Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én is azt amit te,a szénhidrátszgényet.
Megrendelem csütörtökig , utána meg megdumálom a futárral,hogy kell-e a következő három napra vagy sem?!
Én a fehér teát fogom mellé rendelni , vagy melyik a leghatásosabb?
Amúgy nekem apum még a jövő hetet fizeti,onnantól pedig magamnak állom.:-S 1 hetet szerintem tuti,onnantól meg amúgy sem tudom,mert egerbe leszek 2 napot...reggel megyek,másnap este jövök...nem tudom,hogyan kellene megoldani.Meg persze pén-pénz-pénz..:-S
A futártól Hétfőn kérdezd meg. Ő tőle is lehet rendelni.
Mellesleg ma én is edzettem 10 perc erős lépegetés a gépemen, x db felülés /nem számoltam, mert túl fáradt voltam/, és a régi edzőm tornáját csináltam!!! Ja és ittam hozzá folyékony L-carnitint, hogy jobban égjen az a ragaszkodó zsír!!! :D
Sziasztok!:-)
Én is a bicajozás formáját választottam a "sportnak".Most jöttem nemrégen haza,apummal voltunk , tekertünk kb 6-7 km-ert ilyen dimbes dombos szakaszon.
Tegnap vacsira vettem halrudacskát+párolt zöldséget és azt ettem.Megcsináltam 2 adagra valót,így szerintem ma is fogok belőle enni.
Ma leadom a rendelésem,de lehet hogy csak csütörtökig és szerdán,ha úgy van,hogy rendelem tovább akkor kiegészítem.Szerintetek így lehet?Csak azért,mert barátom 20-21-22.-én nem dolgozik és lehet elmegyünk valahova 1éjszakára.Feleslegesen meg nem akarom megrendelni.
Na az nagyon jó ügyes vagy én nehezen találtam rá,főleg a gyerekeim miatt veszem ,mert én ponty őrült vagyok,de mire kiszálkázom nekik....megaztán nem is bízom eléggé magamban,hogy egy icurka-picurka nincs-e benne!
Akkor jó étvágyat hozzá!
szia!
A legkiválóbb a pangasius halfilé nincs benne 1kicsi szálka sem! '-2 perc alatt megfő,megsül és ízletes!Próbáld ki én nagyon szeretem !
Sziasztok!
Már nem bírok magammal,annyira éhes vagyok,hogy már ideges vagyok tőle.Pedig nemrégen ettem meg az uzsonnámat (ma sütis nap van)...Már elméletbe befaltam egy pizzát,lángostm,....mindent ami hízlal és zsíros.
Azon gondolkozok,hogy nemsokára ha megjön barátom lemegyünk a lidl-be és veszek halrudacskákat+zöldséget és azt fogok enni rövid időn belül.
Nem kérdezem,hogy gáz e?!:-) Tudom,hogy az de felrobbanok,ha nem jutok valami értelmes tápanyaghoz.:-S
2 hét formabontó volt,most ezen a héten meg süti&formabontó vegyesen.
Amúgy tényleg vicces,hogy mind a hárman 4kg-ot fogytunk.
:-DDD
Akkor jövő hétre legyen a cél -2kg :-))) Na??
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?