Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Azért nagyon megsajnáltam Klárit, ahogy ott zokogott az ajtóban...de viszont Pétert is, hogy pont ilyen nagybetegen kellett ennek kiderülnie,lehet hogy ezek után még a jobbik veséje is leáll....Réka várhatott volna,amíg vagy jobban nem lesz Péter, vagy amíg Klári maga vallja be neki...
Hát, így aztán feleségül veheti a kórházat - már ha sikerül kijózanodnia ...
szerintem meg is érdemelnék, mert Péter mindig is önző volt soha nem törődött senkivel sem csak a kórházzal
Lehet, hogy igazad van. Klári nagy sírva megy Nándihoz, és lelépnek a gyerekkel - így aztán bejön, amit Nándi mondott tegnap: éljünk négyesben valahol külföldön.
Szerintem Nándi és Klári most lépnek ki a sorozatból.Olvastam előzetest,Kardos visszajön és bocsánatért esedezik,azt nem írja,h kitől.Meg valakinél elcsattan egy csók,meg Iboly fedezi Kardost,de,hogy mi miatt azt sem írja,csupa talány az egész.
Ja, és micsoda példamutatás: stressz ér, igyál meg egy vizespohár vodkát! Mert sajnos a társadalom egy jó része vesz példát az ilyen "mesékből". Pfffff
nagyon hülye szerintem is, lehet ha Péter később megtudja Kláritól még úgyis felnevelte volna,hogy nem az ővé
A bolond - kiborította a bilit ... no comment.
Nem akartam hinni a füleimnek, mikor Réka elkezdett dumálni a gyerekről. Ha csak egy kicsit is tekintettel lett volna a testvérére (á, nem Klárira), akkor megvárhatta volna, míg egy kicsit jobban lesz. Ráadásul Klári kérte, hogy várjon még egy kicsit.
Na, ez a szemétség.
Azért,várhatott volna kicsit,amíg jobban lesz Péter!
Szerintem is Réka nagyon utálatos lett! Már akkor,mikor a Margit sajnálta a haldokló beteget!
Én azt olvastam,hogy Rékát is kiírják!
Ha Péter, Nándi, Klári eltűnik, akkor Réka és Bettike lesz a két tulaj, nah kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből :))))
na jó, de direkt megkérte Klári, hogy már csak egy kicsit várjon
elvileg neki kellett volna elmondania.
Hát, nem is tudom. Réka a húga Péternek, és úgy gondolom, ezért kötelességének érezte azt, hogy elmondja. Nem érheti a vád, hogy: - Te tudtad, miért nem mondtad el?
Péter meg jót tesz a májának is :-)))
Hűha, Nándi elmondja az igazat! :-))))
mondtam én, hogy milyen szemét ez a Réka
inkább ő tűnne el, mint Klári
Na most olvastam, hogy ez az új fazon régen az Angyalbőrben játszott. Tényleg, így már emlékszem :-)))
Ő lesz az új tulaj és rokoni szálak fűzik Füredihez.
Izgi
A Macsek új tulaja,Attilát kérné fel,az átalakítás céljából.Úgy lett vége,hogy mikor Viktor és Attila a Macsekban nosztalgiázik,beállít az új tulaj,és Attila ezen nagyon meglepődik.Valami régebbi ügyük lehetett..
Nem, szerencsére nem nézem, és Háll Istennek a családban sem nézi senki.
??? Valaki világosítson fel!!!! Pénteken nem láttam. Megint kimaradt valami kardinális fontosságú ügy????
Sziasztok!
Nekem Nándi a kedvencem,nagyon sajnálom,hogy kiírják.Érdekes karakter,bírom a poénjait!A Bodolai családot,ahogy üvöltőznek, ki nem állhatom. Szerintem "kiherélik" a sorozatot,hogy a főszereplőket sorra kiírják!Pongrácot is sajnálom! Azt hittem,ki fog derülni,hogy Betti a lánya!
Biztos, hogy volt valami piszkos ügyük egymással. Legalábbis Attila fejéről ezt lehetett leolvasni.
Dózsa zoltán.általában szinkronként hallani.valami rokona lesz Füredinek.
sztem Attila régről ismerheti, sztem most derül majd ki, hogy honnan is ismerik egymást.
amúgy nekem nem ismerős, még a színész sem
Ki az aki megvette a Macsekot?
inkább ő menne el, mint Klári
Réka nagyon undok szerintem
Ha van egy kis szerencsénk, akkor Klári végre eltűnik a süllyesztőben. Inkább a doki maradjon életben.
További ajánlott fórumok: