Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Ha igy is megy, akkor jó ez igy neked
én meg stagnálok, bár nem mérem magam, kibirom:)))))
én meg néha nem jutok el az 1000-ig, ez sem jó:(
sziasztok!!! Nem nagyon van időm mostanában jönni:((( viszont most szakitok egy pici időt, amig benyomom a tizoraimat: karamell pudingot főztem (145 gr és 143 kcal)és iszok egy kávét is mellé...
na, visszaolvasok egy kicst.
Én is olvaslak
csak mikor rámegyek a naplódra annyira lent van, lekell görgetnem, de ezt már másnál is tapasztaltam és irtam neki és azt mondta, hogy neki nincs lent a naplója
lehet csak nekem jön igy be más naplója? :(
Üdv!
Én is alig egy hete csatlakoztam és mára már kezd menegetni a dolog.Tény sok segítséget kaptam,de kapsz Te is mert nagyon helyesek a Lányok!
Hajrá!
Köszi szépen mindent!!!
Bíztos a pigmeusok voltak az őseim mert alig 157 cm. vagyok.
Amilyen űgyes vagy tuti rövid időn belül Neked is 6-al fog kezdődni :-)
Örülök, hogy hallgattál rám és jöttél :)
üdw köztünk
gratu
:) ügyi vagy
Szép napos jó reggelt!
Csatlakoznék hozzátok, ha megengeditek. Úgy 15-18 kilótól szeretnék megszabadulni.
Ma reggeltől elkezdtem számolnia kalóriákat . A dolgot egyelőre még igen maceránsnak találom, de majd bele szokok, remélem :)
Nézegettem a káoszos füzetemet és gondoltam megírom Nektek is amit láttam!
Jan.21-én kezdtem el számolgatni a kcal.64,9kg. volt akkor a súlyom.Ma reggel 63,7 kg. mértem.
:-)
Jó reggelt én is itt vagyok:)
Gratulálok a fogyóknak:) Hajrá csajok le a zsírral:D
én ugy szoktam számolni, hogy tojás+olaj+zsemle
és mondjuk én lemérem :)
Sziasztok!
Hazaértem az oviból meg a bevásárlásból.Majd szétfagyott a seggem!Visszaolvastalak benneteket-hála az égnek nem 7 oldalnyit kellett-és az arcomra is ráfagyott a mosoly.Tudjátok mit,ne olvasgassunk bele más fórumokba!Tartsunk össze itt!Akárhogyis alakuljanak a dolgok én köszönöm mindanyiatoknak,hogy mindig kézségesen segítettek nekem és löktök rajtam amikor egy helyben toporgok!
Ja és ha nem is sokkal kevesebbet,de mégiscsak kevesebbet mutatott a mérlegem!
Jo reggelt, en csakazertis itt vagyok :)
Viki, gratula a fogyashoz :)
Megyek ma vegre edzeni!! :))
Sziasztok
Gratu Viki a fogyidhoz:)
Jo reggelt :)
Eprecske, gondold at :) Elolvastam a naplodat, mert kivancsi voltam, hogy mi tortent. Teljesen egyetertek angelinaval. De meg annyit hozzatennek, hogy - nem szeretnek senkit megbantani -sok unatkozo, otthon onmagaval mit kezdeni nem tudo, a sajat eletevel es annak problemaival szembenezni nem akaro, inkabb masokkal foglalkozo emberek az ilyenek. Ok mindenhol vannak. Az eletben is. Nincs jok vagy rosszak, csak mas celbol itt idot eltoltok. Specko engem egyaltalan nem erdekel mas nyomorabol szuletett rosszindulata. Nem az en eletemet mergezi, hanem a sajatjat. :) Szoval fel a fejjel. Fogyozzunk tovabb :D