Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Csak sejtem. 2 hétig ültem az irodában 16 fokban egész nap, mert nem voltak hajlandóak feltekerni a fűtést, addig még azt nem mondtam, hogy akkor megyek haza. Azóta meleg van, de úgy látszik nekem késő volt.
Hát én is a szélességtől félek, na meg a mélységtől, mert hát ugye elég,,mély,, vagyok. Engem már a talajmenti fagy is érint:)
pedig a citrom égeti a zsirt :D
azért ügyi vagy, de gondolom, hogy beteg a gyerekecske ilyenkor az ember 100 %-an arra figyel, nem pedig magára
puccc
és tudod, hogy hol vagy mitől sikerült ezt összeszedned?
-van valami olyan szöveg, hogy én nem a hosszúságtól félek, hanem a szélességtől :D valami ilyesmi :D
Sziasztok Lányok!
Életjelt adok magamról!Köszönöm megvagyok!A tisztítónap is jól sikerült ha sikerként számolhatom el,hogy csak leveskét meg egy almát ettem ma egész nap.Nem volt időm citromot csavargatni.Nem kellett a piritott kenyérke sem.Valahogy nem is voltam és nem is vagyok éhes.
Szegényke! Pedig ezt nem kívánom senkinek. Nekem ilyen erősen még nem volt a majdnem 30 év alatt. Mondjuk most már elmondhatom, hogy nem is hiányzott ez a tapasztalat:)
Megyek és levédetem az ötletemet. A reklám: Nem vagy túlsúlyos, csak alacsony !!!
Úgy tünik:))
Vagy lehet mindenki most mozog:))) Bár akkor jól bírják, mert délután 3 óta alig alig vagyunk:)
Ja, értelek!
Akkor ügyi vagy, hogy így megyeget lefelé:)
Na az se rossz, látod erre én még nem is gondoltam, :D ezt szabadalmaztasd :DDDDDDD
megszünnének a gyötrelmes fogyókúrák, eljárnánk ilyen kezelésekre, nyújtani :D
én már voltam többször is, fú de gázzzzzzz
a lányom nyáron sokszor felfázik
nem a gének okésak nagyjából
pajzsmirigy alulmükődésem van, ami lelassitotta teljesen az anyagcserémet, attól is hiztam el....de ez mindegy is már
tehát amig másnak tornától-diétától lemegy 2 kg, ezt csak úgy most irtam akkor nekem csak 1/2 kg!
de azért örülök, hogy megyeget :D
viszont 1200 körül nekem áll, 1000 körül indulgat :D
Szóval akkor nem is kell fogynom, csak nőni úgy 15 cmt. Lehet, hogy azzal kellene próbálkoznom??:)
Hát ez a felfázás tényleg rossz, főleg hogy ilyen még nem volt, és eléggé,,betojtam,, a tünetektől:
hogy hogy az 1200 nem jó Neked?
szabad tudni miért más a helyzet?:) vagy csak a gének?:)
bocsi:)))
akkor 1000-1200 körül:))
na ezt megcáfolom én nem fogyok 1200 vel, de nálam más a helyzet :D
én 1000 kcal fogyok
Na annak örülök, hogy ettél, annak nem hogy beteg vagy, jaj de rossz is a felfázás :(
gyógyulj meg hamar
én nagyon keveset ittam ma :(
én kb. 171 vagyok :D és 70 kg körüli :D
Szia!
Itt mindenki 1200 at eszik ahogy tudom:))
kb:)
jaj dehogynem :DDDDDDD
csak hogy Syl már ivott, te meg most vettél :D
szép estét mindenkinek
csajok most már én is kifogom próbálni a fehér teát, mindig szemezgettem vele, de mostmár mindenki mondja, hogy jó
Syl neked meg hiszek is :D