Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Sajnálom,hogy Betty elutazik,aranyos kiscsaj!Marad egy csomó ellenszenves ember!Mit gondoltok,sikerül Beát kiszabadítani?
Szép estét !
Amikor megtehetem én is nézem a sorozatot, arra vagyok kíváncsi, mikor bukik már le Iboly ?????????
Ebben a kisvárosban minden ügyet Szláviknak, meg Ottónak kell megoldani :-))))))
Előd, nem hazudtolja meg magát, most is ugyanaz a rossz fiú, bezzeg ha tudná Barbara :-(((
sziasztok!
Én is szeretem a sorozatot. Most majd jó szaftos dolgokat tudhatok meg! :))
Bettyke tényleg nem a fődoki lánya?
pont akkor jött ki a családja és akkor szakított a kedves mamával, Helennel.
Mit lehet tudni? :)
Pedig nagy buli lenne az biztos
szerintem még nem mer kitálalni barbarának
azt olvastam hogy a 2 csaj otthagyja ibolyt a lakásban.
remélem margit végre kinyomozza hogy az iboly volt a gyilkos mindhárom esetben de legalább a réka esetében jó volna rábizonyítani. mert a rendőrség már rég mutatott valami pozitív nyomozást. mostanában nem remekeltek.
Egyenlőre sajnos nem hisz Marditnak senki,azt hiszik megőrűlt.Hogy lesnek majd ha kiderűl az igazság
Ez tényleg érdekes,én is felfigyeltem rá.
Biztos,hogy ma kitálal Barbarának a kalandjukról....( remélem legalábbis, hogy nem marad titok)
Szerintem pont most lett vége a tervének, mivel beköltözött Dóra ... jóvanna, egy éjszakáról volt szó, de úgy is marad. Így aztán Ibike terveinek lőttek.
Jobban is megnézhette volna kivel bújik egy ágyba!
szegény bettyke pont egy ilyennek adta oda a szüzességét
csak margit veszi észre hogy valami nem stimmel ibollyal?
Direkt szállt rá Margitra, őt szemelte ki a következő áldozatának.
Furcsa hogy Iboly dirigál a lakásban, mindet szabályt ő hoz, mintha övé lenne a pecó és Margit csak egyedüli albérlő lenne. Pedig nem így van, úgyhogy Én Margit helyében nem hagynék mindent rá .
Na szegény Bettyke jól belefutott Elődbe.
Reméllem Beácska hamar kiszabadul,bár az egyik elrablójának nagyon bejön.
Iboly megint alakított,bízom benne hogy Dóri és Margit hamar leállítja.
úgy látszik a pasik egyformák mindenhol
Persze ha ők néznek tv-t akkor mindenkinek csndbe kell lenni.
nálunk is a férjem csak kiröhögi hogy hogyan tudok sokszor izgulni.
Sajnos az én párom ezt a film közben teszi és a fiammal jókat nevetnek rajta.Engem meg öl az ideg hogy nem hallom mit mondanak!
hát sajna még biztos kénytelenek leszünk nézni a tenyérbemászó képét egy darabig.
de legalább már 2 részt adnak!!! ma megnézem a tegnapi részeket,... és jól kivesézem a férjemmel, nagyon viccesen tudja kommentálni az eseményeket:)
Szerintem a nyújtsuk mint a rétestésztát elv itt is működni fog!
nagyon várom már azt a részt!!
nekem már az elején furi volt amikor a macsekba dolgozott és odavolt dávidért. skizofrén p...a
Reméllem előveszik a notesz dolgot és valaki elszólja magát Margit elött hogy hogyan is nézett ki a napló.Szerintem Margit látta Ibolynál azt a naplót,hátha beugrik neki.
Képzeljétek amikor majdkiderűl hogy Iboly a gyilkos mindenkinek hogy leesik majd az álla
tudom, hogy gyilkos, nem is birom, és amikor a szemeit forgatja.... kirakhatnák már a sorozatból.....
További ajánlott fórumok: