Jóban rosszban c. sorozatkedvelők topicja (beszélgetés)
Hát azért ez a tegnapi eset kicsit durva volt. A maffia lelőtte volna Beát???
Na most már a Richárd is bajba került a motor miatt.
Lehet hogy neki lesz temetése? Esetleg Beának?
Először arra gondoltam, hogy talán az kötözte át a beteget, mert valamiért fontos volt neki. De már elvetettem ezt a gondolatot, mivel tegnap kiderült, hogy több ilyen eset is volt.
A maffia keze mindenhova elér. Vagy mégsem?
Igen, az engem is érdekel... meg múltor olyan volt, hogy nem tudták, hogy az idős beteg, Aki leesett az ágyról, hogyan került vissza... Hát úgy látszik, védőangyaluk lehet a Nővérkéknek a Főnővérrel szemben...
De nagyon izgalmas... Viszont egyértlműen kivehető volt, hogy a gumikesztűs kéz nem női kacsó volt, hanem nagy férfi kéz...
Ez a temetés is jó kérdés, és ki volt az a szőrős kezű(sztem férfi) aki kicserélte a kötést a betegnél?
Nem szoktam megvenni a bulvár újságokat, mert utálom a pletykákat, amelyeknek nincs valóságalapjuk, de a mait megvettem,mert ebben vallottak Liptai Claudiáék...
A cikk közepén olvastam:
Forgatjuk együtt a Jóban-Rosszban-t, "ahol az egyik jelenetben lesz egy temetés..."
Vajon Ki fog meghalni??
hát ez az új főnővér, nem tetszik
Sztem is Előd volt a robbantó, ezért nem akarja, hogy Szabi beszéljen arról, hogy látta őt akkor a kórházban. Indok: féltékenység.?
Én is drukkolok neki. Kicsit bénán indul a kapcsolatuk, de pont ettől édes.
Mi volt abban a cikkben amit Előd elvitt Bandiéktól? Tudja valaki?
Remélem Péter tényleg helyre rakja az új főnővért!
Előbb-utóbb ki fog derülni, én viszont annak örülök, hogy végre van egy kis romantika, és drukkolok Elviráéknak, hogy kibontakozzon a szerelmük, olyan klassz dolog, amikor Valaki Valakivel összejön, és kialakul a Szerelem...
Biztos vagy benne, hogy az Bandi volt? Mert nem mutatták az arcát.
Viszont többször is mutatták a a robbantást megelőzően, hogy Bandi valami robbanó szerkezet félét barkácsol.Persze lehet, hogy Előd utasítására és azért nem kért lakbért, mert megcsinálta neki a piszkos munkát.
Előd!!! Tuti, Rolandot akarta eltenni láb alól féltékenység miatt, de balul sült el a terve. Azért is mondta részegségében hogy mindenről ő tehet az ő hibája.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi az a titok amit a felesége nem kotyoghat ki. Lehet, hogy a robbantás háttere?
Szerintetek ki volt a robbantó a kórházban? Bandi?
Nekem is egyből feltűnt hogy barna a haja, vagy azt is átfestették a műtét során? :-)
Hát igen, lehet, hogy hasonlítanak, de engem zavar, hogy az új lány barna hajú lesz. Ha valaki összeég az arcán, talán akkor a hajszíne is megváltozik? ... Jobban szerettem volna, ha legalább a részletekre odafigyelnek. Pl. legyenek azonos alkatúak, és messziről tényleg hasonlítsanak. Az arc úgyis mindegy, elvégre azt fogják teljesen átoperálni. Na mindegy. Remélem, azért jól választottak...
tényleg, igen, én is láttam, annyira hansonló az arcuk karaktere, hogy szinte nem is különböznek egymástól...
Sziasztok!
Itt megnézhetitek az új Barbarát!
[link]
"két sz-szel"
jobanrosszban.hu
Nem lehet honlapot reklámozni, de a sorozat kedveelői,ha lemaradnak, a jóban-rosszban honlapon megnézhetik a sorozat részeit...
www.jobanroszban.hu
Az új főnővér Elvirának meg annak a nővérnek akit megvédett írásbeli figyelmeztetés adott, beszámolót tartott Mrs. Tanakisnak, hogy mit hogyan szeretne megvalósítani, még tervezetet is csinált.
Linda vallomást tett a rendőrségen, nem mondott semmi lényegeset.
Az egyik nyomozó telefonhívást kapott, természetesen névtelent, hogy információkat adnak neki a robbantásról, a parkba hívták találkára.
El is mentek mind a ketten, úgy lett vége hogy Roland ment a nyomozó felé.
Klári kiborult, meg újabb kezeléseket beszélt meg Kardossal, valami új hormonkészítményről meg műtétről volt szó. Fanni bepróbálkozott Ivánnál, de pofára esett,mert Ivánt telefonon hívta Anett és ő egyből kidobta Fannit az irodából.
Másra most így hirtelen nem emlékszem.
Sziasztok!
Nekem a mai részt mesélje el valaki!!!!!!!!
Köszönöm!
Ez az új főnővér igen csak unszinpatikus. Kiváncsi leszek ki fogja helyretenni?
További ajánlott fórumok: