Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jogvédelemről mindent fórum

Jogvédelemről mindent (beszélgetős fórum)

2011. jan. 23. 09:36

Sziasztok!

Látom mindenki DAS-os itt:) Régen én is az voltam, csak egy esetben elég jól félretájékoztattak és sajnos én húztam a rövidebbet.Úgy döntöttem keresek magamnak másik céget,így jött képbe a Generali.Ők is foglalkoznak jogvédelemmel és kicsit nagyobb múltú cégről beszélhetünk,mint a DAS esetében.A szolgáltatási keretük bővebb,viszont olcsóbb,mint a DAS.

2010. nov. 3. 11:24
Nekem a DAS biztosító nagyon bejött! Úgy vettem észre, hogy sokkal kevesebb alkalommal kell a segítségüket kérni, mert már az is hatásos, ha csak megemlítem, hogy innentől átveszi az ügyet. Márpedig ha a szolgáltatók, vagy a hatóságok félnek ettől, az azt jelenti, hogy tudják magukról, hogy nem törvényes az amit tesznek. Egy ilyen perben veszítenének, és ezért van az, hogy inkább peren kívül megegyeznek az ügyféllel. Én azt hiszem, hogy ebben a pénzkicsaló, lehúzó, és csalókkal teli világban nagyon kell, hogy legyen jogvédelmi biztosításunk. Bárhol érhet minket sérelem, legyen az kátyú az úton, vagy hatósági "szivatás", vagy egy szolgáltatás nem teljesítése, de az ára beszedése, és még nem is említettem a munkahelyen ért jogtalanságokat.
7. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 6. - Tixtina)
2010. okt. 12. 13:51
velkám :)
6. tixtina (válaszként erre: 4. - 3e0ba54fb8)
2010. okt. 11. 18:26
Rendben,köszönöm a felvilágosítást:)
5. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 2. - Anyuci91)
2010. okt. 11. 12:22

"Legyen bármiről is szó ez a jogvédelem nem a klienseket védi, hanem magát a céget. "


Azért nem kell mindent elhinned, ami hallasz :o)). A biztosítóknak igen jó ügyvédeik vannak, általában jobbak, mint amilyeneket egy átlag polgár meg tud fizetni. A perköltség sok esetben jóval magasabb, mint a követelt összeg. Sokan azért nem is indítanak pert biztosító ellen, mert nem bírják a költségeket.

4. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 3. - Tixtina)
2010. okt. 11. 12:19

A jogvédelem biztosítás azt jelenti, hogy a választott csomagodtól függően bármilyen perben átvállalja a biztosító a költségeidet. Vannak ügyvédeik, de a saját ügyvéded díjazását is kérheted. Szerintem a DAS egy nagyon korrekt cég.


Nagyon körültekintően kell biztosítási szerződést kötni. Nagyon sokat - annak érdekében, hogy kisebb legyen a biztosítási díj - alul biztosítják az ingatlanukat. Azt viszont elfelejtik, hogy ha bekövetkezik a kár, a biztosító a valós kárnak épp olyan arányát téríti meg, amilyen arányban a valós érték a biztosítási összeggel áll.


Személyes tapasztalatom, hogy egy vitás kérdésben különösen a biztosítótársaságok elég gyorsan váltanak hangnemet, amikor kiderül, hogy a DAS a jogi képviselőm.

3. tixtina (válaszként erre: 2. - Anyuci91)
2010. okt. 10. 19:42
Nem haragszom.Korrekt vélemény,magam is hasonlóan gondolom.Sajnos ez a helyzet:(
2010. okt. 10. 15:51
Nekem az a véleményem, hogy a biztosítók eléggé rámenősek akár az ügynökök, mert több ügyfél körrel kell valakinek rendelkezni, ahhoz. hogy felvegyék ilyen munkakörre. Negatív tapasztalatokat sokat hallottam csak a havi pénzt tudják beszedni, aki köt ilyesmit, de fizetni azt nem igazán akarnak sőt a felelősség alól kibújnak a saját érdekükben és nem az ügyfelekért vannak, hanem fordítva. Legyen bármiről is szó ez a jogvédelem nem a klienseket védi, hanem magát a céget. A vörösiszap katasztrófa, amit bekövetkezett nem hallottam arról, hogy segítettek volna rajtuk bármit is már csak emberségből is. Rengeteg hasznot húznak az emberekből és nem nyernek rajta,hanem inkább veszítenek. Ennyit ezekről. Neharagudj rám. Üdv.Ágnes
2010. okt. 10. 15:41

Szisztok!

Kíváncsi lennék rá,hogy milyen vélemények születnek a témával kapcsolatosan.

Akiknek van,vagy volt tapasztalata jogvédelmi biztosítóval-az írja meg a fórumban.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook