Kaális babák (beszélgetés)
Sziasztok! Van valaki aki szúr vérhigítót?
Ha igen, meddig? Màr egyszer korábban felvetettem a témát, de most komolyan elkezdett foglalkoztatni, nekem 12.hétig írta elő a dokim a Kaáliban. És tudom, tök jó lenne, ha megbíznék benne, és azt csinálnám amit mondott, de utánaolvastam kicsit, és leginkább nem szokták ilyen korán abbahagyni. Persze nem hiányzik már, alig várom, hogy befejezhessem, de nem akarom, hogy ez okozzon gondot. A nődokim azt hitte szülésig kell, de azt mondta csináljam úgy, ahogy a kaáliban javasolták. Szóval van valaki itt akinek nem szülésig kell?
Lehet, hogy ez a meleg is levitte a vérnyomásod. Igyál sokat!
Mi is jól vagyunk. Múlt héten kicsit megsértődtem, hogy na tessék, szigorú diéta, meg még székrekedésem se legyen, micsoda igazságtalanság, de most már belenyugodtam. A vércukraim teljesen rendben vannak, ritkán megy 6 fölé is. Holnap töltjük a 26 hetet.
Ti hányadik hétnél tartotok?
Köszi, tegnap óta marhára szédülök.
A védőnő mért egy 100/70es vérnyomást, talán ez lehet az oka.
Egyébként meg nagyon jól vagyok, beindult a mérhetetlen kaja roham :D
És te? Ti?
Csajok, hiányoztok! :(
Nem akartok átköltözni fbra? :D
naa szuper hír! :)
gratulálok, és sok boldogságot! :)
Teljesen jól! Magam is meglepődtem, annyit paráztam rajta. Sztem a stressz miatt ment így:D egyedül a cipő törte a lábam, ennél rosszabb nm vt.:D
Pedig előző éjszaka alig aludtam. Ugye reggel már kezdtünk a fodrásszal, sminkessel, aztán kreativ fotozás, templomi, polgári esküvő, koccintgatások, gratuláciok, csokordobás, vacsi, játékos feladatok, gyertyafény keringő, menyecsketánc, közben vègig foglalkoztam a vendégekkel is és nm is éreztem megterhelőnek abszolút. :O
Bizony ám, viszont minőségben ugyanolyan jó.
☺
Köszönjük szépen Mindenkinek! ❤
Azért nehéz, mert bármelyik pillanatban történhet a picikkel valami... ma kettővel is történt sajnos :( Bízni kell és reménykedni, hogy minden rendben lesz! De a dokik senkit sem áltatnak, keményen megmondják, mire számíthatnak a szülők....
én már szinte tök jól vagyok, kinyomták belőlem a vizet, mar nagyon minimális van csak, a fehérje is megszűnt, a vérnyomás kicsit gázos még, de már jobb az is...
Lelkileg nehéz... távol az otthontól és a férjtől. A napom eléggé le van foglalva ahhoz, hogy keveset agyaljak, csak elfaradok es haza akarok menni a babával... de ahoz még sok türelem es kitartás kell...❤
Kívánom, hogy mindenkinek probléma mentes várandóssága legyen!!! 🙏🏻
A 38. héten járok és egy darab csík sincs a pocakomon. Sztem a kakaóvaj a legjobb. Korábban én is Manna fan voltam, de nagyon elszaladtak az áraik. Már innen rendelek:
Nekem ez vált be, de valóban, genetika kérdése is. Minél hamarabb kezd el kenni, pont azért viszket, mert már feszül a bőr a pocidon. És minden nap kend be.
Nimród nagyon édes! Megerősödik és minden rendben lesz. Szorítok Nektek! Köszi a képet.
Te hogy vagy?