Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Borzasztóan csalódott leszek a két kedvencemet(Betty és Tamás atya) kiírják. Könyörgöm Száraz Dénes az egyetlen férfi karakter akinek bármit tudok hinni. Szeretném ha összejönnének Bettyvel mert legalább lenne izgalom. Titkos találkák meg ilyenek. Ha Bálint elüti valamelyiküket akkor kéne írni a szerkesztőségnek hogy változtassanak rajta. Nem akarom.:'(
Ezt láttátok/olvastátok??
[link]
Ha tényleg kiírják őket, én nem nézem tovább!!!!!
Elvirát ne bántsd, tök jó arc (mármint a színésznő) :)
Az nagyon tetszik, hogy Bettyke és Tamás atya olyan gyakran van együtt.
De az senkinek nem tűnik fel? Ilyenkor szoktak elindulni a pletykák!!
A recepciós csaj a klinikán, hogy is hívják??
Ő is a kezdetektől van, még Villő kocsmaszerű étkezdéjéből...
igen,a leletek tuti carok.biztosan áttétes...pf...
ezek a forgatókönyv írók nem félnek kiírni senkit.Az alapító tagok közül már nem sokan vannak...Péter,Előd,Viktor,Barbara,Margit...van még valaki?Ja,pletykás Elvira...:-)
Holnap a barátnőm nálam alszik gy nem tudom megnézni majd szombaton.Whááá:@ Kérlek szépen Istenem Bettyt és Tamás atyát hagyd életben. Viszont sztem Dóra meghal. Hát a leletek biztos nem jók hiszen Fanni elég komoly volt Viktorral.:S
Elrabolják szóval még egy ideig biztos szerepelni fog, de sztem nem fog lelépni. Könyörgöm hát a fő karaktert nem szokás kiírni.:/
hát ez így nehéz...
neten nem tudod megnézni holnap?a tv2 oldalán fent lesz már délelőtt a jóban rosszban címszó alatt!
jujj,a reklámban nagyon izgi!
elrabolják Pétert!!!
Most Péter tényleg lelép?
Nem is jön vissza?
Én nem olvastam semmit erről:(
sziasztok mi volt a mai részben??
Tömören elmesélnétek nekem??
Holnap vége és majd csak összel folytatják??
pedig az idő baromira rohan.már július van...:-/
Azért én nem várom, hogy máris ősz legyen, mert nem szeretem sem az őszt, sem a telet...
Már csak 2 nap, és szünet...
Hogy megy az idő :-(((
holnap? az jó, akkor már az új lakásban leszünk...csapunk egy avató jr nézést :D
Hát sztem holnap lesz, mivel mindig az utolsó részbe csinálják azt, hogy nem tudjuk hogy mi lesz a vége és két hónapot lehet rajta görcsölni, hogy mi lesz szeptemberben.:@ Itt vissza tudod nézni szinte az összes részt bár sokaknak nem tölti be a videókat. Szerencsére nekem mindig sikerül.:)
[link]
Igen, akkor én is meggondolnám hogy nézzem-e.:/
ez a rész mikor lesz? a baleset...és nem tudjátok, utólag honnan lehet visszanézni a részeket?
Ha meghal valamelyikük akkor nagyon gázos lenne a sorozat. Meggondolnám nézzem-e utána.
Elég szánalmas lenne, ha minden évad utolsó részébe kinyírnák az embereket.
Ki raboltatja el Pétert? richard?
Nem lenne semmi külföldről így irányítana.
Azért konrád rendes, hogy nem akarja kirúgni.
És akkor kiszállnak 3an is a sorozatból?jajj...
Vagy Péter végül marad,amikor kiderül,h Előd az ő lóvéján vette meg a házat?Jajjajjaj!
Csak ha bekövetkezne az egyik legrosszab, hogy Betty meghal, akkor az atya biztos nem maradna tovább Csillagkúton.:S Kérlek szépen Istenem egyikőjük se haljon meg.:/
Én azért is aggódok, mert valaki itt azt írta, hogy valszínű Bettyke meghal a sorozatba.
Tamás atya szerintem megússza, Betty kérdéses. A TV2 oldalán felrakták a két előzetest és ott úgy látszik, hogy amikor Bálint nekik hajt kocsival Tamás atya nem félrelöki Bettyt, hanem elhúzza, tehát Tamás atyát elvileg nem éri az autó, de azt szeretném ha Bettyike életben maradna. Legyen Happy End.:)(azért írtam hogy nem félrelökni mert az előzetesnél vki írt egy komit miszerint az atya ellöki magától Bettyt ezzel megmentve a lány, de az ő életét nem. Figyeljétek meg mert szerintem eléggé látszik, hogy megfogta a kezét.:) Akinek nem hozza be a videót az figyelje a reklámokat.:)
Igen nem is akárhogy!
Nekem is tetszett.
Remélem megússzák a balesetet
ja szerintem pénteken lesz
Annyit mutattak, hogy megy feléjük, ők meg próbálnak elugrani
További ajánlott fórumok: