Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Azzal a dilis gyerekkel?
Azért húzta ki a halált talán...
Összejön talán Fanni a Bálinttal!-ez lesz a kezdet.
Én mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre...
Csak kár, hogy a holnapi rész után hétfőig várni kell...
Igazán adhatnának most is naponta két részt...
Nekem is, hisz már volt szó arról, hogy Pongráczot kiírják, és mentek a találgatások arról, hogy talán meghal P.P. ...
Hát én is pont erre gondoltam!!!!
Amikor a Kardosnak azt mondta a látó, hogy örül, hogy megismerhette a főorvost, azt jutott eszembe, lehet, hogy majd a Kardos átveszi a Péter helyét??
néha tényleg nyújtják, de hát azért belegondolva, nem lehet nap, mint nap olyan érdekes dolgokat előkapni a sapkából, amitől az ország másik fele itt ül, mikor adásban vannak :DDD
vannak látó emberek, tényleg.
a fiamnak volt egy ilyen barátja, hát amiket mondott, kész hátborzongató :))
soha nem látott, nem beszéltek a dolgokról, képek nem voltak kint a lakásban, mégis mindent szó szerint elmesélt a fiamnak rólunk :)
Én nem emlékszem, amikor Bálint a kórházba került szó volt arról, hogy alkesz, vagy megjátsza magát??
Mert rendesen túljátsza a dolgot Bettyke előtt, hogy sajnálja, és aki szokás szerint naivan segít neki:(
Nem nézem mostanábban rendszeresen, de ezt a fórumot rendszeresen olvasom!:O))) E fórum szórakoztatóbb, mint a film egyes részei!!!!:O)))
kb. én is így érzem!-kíváncsi vagyok,hogy ma kibontják-e Margit és Kardos konfliktusát, ill. hogy alakul a pap-Betty-alkeszfiú mesterhármasa:O)GIZUS
A sorozat megint beleesett veleszületett betegségébe, vagyis az események végtelen elnyújtásába, míg meg nem feledkezünk róluk. PP és Várnagy, akik a cselekmény éltetői, alig szerepelnek, ehelyett a tinirészleg nyavalyog. Ennél még Bodolaiék napi rendes veszekedése is szórakoztatóbb.
Most már aztán a sorozatból is kezd elegem lenni,-látók-nemlátók-nalátok...nem kéne átvinni a dolgokat misztikába...mehetnének az események tovább, nem kellenek még ide is "szellemidézők"meg jósok, meg spiritiszták!Elég a zakkantakból,mert lépten nyomon az életben is beléjük akad az ember. Talán lenne más értelmesebb dolog is amivel a nézők figyelmét lekössék!!!!
A látó az, Aki meglátja, hogy mi fog történni, akár pár perc múlva, akár később...
És Ő előre látta, hogy pl. Fanni a halált kihúzza...
De mindenesetre kíváncsi leszek erre a kis történetre is, hogy mi fog belőle kisülni...
Magdika és Füredi jót alakítottak Szilvia előtt...
nem kritizálni akartalak! csak a véleményem írtam le.
A látót nem én mondtam, azt ezzel a szóval tegnap Gyöngyi említette meg.
Nem tudom hogy nevezik igazából ezeket, mindenesetre furi.
jós, aki látja a jövőt? sztem nem. de valószínűség alapján bárki "jósolhat", és esélyes, h igaza lesz. de az nem "látó".
Erről én is lemaradtam. Mármint Bejácska örökségéről. De nyilván Réka előtt is lakott valahol Kardos.
azaz erre az új "betegre" gondoltam, aki előre megmondta mi fog történni.
Furi ez a látó pasi
vajon tényleg létezik ilyen?
Réka Beára hagyta a lakást????Akkor Zolinak tényleg annyi...mondjuk egy jól kereső nőgyógyásznak biztos van pénze saját lakásra,úgyhogy annyira nem sajnálom...
Hacsak nem merült feledésbe ez a dolog.
Sorozatba nem kizárt!
Őszinte leszek, nekem is ellenszenves a Bálint, már egy kicsit unalmas is a sok kavarásával :)
nos ami Kardost és Margitot illeti, hát a doki nagyon meg fog lepődni, mikor Bea betölti a 18. évét és kirakja a szűrét a saját lakásából, hiszen ez már az övé, mikor nagykorú lesz :)
utána mehet pitizni Margithoz :DDD
Szerintetek Tamás atya mit akart azzal mondani, hogy kavarognak benne az érzések??
vajon Bettire gondolhatott?
Jajj de ééédes az a pasi :)))
Remélem hamar lelép!
Mondjuk 1 kényszerzubbony társaságában??
Ez a Bálint egyre ellenszenvesebb.Néha úgy felpofoznám,ha tehetném.Nem is csoda,hogy tamás atya így kiakad rá,amikor össze vissza vetít.
Hát igen, bár szerep, de Margit ezerszer külömebb Bárkinél...
Szilva is irritál,de nagyon. nem hiszem, hogy csupán a betegsége miatt van. Alaptermészete is ilyen idegesítő lehet...
Hát ezt nem hiszem el.... emiatt a köcsög kiscsaj miatt szakítani akar Margittal?????Tudjátok ki kínlódna egy idegen kis libával,úgy elzavarnám mint a sicc,tartsa el magát a fotózásból....nagyon felmérgesített...
Jó lenen ha Attila elbeszélgetne vele, hisz ez mégis csak az ő lakása.
További ajánlott fórumok: