Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Most olvastalak vissza Benneteket!
Az bíztos hogy ma semmi "normálisat" nem ettem.Valahogy ma így jött össze :-(
Pete érésem van!Nem kiröhögni!Tényleg!Nekem ilyenkor egy kicsit roszabb mint pirikor...
Bepácoltam holnapra a gyrosnak való húsikát.Valahogy nem tudom megúnni a Bond féle gyrost!
Jó éjt!Puszi!
szió, jó éjt
megy a drukk
Marissza kell egy katt a fejben és akkor újra megy, én is sokszor leültem közben, de aztán újra felálltam! :D
Viki nem nem hiszem, hogy hizlal a gyümi, csak tény hogy azokban is ch van, és némelyikben igencsak sok, tehát én úgy gondolom, hogy a gyümi kimondottan nem fogyaszt, de ez csak az én véleményem:DDDDDDD
Rajtam nem múlik! :)))
Ohh, és köszönöm a leveled! Tündér vagy! :)
éhgyomorra a legjobb reggel a gyümi
viszont erről az energia felhasználásról múltkor olvastam sokat, még talán a naplómba is beraktam, hogy ez is téves dolog, egyedül csak a hideg viznél használ fel többlet energiát a szervezet, hogy felmelegitse
nem vettem kötekedésnek csajszika :D
hát sok ilyen furi-muri van
mindig valami újat találnak ki, ami eddig jó volt, az most már nem és forditva
nem én irtam, én csak bemásoltam :D
ha csak ananászt ennél egész nap, akkor ok :D
Gyümölcsök
Cukortartalmuk szerint a gyümölcsök a következőképpen jönnek sorba (visszafelé 18%-tól 10%-ig): szőlő, cseresznye, szilva, ananász, körte, nektarin, kivi, cukordinnye, sárgabarack. Ezekből a gyümölcsökből csak keveset együnk, mert a fölösleges gyümölcscukrot a szervezet nem tudja raktározni, és ha éppen nem végzünk energiaigényes tevékenységet, akkor zsírrá alakul. A banán még ennél is több szénhidrátot tartalmaz (24%), de ennek formája az érettségétől függ. A következő gyümölcsök cukortartalma 10% és 5% között alakul ebben a sorrendben: mandarin, őszibarack, narancs, földieper, alma, görögdinnye (csak mértékkel!) és málna. Ezekből többet ehetünk, de persze nem korlátlanul, napi fél kilónál semmiképp sem többet. Gyümölcsleveket folyadékfogyasztás céljából ne vegyünk, mivel - gyümölcstartalomtól függetlenül - magas a kalóriatartalmuk. Ugyanannyi cukor (literenként kb. 100g, azaz 400 kcal) van a 100%-os rostos gyümölcslében és a 15%-os szűrt lében is! A rostos gyümölcsleveket - a gyümölcsökhöz hasonlóan - éhgyomorra (reggel ill. evés előtt legalább fél órával) érdemes fogyasztani, hogy élettani hatásukat leginkább kifejthessék. Ld. még Testkontroll!
sziasztok
Ilge köszike a képet :)
Olga,azért ez a gyümi dolog nem teljesen igy van, de én inkább pszt-be maradok!!!!!!!!!:DDDD
Szia!
Megtalálod nállam is a Lekoppintott receptek naplómba :-)
Na tessék miket tudok meg!
Többet ne engedd meg magadnak azt a luxust,hogy ennyi időre eltünsz! :-)