Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Nem baj, a lényeg, hogy jobban vagy, most beindulsz majd:)
Aztán utolérsz bennünket pikk-pakk!:)
Én úgy is állok már hetek óta, sajnos:(
vágósúlyban vagyok: 103. :(:(:(
Igen, így nincs benne adalékanyag meg egyebek, gyors és finom:)
az jó lehet, mindig saját készítésű joghurt
Eper. Szedd össze magad!No mennyi?
hat pedig.... le sem merném ide írni, hogy mennyi vagyok... még a fogyitársak előtt is ciki..
Sziasztok!
Én gyümijoghurtot saját magam csinálom, turmixolok vmilyen gyümit, kis natúr joghurttal, és összekeverem egy nagy dobozos joghurttal.Persze édesítő, meg amit még megkíván beleteszem.
Olga nálam zöldséges-paradicsomos tészta lesz, bár én noklit csinálok hozzá külön magamnak.
hat sajnos, nem de hasznosak, legalábbis én is azt szeretnék és úgy olvastam...
Eper,ugynmár.Mekkora súllyal. e túlozzál,annyira azért nincs vész.Én amig Györben laktam,jártam futni,s mindig volt egy apuka,aki babakocsival futott:)Tuti volt.Lehet nekem is azt kéne...
a ZOTT jogobella light, meg az ALDI-s light joghurt is nagyon finom...és egyikben sincs cukor. Sok light joghurt csak zsirszegény, de cukorral édesitik!!!!
En is otthoni futogeprol almodozok, de ua, a jok dragak es helyunk sincs...
En tavasszal megyek majd ki futni, amitol bizony kicsit tartok, mert a gepen konnyebb futni... Kivancsi leszek, mennyit tudok majd IGAZIBOL futni ja es kellene addigra egy jo ora, ami meri a tavot, sebesseget, atlagsebesseget, idot szoval mindent - sajnos a jo orak sem olcsoak :((
én egy itthoni futópadról.. :) de se pénz, se hely nincs rá :)
igazából tudom fussak a szabadban, de ugye én még ekkora súllyal nem futok, inkább helyre fel gyaloglás.
annyit beszéltünk a mozgásról, hogy nagyon megjött a kedvem :)
Én még csak álmodozom az elipszis tréneremről....
hat nekem sincs, csak a terembe ahova járok.
Az itthoni biciklim nekem is csak a pulzust nézi, szóval én is azt a kb kalóriát szoktam számolni.
:)
kepzeljetek, par napja ratalatam a muller light joghurtjaira, van vagy 6 kulonbozo izben, a mai cherry joghurt volt, tettem bele pici natur kakaot es ANNYIRA jo lett!!!! :) vegre egy joghurt ami light de nem mu-izu :)
aha, ez jo. Hát, én még nem akartam beruhazni egy ilyen mérőre...De egyszer talán....Csajok én már marhára várom a tavaszt. Tele van a padlás a hólapátolással!!! ÁÁÁÁÁÁÁHHH!!! Igazaból csak az bosszant, hgoy itt volt karácsony, itthon voltunk ,és akkor meg majdnem kifekudhettunk napozni! Őrület....
szerintem azok adjak vissza reálisan a kalóriát, ahol betudod ütni a kilókat, a korod, és úgy méri a pulzusod. Hanem egy kb átlagos értéket ad.
okés, megpróbálok vasárnapig nem ugrálni rá....Igaz holnap angolom lesz reggel, akkor nem fogok. És hazafelé majd elsétálok a kocsiig a varosban, mert nem fogok bemenni a belvárosba... Ez kb 30-40 perc séta. Igaz nem erdőben,de azert legalbb mozgás!!!!És ha nincs undorito esős idő, szeretek ilyen hidegben is sétálni...
na gyere csak!! Legalabb nem lesz uncsi egyedul ennem!!!
Szép napot Nektek!Reméllem egy óra alatt majd sikerülni fog visszaolvasnom benneteket! :-)
eper!!! Csak lassan, nehogy visszaess!!!!
Nekem a szobabicajom is ilyen mérős, igaz ha nagyon meghajtom magam, akkor 30 perc alatt 9,5 km és -300 kcal. Utobbit nehezen hiszem el...De ezt mutatja. Igaz izzadok is mint állat közben!!!! De ha még csak -250-et nyomok le, akkor is jo vagyok..Szerintetetk ezek mennyire mérig pontosan a ledolgozott kalóriát?
de az ilyenkor lehetséges, szerintem csak mensi után állj újra mérlegre!
Kitaláltam,hogy oldom meg a napi menűmet és a számolgatásokat!!!Minden nap ellátogatok sorba mikor egyikötökhöz,mikor a másikhoz :-)
Hétvégére zöldborsós metéltet csinálok. Ez lesz két napig...
hát, nekem nem valami extra. Még maradt egy adag virslis lencse sali azt eszek egy szeelt tk rozs kenyérrel...Viszont anyum hozott nekem tegnap diétás citromos sütit egy szeletet. Na azt akkor is megeszem még délelőtt!!! Reggelim körtés zabkása volt....
Vagy ilyenkor több vizet tárol a szervezet? Már nem is tudom...
Jelentem most megálltam a dekáim..Lehet piri miatt? Mondjuk ugy érzem egy lufit nyeltem le, akkora a hasam!!!
Nem ma, mert ugye ma kivitelezhetetlen, viszont holnap rantott husit kezitek tepsiben olaj nelkul :))) Honapok ota nem ettem, alig varom :DDD
na, vissz kéne olvasnom, de msot nem tudok, majd szépen napközben. Iza, a tegnapi pizzád egész nap a szemem előtt lebegett:)))
De nem éreztem tul jol magam, igy az előirt vacsimat se ettem meg, csak egy joghurtot meg almat...Csinaltam egy adag kamillateát, fogtam a könyvemet és bekucorogtam ágyikóba...Könyvet persze ki is olvastam...:) Muszáj volt, nem akarok beteg lenni. De azert nyomtam 35 perc szobabrinyót. Csak lightosan, nem örült tempóban!!!
sziasztok fogyis társak!!!
További ajánlott fórumok: