Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
:))))
na de én csak 1 zabfalatot reggeliztem :)
és ugye a tésztával az a gond, hogy átfut rajtunk :)
de olyan fini, hogy én még ma tuti eszek belöle :)
néha nem árt 2-3 ezret enni,komolyan, főleg ha kivánod, valószinű kiabál a szervezeted, hogy kajátttttttttttttttt, most adjál neki aztán holnap vagy holnapután újra vissza állsz!!!
Ilge az se rossz torna :)
sorceress nagyon ügyi vagy, tuti betartalékolt a szervezeted vizből
Jó lenne
megyünk már egy páran :)
Köszi!Most már jól látom!
Jónak ígérkezik!Sajnos még mindig nem tudom elmegyünk-e.
Köszi Viki :)
Olga beraktam RR nagyobba, ennél jobban nem tudtam
Isten eltesse Zotyat:)!
Remélem áprilisra meg lesz a 65.Ajjaj,az nemsokara itt van,bele kene huznom. Ebéd csak leves lesz.
Olga gratu nektek is előre holnapra ☺
Bright de jó neked, én is gondolkodok a futáson sokat, de egyenlőre még csak gondolkodok
ma 10 hós a kicsikém :) most 1 hónap alatt csak 20 dkg és 1 cm nött:) örökmozgó, ugyhogy nem is csoda
itt úgy fúj a szél és olyan hideg van brrrrrrrr
Én 3 zabfalatnál tartok! :-)
Ma megy Lacikám a cba-ba hátha kap akciós áron....
sziasztok
Viki én meg 1 zabfalatot gyömöszöltem magamba, nem vagyok éhes egyáltalán, de hogy legyen bennem valami
Olga 10 dkg-az 10 dkg!!! ráadásul mínusz
mérleg? majd csak elromlik a sok méréstől ☺
Kacérkodok a mindennapos mérlegelés gondolatával mindaddig amíg újra elkezdek fogyni...
Hol vagy Iza?Most megírhatod:a visszaeső! He he he!
Kedves egésségedre!
Amúgy a fene se gondolná,hogy az olyan sok kalória!Nesze Neked gyüminap,mi :-)
Sziasztok!Szép jó reggelt!
Ma hivatalos mérlegelési nap!Hát nem dicsekszem,mert nincs mivel.Helyesebben egy dekával lehetne,de jobb ha kussolok!
Viki mi finomat nyomtál be még fél nyolc elött?
Hhhehehe,itt vagyok:)!jo reggelt,ma en vok az 1.:D
Csajok ugy el bazilikasztam a napomat,h ihajj. De azert megpr.menteni a menthetöt,jol bevagtam reggelire 823kcal-t:DDD!
Megnéztem, hogy Cegléd hány km-re van tőlünk, hát kevesebb, mint gondoltam, csak 121 km. Mi biztos nem megyünk amúgy, a Férjemet soha nem tudnám rávenni:D Amúgy van itt vki, aki Heves megyében lakik?:)
Jó éjt Lányok!
Tessék vezetni:) neked is!
nono blogjában nagyobba is kivan rakva, onnan mentettem le, nem tudom, hogy olvasod e
jó éjt