Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Ezt találtam a neten csak 1részlete ami fenn van:
Az utolsó napokban jelentkező légzési nehezítettség, majd elégtelenség azt jelenti, hogy a tüdők egyre kevésbé képesek ellátni a feladatukat, és oxigént szállítani a szervezet különböző részeibe, ennek következtében bizonyos részek (ujjak, kézfej, lábfej, ajkak, cianotikussá, vagyis kékké válhatnak). A légzési elégtelenség időnként hörgő légzésben is jelentkezhet, s ez a beteg környezete számára megrázó is lehet. Amennyiben ez azokban az órákban-napokban jelentkezik, amikor a beteg állapota rohamosan romlik, lehet, hogy ezen nem lehet már javítani, változtatni.
Ahogyan a szervezetben a légzési működések korlátozódnak, a keringés is megterhelődik: a kevesebb oxigént gyorsabb összehúzódásokkal próbálhatja a szív eljuttatni a szervezet különböző részeibe, de a tartós terheléstől a szívműködés is károsodik, és a szív pumpafunkciója is folyamatosan romlik, elégtelenné válik. A két párhuzamosan zajló folyamat jelentkezésekor beszélnek általában az orvosok légzési és keringési elégtelenségről, amely együtt jár a szervezet nem megfelelő oxigén ellátásával, a vérben a széndioxid felszaporodásával is.
!!!!:
Még azok az orvosok sem tudják napra-hétre pontosan megmondani, mennyi ideje van hátra egy betegnek, akik évtizedeket töltenek el onkológiai betegek kezelésével, illetve a végstádiumban lévő betegek ellátásával. Ez azt is jelenti, hogy nem lehet előre megjósolni, mikor romlik ismét a beteg állapota, s hogy ez a romlás mennyire lesz lassú vagy gyors.
Hát, az tuti nem.
Azért is írtam, hogy furi ez az egész.
Meg vannak olyanok, akik elhiszik, hogy ez az egész film valóságos. (Mondjuk ezek az emberek betegek, csak másképp) Nekik milyen példát mutatnak ezzel/ezekkel?
Igazából azt is figyeltem, hogy a kendő alatt mennyire púposodik a hosszú haja. Mert ugye olyan hosszú hajat nehéz eltüntetni. Hacsak nem profi aki megcsinálja.
Vagy nagyon jól elrejtették, vagy lehet mégis levágták volna??
Azt mondod, paróka???? Lehet.
Háááát, ha nekem annyi, és olyan hajam volna, marha sokat kellene fizetni, hogy levágassam.
Én parókára is gondoltam, hogy az lóg ki.
Bizti sajnáltam volna levágatni
(hacsak nem fizetik meg)
Ezt nem hiszem el
Múltkor arról beszélgettünk, hogy Dóri mennyire összezuhant, hogy ezt nem kellene így, és sokan azonosítják vele magukat.
Viszont én azt is túlzásnak tartom, ahogy Csaba viselkedik, csak éppen ellenkezője Dórának.
Biztos jó, ha pozitívan áll hozzá, de így a filmbe kicsit furi.
szerintem
Nem tudták volna +találni az arany középutat?
Én is teljesen elfelejtettem, csak véletlenül kapcsoltam oda.
Pár percről maradtam le.
Hülye internet!! :))
Hát nem elfelejtettem a sorozatot?
Szerintem minden nő ilyen pasira vágyik!
Szerencsés vagy, irigyellek!!!
A húgom volt így a házasságuk első pár évébe, most meg csodálkozik, hogy mennyire ellenkezőjére változott minden.
Az nálunk csoda lenne, ha legalább 1x elmosogatna.
Ha hétvégén nem vagyok itthon, akkor a hűtőbe tárolja a tányérokat.
:)
Hát igen, mind igaz, amiket írtok a fociról.
De ha a zuramnak ugyanezeket elmondom, olyan mérgesen néz rám, a szemeivel ölni tudna.
Persze ilyenkor én vagyok a h.lye, mert én nőből vagyok és ehhez nem értek stbstb
megjegyzem ezt a játékot a férfiak találták ki,
milyen legyen akkor?:)))))))
akkor én hallgassak, a párom sem szereti a meccset, a fiam sem, úgyhogy kész hawaiiii :)))
helyette nézhetek lövöldözős, huhogós, rémisztő filmeket :((((