Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Jól van ,én is beszelídítem,csak menjen le előtte a tervezett súly.Nálam nincs wc gond/a napi 3 helyett 1x 2x/Öttizedes barátném 15 kilóját másképp nem bírom végrehajtani,és nem azért mert ő azt mondta,hanem azért mert hosszas beszélgetéseink során rájött hogy mit is akarok,és helyettem szólt.Lehet hogy 10 után azt mondom elég:)
Ketofan vagyok,ez jó:)Így ezen még nem gondolkodtam...lehet hogy van benne vavmi,feldob!
ha van jó, hatásos módszered, amiben jól érzed magad, csodálkoznék, ha erre váltanád,
kiváncsi vagyok, majd írd meg a véleményedet.
remélem rodinka is visszapezseg ide,
további jó pezsgést
később.........
nem elfogadó,
egy kihívás, amiről úgysem lehet lebeszélni egyeseket,
jó esetben ez az egész szelídül, úgy, mint Thames-nál.
egy stimuláló injekció, amit ésszerűségre kell váltani.
hatásos, de túl nagy az ára, nem életmód
So-so. Tudom, te ketozis szerelmes vagy, en utaltam. A szajszarazsag, napi 6szori fogmosas ellenre is femes szajiz, wc-re menni egy remalom volt- leginkabb beontes :SS igaz, ehes nem voltam, de kemeny arat fizet az ember erte. Szoval ennek is van jo meg rossz oldala is :)
egy bolcsessegre rajottem:
Az extrem sosem jo, legyen szo barmirol. 20 gr hetekig vagy Uram bocsa' honapokig - nem jo. Tulelheto persze, de nem jo. Ez az elso szakasz a 2 het azt mondom OK, de nem tobb.
mimó és thames ebben nagyobb szakártők
hosszú távon a kcal-t lehet és kell tartani,
úgy értem éveken, évtizedeken át
a CH megvonás valakinek kihívás (mimó)
valakinek képtelenség (49,5)
valakinek biztos pezsgés (rodin:D)
a CH megvonás első napjait kell túlélni, utána változik a mechanizmus
thames meg kellett csinálni, nála valami olyan átértékelődés történt, ami miatt kellett.
az biztos, hogy működőképes, sőt, orvosi összehasonlító vizsgálatokban és kísérletekben is nagyon jól szerepelt, na nem az egészségessége miatt, hanem, mert tartósan fogytak tőle, az atkinsesek jobban megtartották a lefogyott alakjukat, (nemrég olvastam)
én nem választanám.
na ez igy már felkeltette az érdeklődésem:)
utána nézek, köszönöm
bár egyenlőre elégedett vagyok:) de kitudja:)
koszonom :)
Meg fogod csinalni tutti :)
de thames konkrétan azt mondta szó szerint, amit te
az egy hsz volt, azt is megtaláltad??
én néha 50-60 ch eszem, nem direkt, de valahogy igy jön ki, és estére fejfájás, ezt már sokszor megfigyeltem, nem érzem jól magam
arról nem beszélve, hogy nem is fogyok igy, ha megvan a 100-120 ch másnap kevesebb vagyok
ez igy hülyeség, amit gondolok?
szerinted?
nagyon jó, de összehasonlítjuk egy másik nagyon jóval,
izmos mimó vagy girnyó mimó?
és esetleg szavazunk
(girnyó!)
visszatérve a CH 20 g-ra
az egy őrület,
nem kevés, ha iszonyú
régen ezzel kínozták éhhalálra az embereket,
csak húst kaptak
mimó bírja, van valami elütése másokhoz képest,
thames is bírta, mint egy megszállott
ez összesen két megszállott a fórumon,
mindenesetre elhihetitek, hogy a kcal.számolás csak megszokás kérdése, semmi keménység,
de ki lehet próbálni az atkinst, összehasonlításképp
mumusnak állítasz be..........
egyébként igaz, ez van, ez be lesz hajtva
nem néztelek azon a képen 65-nek se
nagyon csini vagy mégegyszer :)
Sziasztok lányok!
Az esti fókuszban volt egy sikertörténet, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Délután jövök!
EZ VOLT AZ ÁRTATLANNAK TŰNŐ 2907 -ES HOZZÁSZÓLÁSA RODINKÁNAK :D