Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Juhtúróval töltött pulykamell recept

Juhtúróval töltött pulykamell recept

A Juhtúróval töltött pulykamell hozzávalói:
70dkg pulykamellfilé
20dkg juhtúró
2fej vöröshagyma
10dkg kockázott bacon
8gerezd fokhagyma

bors
kenyérszalonna
olaj
liszt
tejföl


A Juhtúróval töltött pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellből 8egyforma szeletet vágunk,kiklopfoljuk,kiterítve egyik részére mindegyiknek elosztjuk a juhtúrót,a vöröshagymát,a baconkockákat,sózzuk,borsózzuk,ráhajtjuk a másik felét szalonnacsíkokkal és összetűzzük.Minkét oldalukat lisztbe mártva töltött pulykamelleket forró olajon kisütjük.Amikor mindkét oldaluk halványpirosra sült,kivesszük az olajból. A visszamaradt olajban az összezúzott fokhagymát megdinszteljük,felengedjük húslevessel,tejfölt adunk hozzá,majd a húsokat hozzátéve addig forraljuk,amíg a párolólé mártás sűrűségű nem lesz. Tálalásnál a húsokat tesszük először a tányérra,majd ráöntjük a mártást.Reszelt parmezánnal megszórjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A juhtúróval töltött pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook