kérem a párját!

Ma el akarok menni egy üzletbe, kismamanacikat is árulnak és kíváncsi vagyok milyet mennyiért.

Ja és a nőgyógyászomat is hívtam, hogy időpontot kérjek tőle ma este 6-ra mehetünk is.

Ti jól vagytok???

2173. smarti8
2010. ápr. 6. 09:29

Jó reggelt lányok!

Erám igyekszem nem túlzásba vinni a munkát.Eső is esik.Be van keményedve a hasam alja.Csajok!Az normális ha néha van egy kisebb mensis görcs szerűségem ott lent???:(

2010. ápr. 6. 09:04

Sziasztok lányok!

Szivikém,látom,Abi tegnap is elemében volt. :-))

Smártikám!Jó munkát,de ne sokat!

Utálatos idő van,esik az eső. :-(

2171. smarti8
2010. ápr. 5. 17:12

:)

Hát ez nem semmi:)

Szalad a ház:))

De azért örülök,hogy minden rendben.Én ma nem sokmindent csináltam.Délig aludtam,majd apával átmentünk anyuékhoz ebédelni,majd apósékhoz és haza.Esett az eső amint hazaértünk még jég is.Most fürödtem meg,hajat mostam és pizsiben fekszem.Vasalnom kellene de nehezen veszem rá magam,pedig kellene mert holnap munkanap

és nincs mit felvennem(amúgy sem).FÁradt vagyok így szerintem még vasalás után dobok egy hátast biztos ami biztos alapon.

2010. ápr. 5. 12:23
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy a hidegtálat amit előre elkészítettem mind megette a párom, úgyhogy ma újra készíthettem sváb burgonya salátát és fasírtot. Ráadásul még azon is gondolokozom, hogy még egy adag piskótatekercset gyorsban csinálnom kellene, mert abból is csak pár szelet maradt. még jó hogy a főtt kaja meg a hűtőben, de az ilyenkor egyiknek se kell...
2010. ápr. 5. 12:19

Sziasztok lányok!

Mi most sem unatkozunk! Mint minden nagyobb ünnep előtt apa szétkapta a házat nem érdekelvén, hogy már meg volt a tavaszi nagytakarítás. A lényeg, hogy a fürdőben az ablak körül még nem volt körbecsempézve és a mennyezet nem volt lefestve, a wc-ben az új csempe és járólap nem volt kifugázva, így ezeket megcsinálta, majd a wc-ben még álmennyezetet is feltett és festés helyett nemesvakolatot húzott a falra. Mindezt 2 nap alatt csinálta meg, persze szállt a por, újra törölgethettem, porszívózhattam stb... közben azt hittem, hogy agyvérzést kapok, mert a teraszon sorakoztak a csemperagasztók, gipszek és a festék... Abi meg kiment macskázni, aminek az lett a vége, hogy összeöntözgette a por állagú ragasztókat, fugázókat stb, majd gipsszel leszórta a macskákat és hogy jól tapadjon be is vizezte őket. Mindkét macskán tenyérnyi részen össze van tapadva szőre és fogalmam sincs hogy szedjem le róluk. Majd ezután áthívták a szomszéd gyerekek játszani, természetesen a dinka macskája utána ment, mert ennek ellenére imádja Abit, és már csak akkor vesztette el a türelmét, amikor szerencsétlent meg is csúzdáztatták. De ezt már Abi sem úszta meg macskaharapás nélkül.

Most itt flangál kánikularuhában és szenved, hogy nem jön a szomszéd fiúcska. Pedis a piros tojásokat már össze-vissza pakolgatja, kb. fél órát jósolok neki és összetöri az összeset. :-)

Húúú, ez hosszúra sikerült...

2168. smarti8
2010. ápr. 5. 10:14

Sziasztok lányok!

Immáron másodjára,de nekikezdek az írásnak.Ugyanis az előbb már a vége felé jártam de egy csomót írtam,mikor elment a net:((

Itt elromlott az idő,fúj a szél ezerrel,és be van borulva.Az esőre sem kell sokat várni szerintem hamarosan itt lesz.

Erám,hogy vagytok?Pihengetsz ugye??

Bibócskám örülök,hogy jobban vagy és az étvágyad is kezd megjönni.Itt a jóidő így talán ,majd ez is segít:)

Szivikém mizujs veletek??Abi készül a locsolkodókra??Tojásfestés megvolt???

2167. smarti8
2010. ápr. 4. 16:03

Sziasztok lányok!

Szia Bibócska!

Ahogyan azt Szivi írta mi is nagyon szeretünk téged!!!!!

Köszönjük a jókívánságokat,és tényleg ha van kedved dumcsizni mi itt vagyunk.

Puszi!!!

2010. ápr. 4. 11:05

Szia bibócska!

Mi is nagyon szeretünk Téged! És ha úgy érzed, hogy jó lenne egy kicsit beszélgetni, mi itt vagyunk!

2165. bibócska
2010. ápr. 4. 11:03

sziasztok Drágáim.....

Örülök hogy jól vagytok és csakis ezt kívánom nektek a továbbiakban is.

Élvezzétek az áldott állapotok minden pillanatát még ha a vége kicsit nehéz is lesz mert egy kis csoda növekszik a pocakotokban.

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek.

szeretlek benneteket.

puszi

2010. ápr. 4. 10:43
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
2163. smarti8
2010. ápr. 3. 22:28
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!
2010. ápr. 2. 14:28
Na, meguntam és befogtam a férjem is! Most fog ablakot pucolni! :-) Nekem már beszakad a hátam.
2161. erika691230 (válaszként erre: 2160. - Smarti8)
2010. ápr. 2. 11:31

Szió drága!

Bocsi,mindig elfelejtem,hogy van,aki dolgozik. :-(

2160. smarti8
2010. ápr. 2. 11:30

Szia Erám,sziasztok csajok!

nem festem a tojásokat,mert munkaidőben ez nem megy,de nem is fogom mert hozzánk a kutya se jön.

2159. erika691230 (válaszként erre: 2158. - Szitaszivárvány)
2010. ápr. 2. 11:29

Szió!

Hát,akkor jó készülődést neked!

2010. ápr. 2. 11:22

Sziasztok!

Reggel 8-tól csak boltba szaladgálok, de már végre mindent megvettem. Nem szeretem a húsvétot, erre annyian bejelentkeztek, hogy jönnek, hogy hajjjaj, süthetek-főzhetek.

Veletek mizu?

Nincsenek új babások?

2010. ápr. 2. 10:38

Helló csajszikáim!

De el vagytok veszve.Remélem,csak a tojás festés foglal le benneteket. :-)

Szép napot nektek!

2010. ápr. 1. 17:50

Sziasztok lányok!

smarti! Arra én is kíváncsi vagyok mit hozott Abinak, de meg sem említette a telefonba, úgyhogy valószínű megint szólnom kell majd, hogy menjenek játékboltba.

Úgy gondolom nyár végére- őszre lefut ez a dolog és vagy beáll valamilyen normális kerékvágásba vagy nem is lesz már olyan érdekes. Fura nem, hogy haza jön és 2 hétre rá viszi el a lányát, akit már több mint fél éve nem látott. Mondtam, hogy május 29-én lesz tesóm esküvője, így arra a hétvégére ne is tervezzen. Azt mondta persze-persze mindent meg fogunk tudni beszélni.

Remélem, hogy így lesz. Szerintem megy a barátnőjéhez és ez talán így is van rendjén.Abinak majd a találkozás előtt 1-2 nappal szólok, mert neki az idő még nagyon képlékeny.

Mi jól vagyunk. Bár tegnap egész nap nagyon feszültem, ma már kicsit jobb. Még pár dolgot be kell szereznem húsvétra, mert még egy pap ismerősünk is jön locsolkodni, úgyhogy nem tehetem meg,hogy nem készülünk rendesen.

2155. erika691230 (válaszként erre: 2154. - Smarti8)
2010. ápr. 1. 10:25
Hát,a szokásosan.Na,de majd csak vége lesz. :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook