Jól gondolom, hogy ez több? (beszélgetés)
Ha valamit fekete-fehéren leírnak, elmondanak, azt miért nem lehet megérteni?
3 hete vagy külföldön, akkor még ismerkedned kellene a várossal, beülni sem fontos sehová,séta fagylaltozás, nem bent a szobában fészbukozni.:))))))
Nincs baj a netes ismerkedéssel, de ott is idő kell mire kiismered az embereket, meg önmagad is jobban megismered, mert anélkül nehéz ismerkedni bárhol. Mióta vagy külföldön?
Ti ezt olyan könnyen mondjátok! Melyikőtök menne el kötetlenül ismerkedni, pláne 17 évesen? Már nem azért. Melyikőtök menne leszólítani egy pasit csak úgy, vagy akár egy potenciális barátot? Na ugye. Amúgy is, ezerszer leírtam, hogy külföldön vagyok, nem beszélem a nyelvet, egész nap a szobában vagyok, hová menjek, ha nem a Facebookra?
Szerintem a virtuális kapcsolattartás nem olyan mint az élő igazi pont ezért képzelhettél bele ebbe többet mint amennyi volt. Élőbe ismerkedjél inkább.
Szeretnék továbblépni, nem akarok keseregni. Tudom, hogy vannak gondjai, mármint nem mentálisan, hanem szekálták, mert mindig is különc volt, és már járt rosszul egy ilyennel, mint írtam. Minden lehetőséget nagyon elképzelhetőnek, sőt biztosnak tartok, amit leírtál.
A pasik szeretnek megfejthetetlenek lenni..
lehet csak kivàncsi volt megtudna e téged hoditani..majd mikor ràjött hogy igen akkor visszavonulot fujt..
lehet ugyanugy érez mont te azaz többet,de beteg..
lehet ugyanugy érez de tudja téged elitélnének miatta igy hazudott tagadott hàritott..
sok variàció lehet ne pazarolj rà honapokat éveket mert reménykedsz és miértekre keresed a vàlaszt..mondom ezt én egy naiva..
Lépj tovàbb..ma melohelyemen kérdeztem feltünt e mindenkinek mennyire jobb a kedvem pozitivabb vagyok..és igen ..csak az esték rosszak
Az úgy nem is jó ha feszülni kell érte meg nem is mindenki igényli feltétlenül és minden áron :) Egyébként meg ez jó ha ők jó fejek nagy szerencse ez neked. De gondolom tapasztalod is. Barátokat elég nehéz találni, legalább annyira mint egy jó társat. :)
A szüleim nagyon jófejek, lazák, szóval ezért hálás vagyok. Tesóim nincsenek. Társaság azért jó lenne... de nem vagyok az, aki megfeszül a barátságokért. :)
Igen azt elhiszem, én is voltam hasonló helyzetben. Egyébként innen is látszik, ahogy a sráchoz viszonyulsz, illetve a reakciód a döntésére. Ebből gondoltam ezt. Viszont ezért is vélem úgy, hogy nincs értelme ezen pörögni, mert valószínűleg többet láttál bele mint amit valójában jelentett.
Ez mondjuk hosszabb téma ennél :) Amúgy a szülő ha jó fej és közel áll a gyerekhez, akkor nyugodtan el lehet neki mondani ilyesmit. Persze az elfogultsága adott lesz, de ez így van rendjén. Ha nincsenek barátok, akkor bizony csak ők maradnak, vagy a testvérek. Az embernek szüksége van rá, hogy néha kiöntse valakinek a lelkét.
Lassan 2 éve, igen. Próbálok, de ez barátok, társaság nélkül nehéz, a szüleimet meg nem fogom terhelni a lelki gondjaimmal.
Az ember egoja mindig ugrik az ilyen helyzetekben, mert bántja az önérzetét, hogy ezt megtették vele. De hidd el ez csupán csak annyi, hogy valaki olyannal ismerkedtél meg, aki nem az igazi volt számodra. Mert ha az lett volna, akkor máshogy történik a dolog. Ebből is tanulnod kell valamit, gondolkodj el rajta, hogy mi az és lépj tovább. Gondolom egy ideje már egyedül vagy.
Köszönöm.:) rengeteg emberrel beszélgettem már neten, valakivel 2 éven keresztül szinte folyamatosan, de hidd el, nem véletlenül kezdtem el hinni azt, hogy ő is esetleg... jobban kötődik. :D
Oké,de akkor meg próbáld lazábban venni a netes kapcsolatokat.
Fiatal vagy ,sajnos sokkal nagyobb pofára esések is lesznek.
Őszintén kívánom ,hogy ne így legyen.:)
Nem viselem valami jól, ha pofára ejtenek, sajnos. Pedig ideje lenne hozzászokni.
Jó lenne élőben, ancsika688, de így, hogy külföldön vagyok, nehéz eredeti kapcsolatokat kiépíteni.
Oké, elhiszem.
Miért fontos ez? Érdekelted, de valamiért meggondolta magát. Ennyi történt csak.
Arra célzott, hogy az anyukád elfogult. Hiába őszinte valaki, ha nem tud egy ügyet objektív megítélni.
Nem több,mint egy szánalmas fasz.
Ezt tudod,akkor meg minek ezen rágódni?
Keress mást,rengeteg emberrel tudsz beszélgetni a neten,de jobb lenne élőben.
És vigyázz az érzéseidre!
Mielőtt arra céloznál, anyukám a legőszintébb ember, akit ismerek, mikor kövér voltam, azt is kíméletlenül közölte, hogyha nem változtatok, az életben nem fogom jól érezni magam. Szóval ez nem valami szülői óvás, de ő is ezt mondta, hagyjam. És én hagyom is, csak megbizonyosodok róla, hogy ez szánalmas fasz. :)
Valamilyen szinten vonzódott, rokonszenves voltál neki ez természetes, különben nem is beszélgettetek volna. De máshogy, mint ahogy te. Persze nem láttam a beszégetésetek témáit, lehet volt olyanról is szó, ami miatt érezhettél így.
Nem, nem több. Sőt, kevesebb. Ő haverkodott, te többet akartál, ettől ő betojt és lerázott.
Anyukád nem teljesen kívülálló :)
Lépj tovább, ezen agyalni semmi értelme. Változtat bármin?
Nem konkrét szerelemre gondoltam... vonzódásra. És nem tudom, hányszor kell még leírnom, de nem képzelek bele többet, én csak gondolkodtam reálisan, persze rájöttem, hogy nem sportszerű az ember, de mint írtam, egy kívülálló véleményét is kikérdeztem. Nem akarom tévhitekbe ringatni magam, sem megkérdezni őt, sem reménykedni.
Bár nem hiszek a férfi nő közti barátságban, de azt gondolom, attól, hogy naponta beszéltetek a neten, még nem feltétlen jelenti azt, hogy ő szerelmet érzett volna irántad.
Más lett volna, naponta személyesen találkoztok, de így azt hiszem többet gondoltál bele, mint ami valóban volt.
Dehogy akarom megkérdezni. :D zebracsikó, írtam is, hogy nem az a fajta vagyok, és nem lenne értelme.
Vége, miért agyalsz rajta? Felesleges. AZ, hogy mit gondolt csak ő tudhatja, azt meg nem javaslom, hogy tőle kérdezd meg.
További ajánlott fórumok: