Kaális babák (beszélgetés)
Csajok, kezdem néha azt hinni, hogy én vagyok tápos, meg én nem bírom jól a fájdalmat, de normális dolog, hogy néha úgy feszül minden irányba a méhem, hogy attól tartok, szétpukkan? Feszül, fáj, kistöki nyomja lefele (konkrétan a szeméremcsontom és társai fele), a pici lányom meg minden más irányba.
Vagy csak szimplán ki akarnak csinálni? 😁
Ági74! Még ezt is begyűjtöttetek ti is?!😀 Látom te is edzésben voltàl terhesség alatt 😀😂
Remèlem nálunk se lesz gond es köv.UH már nem is lesz ott. Bár lassan ott tartok hogy lehet a 40.hétig nem is kéne dokihoz menni 😂😀
A kislányommal nekem is volt, a doki minden alkalommal nagyon gondosan megnézett, rá is került a kezelőlapomra mindig.
Sajnos vannak esetek, amikor bajt okoz, de csak ritkán. Én is aggódtam miatta, szerencsére a kislányomra nem tekeredett rá. Nálunk nem tapadt oda a méhfalhoz.
Rengeteg aggódnivaló lesz még, de közben megedződünk😁
Csajok találtak valakinél olyat UH-on hogy amnion szalag? 14 hetes vagyok, ma voltam terhesgondozáson, elvileg nem lett volna UH, de aztán a doktorbácsi mégis csinàlt ( vagy én vagyok neki szimpi vagy a kislányunk 😀), na mindegy. Kérdezi tőlem , hogy hallottam-e már az amnion szalagról, mert hogy nem túl gyakori jelenség, de hogy nálunk látható.( gondoltam szuper, miert is ne nálunk látszódjon vmi relatív ritka dolog) Egy "szalag" fut keresztül a méhem egyik sarkában, baba feje felett. Bajt akkor okoz ha a baba végtagja belekeveredik elzárhatja a keringest a végtagban. De azt mondta hogy összeségében no para, elég távol van a végtagoktól vszínű nem lesz gond, szokásos ne aggódjak miatta....😂😂😂ha minden igaz pár héten belül hozzátapad a méhfalhoz és kész el lehet felejteni. Hát szóval kész vagyok, parázni talán tényleg nem parázok, eléggé nyugodt volt a doki is, úgyhogy engem is megnyugtatott, de azért eszembe jutott hogy hol van még a 40. hét, rendesen edz engem es az idegeimet ez a kiscsaj itt a pocakban 😂😀
És erősítsetek meg hogy jól gondolom, de szülés után se lesz jobb, ott is lesz mèg elèg aggódnivaló a következő 40-50 évben 😂😂😂
És olvasd el a 3764. hozzászólást itt, amit Babett írt. Elég hasonló volt a helyzete a tiédhez. 😥
Nagyon vigyázz magatokra! Drukkolunk, hogy semmi baj se legyen!!
Nekem a sürgősségi császár napján sem volt a vizeletben fehérje, mégis toxemiam volt! Kizárólag a vérvételnél vették észre, mert teljesen elszállt addigra minden érték! Majfunkcio, vese, minden... És semmit sem éreztem, nem volt még akkor sem magas vérnyomásom, se vizesedés.
Szerintem jobb félni, mint megijedni alapon inkább menj el vérvételre! Az a biztos!
Juuuuujjj... Na, ezen meg én pityergek! 😍
Sajnos ez nekem teljesen kiment a fejemből anno a kórházban, utána pedig már nem kezdtem el, így "csak" azt jegyzeteltem az első évben, amikor például átfordultak, fogak, stb... Pedig milyen jó lesz majd Katának felnőttként is olvasni a saját meséjét! ♥️
A sok pityergéshez: Kata-naplót vezetek, 1 éves koráig minden nap írtam, utána pedig összefoglalót egy-egy időszakról. Kata időnként mese helyett a "saját mesét" kéri. Ma a vicceseket kérte, azokat a történeteket, amikor valami cukiságot mondott.
Erről jutott eszembe, hogy leírjam nektek, eljön az idő, amikor már nem csak a meghatottságtól könnyezünk, hanem a nevetéstől is.😁 Remélem, nektek is sok-sok ilyenben lesz részetek!
Köszi csajok, szuperek vagytok!
A kismama nadrág nálam is jatszik már egy ideje.. na kívácsian várom mi hogy lesz, ez most elég brutál 😮😄