Kaális babák (beszélgetés)
Jajj de csöpp, de majd nődögél hétről hétre, és biztos minden rendben lesz, csakis úgy lehet. 😉
Igen, nagyon ügyes baba! ❤ bízunk benne, hogy minden rendben lesz!
🙏🏻
Köszi a fotót! Nimród pöttöm, erős fiú, ügyes lesz!
😉 rendben!:)
Sikerült egy fotot feltölteni!:)
Vegyél patikában mosdó krémet és azzal furodj! Utána azzal bekenheted magad szárazon is!
Nekem az elején tusfürdőt és testápolót kellett váltanom. Addig is natúrt használtam, de pl ami a mellemre jó volt, az a hasamra többé már nem. A hátam nagyon viszketett, páromnak kötelező esti progi volt a fürdés utáni hátbekenés. A hormonok miatt változik a bőr is. Most pocakra kakaóvaj, mellre és arcra shea vaj, karra és lábra alverde mangós testápoló, tusfürdőnek pedig szintén alverde. A hátam már rég nem viszket. Próbálj ki másféle kozmetikumokat. Lehet csak erről van szó.
Akkor passz, ilyenkor még nem szokott lenni epepangás.
Köszi, én is ilyesmire számítok. Diétázni amúgy is diétázok, most még jobban odafigyelek, akkor nem bűnözöm.
Csináltass egy hemoglobin a1c szintet. Ez vérvétel és megmutatja, hogy az elmúlt 3 hónapban mennyi volt a vércukrod átlagértéke. Nekem is ezt csinálta a diabetológus. Mivel tökéletes volt, így ennyi az egész. Néha random mérd meg kaja után megelőzésként! 😊
8 hetes vagyok csak. S nekem a hasam-hátam nem. Ezenkívül mindenhol.
Ha nem csak a hasad viszket, kéne labor, hogy nincs-e epepangásod.
Még nem tudja, ma volt a terhelés, és még csak a 120 perces cukrom tudom, talán holnap megtudom a többit. A héten szeretnék beszélni diabetológussal, aztán majd meglátom. Nőgyógyászomhoz majd 2 hét múlva megyek.
Nekem a hasam marhára viszket,de máshol nem.
Neked máshol is?
Hány hetes vagy)
Sziasztok! Bocsi,hogy így hívatlanul ideírok,de olyan kérdésem lenne,hogy volt e vkinek is a terhessége során elviselhetetlennek tűnő viszketése?
Már nem tudok mit kezdeni,mit kitalálni. Okára se jövök rá. Semmi eddigin nem változtattam.Dokihoz pedig csak hétfőre van időpontom :-(
Előre is köszönök minden hozzászólást.
Stja Hanga! A dokid mit mondott a 7,8-ra?
Jó hallani rólatok, Babett! Azért néha itt is jelentkezzetek be, ez a többiekre is vonatkozik.
Nekem határértékre sikeredett a terheléses cukor: 7,8. :( Majd próbálom kideríteni, mit tegyek, addig is jobban odafigyelek a diétára.
Küldd el a telószámod privátban és beteszünk oda! 😉 Itt mindannyian kevesebbet vagyunk mostanság, mert ott egyszerűbb a kommunikáció. Ott viszont elég aktívan toljuk néha. 😀
És abba a csopiba hogy lehet bekerülni? Hogy keressem? Még nincs what's up-om, de délután letöltöm.
Köszönjük!:)
Sajnos netem nem sok van, örülök, ha írni tudok:) a whats up-on levő csopiban viszont tudok kommunikálni képekkel is:)
Nagyon örülök, hogy te is jobban vagy! Nimród nagyon ügyes, hogy ilyen szépen nődögél, csak így tovább! 😊 Sajnos a kép nem jött át, pedig olyan kiváncsi vagyok a kis hősre!
Várjuk a helyzetjelentéseket, ha van időd írj nekünk. 😘
Köszönjük, mindketten egész jól vagyunk:)
Nimród egy hét alatt gyarapodott 1105 grammra a 990 grammrol...
Nyitogatja a szemét, ügyes nagyon:)
Megpróbálok képet tölteni, nem biztos, hogy sikerül....
Köszi, mindenképp megkérdezem persze. Csak szerettem volna kicsit előre látni, hogy miként mennek a dolgok. :)
A legjobb, ha a nőgyógyászod megkérdezed, mi a menet, mert helyenként egy kicsit eltérő lehet. A legfontosabb szerintem, hogy a 12. heti vizsgálat, kombinált teszt meglegyen időben. Ezt kell kinyomozni, hol csinálják a lakóhelyedhez közel. Győrben pl kellett a 10. hét körül menni UH-ra, akkor mondták meg, mikor kell a 12. heti UH-ra menni. De tény, hogy többnyire úgy megy, hogy elmész a védőnőhöz, kiállítja a kiskönyved, majd elmész a háziorvoshoz, aki ad beutalót az első vérvételre.
Mammutban van? Ez jó hír, köszi!!!!
Tök bénák, h a honlapon nem lehet rá keresni. Marmint csak azt írja,h női ruha.
Újabb érdekes adat (by Boborján). Van olyan h&m, ahol nem árulnak női ruhát?:)
Múlt héten felhívtam megkérdezni. Pesti oldalon csak a Váci utcában. Budán a Mammutban, Alleeban és még valahol, ami nem ugrik most be.
Illetve én a Ferihegynél lévő Market Central -ba szoktam menni, ott is van (az hivatalosan már Vecsés).
Nem tudjátok, hogy melyik pesti h&mben van kismama osztály? (A váci utcait tudom, a west endben nincs)
Sziasztok!
Siag21: Gondolom, már nagyon izgatott vagy, hogy hamarosan találkozhatsz Lucával!
Babett82: Hogy vagytok a kis Nimróddal?
Mi tegnap voltunk immunológián. Nekem kell végig a clexane, de ennyi baj legyen! Pénteken megyünk Tapocára Uh-ra. Aznap leszek elvileg 9+0. :) Szerintetek ez lesz az utolsó alkalom, hogy oda kell mennünk? Eddig még papírt sem kaptunk a babákról, úgyhogy utána gondolom, gyorsan kell intézni mindent. Mi az ami ilyenkor következik? Védőnő, hàziorvos, vérvétel... a Lombikos orvosunkhoz szeretnènk járni terhes gondozásra, tőle pénteken megkèrdem, hozzà mikor menjünk. Nàlatok hogy volt?
Igen, pont ma mondta a doki, h lefoglalta a műtőt júni 7-re.😍
Itt már megy a ventillátor, ablakok teljesen nyitva most is.😀
MTHFR heterozigotaság és anti TPO miatt.
Milyen eltérésre kapod a Clexane-t? A legtöbb esetben tényleg végig kell szúrni, de lehet, te más miatt kapod. A progi biztos jó esz úgy, a 14 hét már nagyon túlbiztosítás.
További ajánlott fórumok: