Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Jó hétvégét Nektek!
legközelebb vasárnap este leszek!
Sziasztok
sajnos az oroszok nyertek:(((((((
Én meg most éhes lettem, de kibírom!!!!!!
Most egy kis kesudiót eszegetk!
Ügyi vagy!Megcsináltam 200 felülést!
megyek még twisterezni.
Szurkolok a magyar női kéziseknek!Remélem nyernek!
Hajrá csajok!!!
Ti nézitek?Én imádom a kézit!
Nekem is ti adjátok az erőt:) amúgy simán ellettem volna nélküle:D de most jobban érzem magam, tettem vmit a fogyásért hehe
hú a klimát én sem szeretem meg a ventit se...huzatot kapok rögtön
Jó, hogy van mindíg valaki aki "odapirít", hogy
-gyerünk tornázi!
Megyek is!
Nem mondod????Gondolhatod itt mi van a 3. emeleten??!
De a klímát nem szeretm! De lehte, hogy bbekapcsolom!kicsit hasazok!
Ha te is , akkor én is:))))
Naggyon ügyi vagy!!!Hogy birod ebben a melegben?
ű
íme a recept:)
1. változat: 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és 1 kávéskanál mustárból pácot készítünk. ezzel megkenjük a husit, majd pihentetjük legalább fél órát. olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a húst, átsütjük. amikor omlós a husi beletesszük a második pohár tejfölt, amibe szintén 1 dkg gyros fűszerkev. raktunk . (éntöbbet is szoktam rakni, h jól érződjön:) felforraljuk és kész.
de ha nincs kedvem ennyit "pacsmagolni" akkor csak bekenem a húst gyros fűszerkeverékkel illetve pici olaszos keveréket is rakok rá, hagyom pácolni és megsütöm.
szerintem egész finom:)
Jaj sziasztok.. alig élek, felszívtam magam és elkezdtem tornázni, mint kb 1 hónappal ezelőtt: 600 stepper, 300 leg magic, 200 felülés, súlyzó... este pedig bicaj:)
igazatok van, nem lehet eltunyulni, régen is tornáztam.
És hol van az a hires recept?
Én még életemben nem ettem gyrost!
Sziszikeccs szivem, kérem a receptet!
Nagyon helyes!
Akkor egyszerre lesznek a napjai a mi jó kis csapatunknak!
Én még kedden nem tudom,ma is fehérje van,és töltött káposztából husit,meg tyúkpöriből husit eszem 1 szelet kenyérrel,savanyúval,hmmm....
Hétfőn nekem is gyümi lesz!:)))Kell majd a biztatás!!
kész vagyok a vasalással is, hétfőn folytatom a nagytakatítást!
azt hiszem ma nem tornázok!Nagyon meleg van!
Én szeretek tornázni,csak nem mindig hagynak a gyerekek.
Meg muszáj,hogy izmosodjon az ember lánya...
Taebozni nagyon szeretek...
Figyelj,szerintem jobban jársz,ha veszel egyet.
Nem drága.
Szia Angyalka!
Remélem azért néha tudsz jönni hétvégén,várunk szeretettel!
Nem tudom hogy lesz a hétvége,mert itt van anyósom vasárnapig,akkor jönnek érte a sógórnőmék hárman,férjecském főz ezerrel...tyúkpörkölt,töltött káposzta,...nagy a kisértés...
Képzeld,1 hónapja áll a súlyom azért kezdtem ujra a 90 napost,erre tegnapelőtt mértem magam centire,és mindenhonnan 3 cm minuszom van!!!
Szóval mégis fogytam a WW diétával,hihi.
Örülök,hogy te is megkaptad.
Gondoltam,hogy a citromail nem fogadja.
Nekem 1 kilós súlyzóm van,azzal se könnyű,de vigyázz mert ha nagy súlyt használsz,akkor tömeget növelsz.
Akkor megnyugodott a kis lelkem:D
végülis bizti szigorúbbak lennénk magunkhoz ha több 10 kiló lenne rajtunk... hát ezzel a kiflivel feleannyira nem vok éhes:)
Te milyen ügyes vagy!
Én ma még csak a boltba menésig jutottam.
Viszont ma a párocskám főz!HIHI
Sziasztok!
Ma én is magos kiflit reggeliztem,olyan finom lenmagos,friss kifli volt...
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot