Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
ha Előd lebukik, ugrott a házasság, ebből soha nem magyarázza ki magát még Barbinak sem,
nem beszélve Pongráczról, eddig sem szerette, ezek után még gyűlölni is fogja :)
A sorozatot a kezdetek óta nézem, nem tudom mégis lemaradtam valamiről, mert én nem tudtam, hogy a város körül legenda kering. Titkos kút, kincs??
Hol is van ez a város??
Tudom tudom.....
Április 26.-30.
Bálint titokban követi Betty-t a kórházig. Füredi eközben elejét veszi egy újabb veszekedésnek. Péter megkéri Viktort, hogy készítse el a prezentációt a konferenciára, így Viktor tanácsot kér Dórától. Gergő a hollétéről hazudik Magdikának. Kristóf pedig nem veszi észre, hogy mire készül a testvére. Szilvia megtudja, hogy a fia nem ért oda a színjátszó szakkörre. Tamás atya barátja, Csaba betegként jelentkezik be a klinikára...
Tamás atyát sokkolja a barátja betegsége. Csaba közben udvarolni kezd Dórának. Roland lelkesedése csak még jobban aggasztja a prezentációval bajlódó Viktort, aki hatalmas hibát követ el. István nem ér célt Szilviánál, aki aggódni kezd a fiáért. Kristóf hazudik az édesanyjának és Gergő keresésébe fog. Magdika Szabinak és Szilviának is beszámol a Gergővel folytatott fura beszélgetésről. Eközben Margitot és Tamás atyát is aggasztja Bálint megszállott viselkedése...
Csaba felkészült a halálra, s megkéri Betty-t, hogy ne akarjon segíteni rajta. Kristóf beszámol az édesapjának az öccsével való legutóbbi, furcsa találkozásról. Péter nem akarja visszamondani az előadást, ezért Dórát kéri meg, hogy segítsen neki. A rendőrség nyilvántartásba veszi Gergőt és kis idő múlva nyomokat is találnak. Betty és Bea összekapnak egymással. Szabi eközben rátalál Csillagkút legendájára...
Gergő továbbra sincs meg, ezért Szilvia plakátokat ragaszt ki városszerte. Tamás atya tanácsot ad Betty-nek, aki azonban nem hallgat rá. Roland megígéri Kardosnak, hogy beszél Beával, a lányra azonban nem hat a szép szó. Közben Szabi különleges randival kárpótolja Magdit. Péter és Dóra pedig hatalmas sikert aratnak a konferencián. Gergő előkerül, s felhívja Kristófot...
Szabi és Magdi kincskeresésre indulnak, s elhagyják Csillagkút belterületét. Kristóf elmondja a szüleinek, hogy Gergő felhívta, ám beszélni nem tudtak. Szilvia persze az idegösszeomlás szélén van. Tamás atya elindul Csaba utolsó kívánságát teljesíteni. Kardost, Betty-t és Rolandot sokkolja egy Beáról készült reklámplakát. Szabi és Magdi rátalálnak Gergőre. Magdi elsősegélyben részesíti a fiút, miközben Szabit elnyeli a titkos kút...
Szomorú, de hátha mégis happy end lesz a vége:)
Én szorítok nekik, olyan szép pár lennének!!
hát mert pap és pap között van különbség.
református pap nősülhet,
görög katolikus pap, a felszentelésig, a barátnőm apósa is az :)
egyedül a római katolikus pap nem nősülhet :(
a többi vallást nem ismerem, ezért nem tudok mondani róluk semmit :)
Anyu unokatestvére pap, és vannak gyerekei, de úgy tudom nem él együtt velük.
Többet nem tudok róla.
Szembesíteni kellene Bálintot, és Bettyt, így kiderülne a hazugság.
Szegény Tamás atyát sajnáltam tegnap, nagyon b.nkó volt vele Betty.:(
Szilviát eleinte bírtam, nem értettem miért szidja mindenki.
Most már tudom!!!
A mi városunkban van ilyen...
Az illetőről, Aki csak ismeri, Mindenki tudja Róla, hogy régen pap volt, állítólag gyönyörű szentmiséket adott...
Több, mint 10 éve történt, kilépett a kötelékéből, mert beleszeretett Valakibe, és azóta is boldogan élnek...
Személyesen is ismerem...
Pont nemrég ajánlottam fel Neki, hogy tegeződjünk, mert hasonló korúak vagyunk, és nem szeretem ezt a magázódást...
Aztán összetegeződtünk...
hajaj :)
de még mennyi :)
ilyenkor papnak, vagy katonának adták a gyereket:)
Tamás atya tényleg féltékeny:) Szegény, milyen rossz lehet neki:(
Tényleg, mi történik akkor ha egy katolikus pap szerelm kapcsolatba bonyolódik valakivel?
Volt már ilyen a történelemben...
Sajnos végig telefonáltam ... de a képek szépek voltak ;)
Szilvia megnyilvánulása szerintem nagyon gáz volt - egyébként is mindig gáz. Tiszta pszichohülye.
óó, az nem jó :(
kipihented már magad?
jó szórakozást :)
mi történt kis csapat?
tegnap senki nem nézte a sorozatunkat?
nem volt egy fűűű, de Péter legalább most nyiltan kért pénzt a kórháztól, az összes tulajdonos előtt.
amúgy nem értem, hogy miért nem osztja meg Kardossal a gondját, akkor kevesebb kötekedés érné a részéről, no meg végül is sokáig a sógora volt, szerette is.
Nem miatta halt meg a húga, Iboly így is, úgy is megtette volna, akár Vele van Kardos, akár nincs :(
én a Péter helyében nagyon meggondolnám mennyit és hogy hiszek el egy Fehér csemetének, akármennyire jópofi is, meg segítőkész.
és emellé még kiderülne, hogy tényleg testvérek, ha csak apai vonalon is, mert az apja nem halt meg, mi több él és virul, csak annó egy nő miatt volt depressziós és szökött meg vele :)))
legalább lenne apja és tesója, nem állna így egyedül a világban, hiszen úgy ott hagyták a többiek :(
ami a szépségét illeti, nem baj, ha nem helyes, de mostanság elírták a természetét, valaki nagyon belekavart a sorozatba, nem kéne ilyen rosszakat írni,
jó persze én sem vagyok örökké csendes, de nem is változok naponta :)