Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Toncsimimi!
Mindenképpen jó választásnak tartom és az iskolai kosztnál százszorta egészségesebb,nagyon megbízhatóak ezek az ételek és finomak is. Csak legyen lehetőség melegíteni ha olyat rendelsz neki.
Sziasztok!
Úgy látom sokan fogyasztotok Paleolit ételt a Gastroyalnál. Véleményeteket szeretném kérni a szigorú Paleolit Menüről. Gyermekemnek szeretném rendelni egészségügyi okokból. Hamarosan reggeltől estig fogok dolgozni, így ezt a megoldást tudom legjobban elképzelni, hogy egészségesen étkezzen az iskolában. Mennyire megbízhatóak az ott készült ételek?
Én megrendeltem a paleos lúdláb szeletet, ahogy mondtam. :-)
Mindenképp próbáld ki, szerintem ez is szuper! Komolyan mondom, nagyon élvezem, hogy minden héten van egy-kettő-sok termék, amit ki kell próbálnom, mert hát muszáj!!! :-)
Az még egy kicsit várat magára, szépen apránként rendelgetem mindet. A héten a Cézár salátából a hagyományosat kóstoltuk meg, az mennyei volt, és Paleolitból pedig a hidegtálat.
Zsírégetőből pedig a kocsonyát... A változatosság gyönyörködtet... étkezésben is! :-)
Igen... igazad volt! :-DD
És meg is jött a kocsonya... a héten már egy Zsírégetőt lenyomtam, ami isteni finom volt, és még vár rám egy Terka mama-féle házi kocsonya. Nyamiiii!!! :-)
Ma reggel ettük meg a párommal a Paleolit hidegtálat... hát... isteni volt! Elég is volt kettőnknek. Nem tudom, hogyan készítik az a krémet, amit a tojásokba tesznek, de valami mennyei.
Finomak voltak a húsok is, és a saláta is nagyon bejövős... tele volt almaszeletkékkel, nyamiii...
Máskor is fogok rendelni, az már tuti!!! :-)
Próbáld ki, ha még nem tetted meg!
Én is hasonlóképp szoktam eljárni.
A csokitortából fagyasztottál már le? Én már tettem el belőle a mélyhűtőbe (próbából) egy darabot, és amikor később elővettük is ugyanolyan jó volt, mint frissen. :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?