Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
A nád cukor ugyan olyan ízű mint a rendes fehér cukor.Nézd meg neten keress rá.Ott mindig olcsóbb.
És több féle kiszerelésben van.És nem csak egy édesítő hanem rengeteg jótékony hatása is van ez mellett.
Na de most már befejezem mert azt fogják hinni valami üzleti érdekeltségem van a dologban :-)))
Akkor te olcsóbban veszed, nekem valami 300ft fölött mondták.
A gyerekeid a nádcukorral megeszik a kajákat? mert én már próbáltam teljes kiőrlésű cuccokat csinálni nekik, meg reform dolgokat, de nem kell nekik:(
Amit én itt rendelek az meg 10 eur körül van.
Nekem elég 2 hónapig.
Ilcsi. 2000 ft körül van.de iszonyat sokáig elég.
A gyerekek nálam barna nádcukrot esznek.Én is ezt iszom a kávémba.
:)
Mikor költöztettek ki?
Én neten szoktam
itt: [link]
nem tudok aludni megörülök kb 3 órát aludtam
és lassan mehetek ujra melózni :(
nagyon-nagyon.Több okból is. 1. Haza menni jó.
2. Láthatom a volt osztályomat
3. Meg különben is áprilisra....65kg leszek:)
Ki kell tapasztalni hogy mennyi kell.Én nem vettem rajta észre ilyet.
Csak egy ötlet volt.Nekem elsősorban az a fontos hogy kerüljem az olyan élelmiszereket amiben mesterséges mérgek vannak.
Nekem a fogyás mellett az is fontos hogy a lehető legkevesebb mérget vigyem be a szervezetembe.Ezzel nem azt mondom hogy én aztán tuti nem eszek olyat amiben mesterséges dolog van,mert ezt nem tudom elkerülni.De amit megtehetek ennek érdekében azt elkövetem.
És főleg a gyerekeim érdekében!
Én nem hallottam róla jókat,mert ha picit többet teszel már keserű lesz, és ezt többen is mondták.
Meg oltári drága.
Én folyékonyat szoktam venni, a tabbit meg a kávémba teszem csak.
Nah, lanyok megneztem, nem vagyok cukorbeteg.
2 dologra alapozom: Szeptemberben voltam teljes kivizsgalason vervetellel, semmit nem talaltak, minden eredmenyem tokeletes volt, azt mondtak, nagyon ritka az ennyire egeszseges ember :))
Masik, h a tunetek kozul csak a szomjusag van. Irnak meg egy csomo mast is, egyik sincs. Lehet, hogy csak mert nagy vagyok - marmint magas, meg mindig azert tulsullyal- tobb vizet igenylek mint az atlag :)
Hát mi akkor megyünk mikor itt tavaszi szünet lesz.És akkor megyek böjtölni is 3 napra Érdre.Még ott is kell pontosítanom az időpontot.
Na nem baj majd akkor találkozunk itt és eszünk egy kebabot :-)
Szia!
Tisztítónapot tartunk néhányan.