Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Hát engem is ez aggaszt.. Olyan nincs, hogy becsületes marad a pap, feladja a hivatását és csak azután kötelezi el magát egy nő mellett...?
Mert eddig nem történt semmi kifogásolható, ha csak az nem, hogy sokat foglalkozik Betty-vel az atya, na meg, hogy beleszeretett...
Hát én nagyon remélem, hogy igen. :)
Csak nem tudom, hogy lehet-e, illetve inkább, hogy merik-e az egyház miatt stb.
De másképp nem lett volna értelme belevinni ezt a szálat. Meg utólag visszanézve a régi részeket, Tamás atya figurája kb. ezért lett kitalálva, szerintem.
A kérdés inkább az, hogy vajon happy end lesz a kapcsolatukból, vagy bevallják egymásnak, hogy mit éreznek aztán Tamás atya inkább lelép, hogy jó pap maradjon, vagy Betty megy vissza Amerikába, vagy ilyesmi. :( De szerintem ha mindketten maradnak Csillagkúton akkor előbb-utóbb egy pár lesznek.
Hát, örülök hogy olvastad, azon az oldalon kaptam meg ennek az oldalnak a címét és ezért regisztráltam ide.
Úgy érdekes a történet, ha mindenki hozzáad valamit, ott meg egyedül írtam:)
De élveztem.. Pont nyaraltunk és a dög melegben ezzel is ment az idő...
Nagyon várom már az új részeket... Szerinted a forgatókönyvírók összehozzák Betty-t az atyával?
Szia! :)
Olvastam a tv2 fórumán az "új évados" történetedet az atyáról és Bettyről. Szerintem jó ötletek voltak benne, kár, hogy nem folytattad. :)
Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy ezt a testenkívüli élményt nem fogják beleírni a sorozatba. Szerintem ez csak a reklámban van. Pár éve volt olyan, hogy a szereplők hangosan gondolkoztak, hogy mennyi minden történt velük, és úgy vágtak be jeleneteket. Szerintem a műtét, meg a kóma igazi, de a "szellem" nem lesz ott. Én legalábbis így képzelem.
Szerintem ez olyan testenkívüli élmény. Csak én úgy tudtam, hogy a klinikai halál állapotában lévő embereknél van ilyen:(
Bízzunk benne, hogy itt a történetben tovább gondolták és a kóma ideje alatt szaladgál szellemként Betty. Viszont erre emlékezhet, ha felébred:)
Ja és regisztráltam. Üdv.
Sziasztok!
Mikor folytatódik a sorozat? Tudja valaki?
Az jó lenne
Pl 1 jóakaró illegálisan felrakja a netre....?
Tényleg az!:-)
Ez jóóó!
Remélem,lesz új főőcím is!!!:-))))))
Láttam az előzetest
Szerintem féééélelmetes...
"Tamás atya ott ül az ágya mellett és fogja a kezét."
:) Ez jó, remélem lesz jobb is
Hát, nem tudom. Gondolom. :) Olyan volt, mint az ilyen misztikus filmeknél, amikor a haldokló/kómában lévő kívülről látja saját magát. Egy ilyen fehér hálóing volt a "metafizikus" Bettyn, közben az igazi meg ott feküdt az ágyon a szokásos kék kórházi cuccban, csövekkel az orrában.
De szerintem felismerte Tamás atyát, legalábbis ilyen téren nem tűnt zavartnak, inkább csak ijedtnek. Bár, fene tudja...
Betty fut a kórházi folyosón, közben nincs ott senki, Betty meg nem tudja hogy került oda. Aztán a műtőben hallja, hogy Kardos valami olyasmit mond, hogy zárják el az artériát. Aztán a kórteremben látja ahogy fekszik, és Tamás atya ott ül az ágya mellett és fogja a kezét.
Szerintem jobb, mint a Pongráczos.
ja ne már!
aztán megvakul és Esmeralda lesz a neve...
És van új előzetes, az előbb ment a TV2-n. :)
Ebben most Betty van. Úgy látszik tényleg kómába fog esni, legalábbis nekem ebből úgy tűnik. :(
már a BK, a JB--t nézem :D
csak néha untam már
sosem láttam,
azt sem tudom miről szól, de nem érdekelt
pffff
nekem nem kellenek!:-/