Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Joghurtos sajtos lepény recept

Joghurtos sajtos lepény recept

A Joghurtos sajtos lepény hozzávalói:
1 bögre joghurt,
150 g sajt,
2 bögre liszt,
1/2 teáskanál cukor,
1/2 teáskanál só,
1/2 teáskanál szódabikarbóna.


A Joghurtos sajtos lepény elkészítési módja:
Langyosítsuk meg a joghurtot, majd öntsük bele egy tálba adjuk hozzá a cukrot, a sót és a szódabikarbónát, keverjük össze, majd hagyjuk állni 5 percet.
Az 5 perc elteltével keverjük hozzá a reszelt sajtot és a lisztet, dolgozzuk össze a tésztát.
Osszuk el 5 egyenlő részre, majd nyújtsuk ki mindegyik darabot lepény formájúra.
Tegyünk egy serpenyőbe egy kevés olajat, melegítsük meg és közepes lángon süssük meg a lepények mindkét oldalát. A serpenyőt fedjük le, egy fedővel néhány másodpercre, hogy a lepények átsüljenek.
Melegen fogyasztjuk.



Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei

A receptet beküldte: , jan. 3. 18:31
A joghurtos sajtos lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook