Jelzések amit a nők küldenek a férfiak felé. Kódfejtés kezdőknek :) (beszélgetés)
Zsebkendő leejtése.
És a "van tüzed?" kérdés.
:DD
Hát elég vad musztáng vagyok. :))
Alapvetően nem így nézek az emberekre. Ritka ha ölni tudnék a szemeimmel. :)
És akkor mi van, ha kiderül, hogy mégsem "úgy" nézett? Miért csak annál kellene próbálkozni, akiről biztosan tudod, hogy flörtölni akar veled? Ez olyan spórolós üzemmód, vagy mi?
Ha tiszteled a nőket, simán bókolhatsz bármelyiknek, mindenféle hátsó gondolat nélkül, megszokásból is. Jól esik nekik. Aztán aki meg igazán tetszik, arra szentelj több figyelmet és ha ő mégsem úgy nézett, max nem lesz belőle semmi, de amíg nem próbálod ki, nem tudhatod. Előbb utóbb azok közül, akik neked nagyon bejönnek, lesz valaki, akinek te is nagyon bejössz és kész. Nem kell ezt túlbonyolítani!:)
Bár fontos az első benyomás, azért úgy gondolom, hogy a humor és a közvetlenség bármikor bejön egy nőnél mint jó alap a flörthöz. Sőt, akkor is, ha nem lesz ebből flört, csak ismerős, egy olyan férfi mindig szimpatikus lesz a nőknek, aki nem nyomulósan, de mégis meg tudja nevettetni a nőket. Csak mert kellemes a társasága. És ez vonzóvá teszi olyanok előtt, akik meg flörtölnének is vele, mert már jó a közelében lenni. Nem okvetlenül mert akarunk tőle valamit. De aki akarna, annak megkönnyíti a dolgát és mindketten nyernek.
Egyszer jöttem ki egy sötét garázsból és elvoltam a gondolataimmal, amikor nyitottam ki a lépcsőház ajtót, ahonnan meg pont jött ki egy ismerősöm (akkor még nem volt az). És hirtelen megijedtem és reflexszerűen felsikítottam, erre ő magabiztosan csak annyit mondott, hogy: "azért remélem, ennyire ronda csak nem vagyok"
:D
XDDD
Te vagy Jessica Rabbit? Vagy Rubint Réka?
Vannak férfiak, akik nagyon szexinek tartják a maffiózó tekintetet, sőt, kihívás, kifejezetten erre izgulnak, hogy majd ők megmutatják, hogy betörik a makrancos katát!:D
Ha ez nem tartós tulajdonság, kezdetben lehet vonzó is.
Ezt álmodtad, ugye? 1 percen keresztül néz egy nő egy üzletben? Szerintem ez nagyon hosszú idő, ha egy futólagos szemezésről van szó, kivétel, ha én lennék a biztonsági őr:)))
Azt meg simán észreveszik a nők, ha te egyszerre többet is nézegetsz, mert több bent lévő nő is tetszik, és erről az jut eszembe, hogy egyik sem tetszik igazán. Mert akkor csak arra tudnál koncentrálni. Ezt a nők is felmérik általában és mindjárt nem is olyan érdekes az ilyen pasi. Pláne nem annyira, hogy egy percen keresztül fixáljuk...
Ez a horoszkóposdival mellé lőttél.
E' van.
A szavakon való lovagolást itt tanultam a Hoxán, szóval az ősmestereket keresd!
Persze de attól még az egonak jól eshet :) Mindig is kíváncsi természet voltam. S persze férfiként jó érzés ha azt veszem észre, hogy valakinek tetszem és ezt üzeni a szemével.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon ez a nőknek is fontos e, hogy jelezzenek felénk vagy ez csak akkor lényeges, ha tényleg oka van. Nem rég olvastam egy olyat, hogy a nők többsége nem szereti ha az utcán sétálva megnézik őket, vagy ha a szemükbe néznek. Nem tudom ez mennyire lehet igaz. Én szeretek a szemébe nézni annak aki tetszik, mert le akarom szűrni a reakciót. Na aztán, hogy abból mit lehet kiolvasni arról beszélgetünk itt :) Nem könnyű és nem egyszerűen definiálható dolog ez tudom.
Ahogy korábban írtam - nem az a lényeg, hogy te kinek tetszel, hanem hogy aki tetszik neked, azt vedd le a lábáról!
És mindennek főleg önbizalom az alapja.
Fel lehet persze, de más egy párkapcsolatban és megint más ha éppen ismerkedik az ember. Az, hogy volt gyakorlatom benne hát kinek mi számít gyakorlatnak. Volt már olyan, hogy azt hittem "úgy" néz a lány aztán kiderült, hogy még sem :) Meg olyan is, hogy pont úgy nézett én meg nem vettem észre, de nem azért, mert mondjuk nem tetszett, csak én nem láttam bele többet valamiért.
Tudom, hogy nincs általános recept erre, de ettől függetlenül lehet eszemét cserélni róla. Hogy melyik oldal hogy élte meg ezeket a szitukat. Illetve akinek már több a tapasztalata nyilván jobban átlátja ezeket. Nekem nem sok lehetőségem volt az ismerkedésre korábban, mert főleg neten intéztem az ilyesmit és ott aztán nézhetünk, de nem látunk semmit :D illetve utána jött a hosszú párkapcsolatom és az töltötte ki az életem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Fegyencedzés teljesen kezdőknek - nem jön valaki?
- Jó tanácsok ovi kezdőknek?
- Kertészeti kisokos - kezdőknek, halandóknak :)
- Mi az a 20 alapétel, amit kezdőknek megtanítanál?
- Így fogyunk mi :D Receptek, tanácsok nagyon kezdőknek