Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

3462. Nala63 (válaszként erre: 3455. - Linike1)
2010. nov. 3. 10:11
Nekem is ízlett,csak sós volt.Persze otthoni főzésnél is megesik az ilyen:))
3461. Linike1 (válaszként erre: 3447. - Bobóci)
2010. nov. 3. 10:07

Szia Babóci !

Én mindig úgy szoktam feltenni az effajta kérdéseimet,hogy csak akkor válszoljon valaki,ha nem kínos ezt most nem szőttem bele,de ne haragudj!

Nagyon örülök,hogy leírtad és iszonyú hajhullással küzdök és nem tudom miért van.,mondták,hogy a vas hiány miatt is lehet az meg nekem igen gyakori ,mert a menzesszel nagyon sok vas ürül,sőt szédülök is utána mindig!

Az almát minden nap délig fogyaszd el mert a gyümölcsöket de. kell még ahhoz,hogy a gyümicukor ne szívódjon úgy fel!

3460. Linike1 (válaszként erre: 3458. - Kri81)
2010. nov. 3. 10:02

Nagyon jól reagál a szervezeted Kri!

Gratulálok!Azért még tedd talomba a holtpontot is hátha kell valamikor ,karácsony elött nem rossz egy áttisztítás!

Szerintem megfelel a súlycsökkenésed annak ,hogy a bőröd is nagyon jól reagáljon ,biztos nagyon észrevehető a változásod!

3459. Linike1 (válaszként erre: 3442. - Dugozsu)
2010. nov. 3. 10:00

Szerintem az epre lesz a tűzkeresztség ,de majd meglátod a vaníliás nagyon jó és a csokis is!

A holtpont tea pedig 2.-3. nap fejti ki a hatását,mert el kell,hogy induljon egy tisztulás,bár most olvastam ,hogy valakinek semmi reakciót nem váltott ki ez szerintem ritka!

3458. kri81
2010. nov. 3. 09:59

Sziasztok!

Végül nem rendeltem meg a holtpont kúrát, folytatom az ABC-t. Ma ráálltam a mérlegre és alig akartam elhinni: 65,5 kg-ot mutatott, vagyis már kereken 10 kg-ot fogytam 7 hét alatt:))))Karácsonyig mindenképp folytatni akarom, remélem addigra átlépek a bűvös 5-ös számkörbe:)

Mindenkinek sok kitartást!

3457. Linike1 (válaszként erre: 3441. - Mókusélet)
2010. nov. 3. 09:57

Az tuti van még addig két hónap sokat lehet fogyni addig,remélem meg is lesz nektek is!

A gyümölcs nem baj,csak arra figyelj oda,hogy reggel egyed és akkor nem árt,sokat számít az is,hogy iszod az italokat már többen mondták,hogy simán attól is lassan ,de adtak le pár kilót!

Nagyon kíváncsi vagyok pedig,hogy mennyit fogytál már emlékszem még amikor kezdted,nem olyan drágák a mérlegek ruházz be egyre szerintem ilyen esetekre úgy sem kell csúcs szuper!De mérjen rendesen!Kicsi melléevések nem számítanak,főleg,ha egy héten 1x esik meg csak többször ne legyen 1nap,mert akkor kidobott pénz az egész!

3456. Linike1 (válaszként erre: 3440. - Caca31)
2010. nov. 3. 09:52

Nekem is ez a könnyedség sok idegességet és időt megspórol,mert a gyerekeimre is több sz időm és kényelmesebb is ,sőt nem megy el két órám azzal,hogy mikor mit főzzek vajon!

Nem értem a holtpont tea ,hogy-hogy nem hozott neked hatást pedig az nagyon megy mindenkinek,dehát létezik ilyen szervezet is!

3455. Linike1 (válaszként erre: 3439. - Nala63)
2010. nov. 3. 09:48

Szia Nala!

A reagálás jó lehetett ,mert nagyon finom volt a tegnapi szénhidrátszegényben a parajfőzelék tényleg úgy lapátoltam sem édes ,sem sós nem volt!

szerintem vannak amikor egy kicsit elcsesznek valami,szerintem ez velünk is megesik itthon főzés közben néha!

Én úgy gondolom többször édes minden,mint sós!Nem?

3454. Linike1 (válaszként erre: 3438. - Dugozsu)
2010. nov. 3. 09:46

Szia!

Érdekes,hogy itt én vagyok az egyetlen sz... szájú ,mert nekem iszonyúan izlett annak idején a káposztaleves amikor 10kilót fogytam tőle,na de lehet,hogy kipróbálom most is egy hétre ,mert lehet,hogy változott,ha mindenki ki van akadva tőle!

A Holtpont teás,kúrás véleményedre kívÁncsi vagyok!

3453. Linike1 (válaszként erre: 3436. - Virkina)
2010. nov. 3. 09:43

Nekem szerencsére az édességek már nem mennek úgy mint 1éve amikor 3tábla csoki is lement!

Ső azt kell,hogy mondjam ,hogy nekem a kúra ebben segített a legtöbbet,hogy a szénhidrátéhségem elmúlt a 3.hónapban és egyenesen utálom az édességet!

3452. Linike1 (válaszként erre: 3433. - Mesmer)
2010. nov. 3. 09:39

Ha belegondolunk a mínusz 1kiló is nagyon jónak számít hetente hisz egy év alatt 52kiló ami szerintem köztünk sokakon nincs is rajta!

Nekem is vannak már csúnya kilengéseim,de én igazából most csak súlyt tartok azt viszont nagyon szépen!

3451. Mókusélet (válaszként erre: 3448. - Anigirl)
2010. nov. 3. 09:38
Szia! mesmer leírta....bár én úgy gondolom,ha keményen beleadsz és jó az oktató,akkor nagyon fárasztó....viszont a zene elvisz.Mindenképp próbáld ki!
3450. Linike1 (válaszként erre: 3431. - Marylu93)
2010. nov. 3. 09:37

Szia Marylu!

Én meg pont a káposztaleveseket bírtam nagyon!

Volt egy időszakom 2éve amikor a káposztaleveset nagyon jónak tartottam végi is csináltam egy két hetes kúrát belőle,nem volt semmi,mert 10kiló mínuszom lett utána ch szegény ebédeket rendeltem,de nem fogytam 1dekát sem így úgy gondoltam abbahagyom és akkor jött föl 30 kiló.Csak kitartás kellett volna mint most és egész napos étrend nekem csak az segít!

3449. mesmer (válaszként erre: 3448. - Anigirl)
2010. nov. 3. 09:20
Szia! Én is járok Zumbázni, csak ajánlani tudom! :) Közepesen fárasztó, de nem kibírhatatlan, megemeli a pulzust rendesen. Mindenképp vigyél magaddal vizet és törülközőt, szükséged lesz rá. Ha szereted a latin táncokat, és mered elengedni magad, akkor élvezni fogod :)
3448. anigirl (válaszként erre: 3441. - Mókusélet)
2010. nov. 2. 20:12

Szia!

Milyen ez a zumba? Én is gondolkodom rajta, hogy menjek-e? Mennyire fárasztó?

Én heti 3x nordic walkingra járok, gondoltam mellé még heti 2x-i zumbát beiktatnék.

3447. bobóci
2010. nov. 2. 20:04

Sziasztok!

Linike, ne haragudj, hogy nem válaszoltam a betegséggel kapcsolatos kérdésedre, de múlt héten négy dokinál voltam négy nap alatt, és a legkevésbé arra vágytam, hogy még itt is erről írjak. Szóval ez vitatott téma, hogy nőgyógyászati vagy endokrinológiai betegség-e, mint kiderült a számomra is, mindenesetre inzulinrezisztenciával jár, ami miatt a szervezet több inzulint termel a kelleténél, ami később cukorbetegséghez vezethet, valamint nőgyógyászati bajok forrása lehet azáltal, hogy a hormonháztartást is borítja. Amúgy pedig elhízást, hajhullást, pattanásosságot okoz. Nem gyógyítható, de szénhidrátszegény diétával, sok kardio jellegű mozgással és az optimális súly megtartásával talán elkerülhető a hosszútávú gyógyszerezés, viszont a gyógyszer nélkül nagyon nehéz lefogyni. Szóval nehéz ügy..

Én ma kaptam meg az első adag kajámat, és teljesen elégedett voltam vele. Ebédre sajttal töltött csirkemell volt, uzsonnára diós-lekváros piskóta, vacsira pedig mézes indiai csirke salátával. Nem mondom, hogy nem vagyok éhes, és hogy ne tudnék megenni még kétszer ennyit mindenből, de iszogatom mellé a teát, és kitartok.

Valaki tud segíteni nekem abban, hogy ha almát szeretnék enni, azt mikor tegyem? Vagy egyáltalán nem lehet kiegészíteni ennyivel a diétát? Írtam nekik is emailt, de még nem jött válasz, gondoltam, esetleg ti már jártatok ilyen cipőben.

3446. Nala63 (válaszként erre: 3445. - Virkina)
2010. nov. 2. 19:21
Neked nem volt sós,mert az enyém az nagyon:))
3445. virkina (válaszként erre: 3439. - Nala63)
2010. nov. 2. 19:12
nekem is ez a menüm....
3444. virkina (válaszként erre: 3440. - Caca31)
2010. nov. 2. 19:11
jó neked, én 2 naponta főzök 3 emberre. Úgy nehezebb megállni a melléevést, de persze nem lehetetlen
3443. virkina (válaszként erre: 3442. - Dugozsu)
2010. nov. 2. 19:10
Örülök hogy ízlett, szerencsére nekem már vége. A holtpont teánál az első nem nem a második és a negyedik nap ment a hasam. Most kezdtem a szénhidrátosat, és nagyon finom, igaz rendelme hozzá innivalót is. A vacsorát alig bírtam megenni annyi volt, és nagyon finom
3442. dugozsu
2010. nov. 2. 17:37

na megittam a holtpont teát.Délután éreztem valamit a hasamban, de eddig nem lett következménye.

Gondolom 1 után még nem is lesz.Majd a 10. után,de lehet, hogy semmi sem lesz.Na majd meglátjuk.

Nekem ízlett a shake.A vaniliást kóstoltam.Este jön az epres.

2010. nov. 2. 16:01

Sziasztok!

még mindig nem mérickedtem....anyu nem volt otthon, pedig már a 6 hetemnél járok. Csak kell vennem egy mérleget,na! Megittam a Holtpont teát....izlett, de hatása semmi.

A hosszú hétvégén nagyon sokat mozogtam (szombaton 6 órás zumba day-en voltam, úgyhogy rettenetes izomlázam lett, ezért tegnap este is nyomtam egy órát)így picit bűnöztem ettem egy kis rétest. Érdekes, nem volt lelkiismeret furdalásom.

Mára nem rendeltem kaját csak inni-már megittam a fehér teát- és gyümölcsöt eszem.Ez hiányzik a legjobban!

Jövő héten meg gondoltam megint A menüből fogok választani.Azt írta,hogy 12-15 kilónál 6 hetente 1 hét lugosítás. Majd meglátom.

Hajrá,mindenkinek.Szilveszterre bombázók leszünk!

3440. caca31
2010. nov. 2. 15:16

Sziasztok!

Az elobb olvastam vissza a beirasokat es meg kell mondjam hogy en egy hetig ittam a holtpont teat es semmi hatasat nem tapasztaltam, ugyan olyan nehez nekem wc re menni mint az elott.

A kajakrol nem panaszkodok nagyon izlenek, en az Ultra Szenhidrat Szegeny-et eszem es nekem nagyon bejon.

Nalam a melle eves szoba sem johet mert en mindent kihajitottam amit tilos enni tulajdonkeppen a konyhaban egy csomag zold es egy csomag feher tea van meg nemi fuszer ami az elottrol maradt amikor foztem magamra.

Szerintem nekem azert tetszik az egesz mert mire haza megyek kesz a kaja, csak ki kell bontani es melegiteni, ez annyira jo erzes hogy csak nahhh, es hogy meg fogyok is tole hat az maga a fonyeremeny.

Sziasztok kellemes estet tovabbra is mindenkinek!

3439. Nala63
2010. nov. 2. 12:21

Sziasztok.

Nekem csak egy bajom van a kajájukkal,múlt héten is 1 alkalommal,meg ma is a parajfőzelék bundázott kiflivel olyan sós volt,hogy szinte ehetetlen.Ez sem a vérnyomásnak sem a fogyókúrának nem jó,mert vissza tartja a vizet.írtam nekik kiváncsi vagyok mit reagálnak:((

3438. dugozsu
2010. nov. 1. 15:10

sziasztok!

Én is 1 hét leveskúrán vagyok túl.Hááát!

Imádom a leveseket, de a káposztaleves...Inkább hagyjuk.

Nem ment le 1 árva kg sem, úgyhogy holnaptól szigorú holtpont kúra!

Kíváncsi vagyok a teára már nagyon.Annyian dicséritek!Remélem azért nem kell bérletet vennem a wc-re:)

3437. virkina (válaszként erre: 3427. - Nokál)
2010. nov. 1. 14:56
Én is így gondolom, és már az is jó, hogy nem híztam
3436. virkina (válaszként erre: 3429. - Linike1)
2010. nov. 1. 14:55

szia Linike 1!

Igen a férjem nem is értette miért ilyen széllel bélelt. A fiam is kipróbálta az íze miatt, és ment a hasa. bűnöztem sajnos csokiztam is, ilyenkor nem bírok magammal, és mégsem híztam..

3435. Marylu93
2010. nov. 1. 12:16
:) na jól van, akkor nem én vagyok finnyás. Nekem pont az volt a baj, hogy a káposztaleves kúrára hasonlít az ízük meg a szaguk. Woman, köszönöm. Remélem további sikeres bejelntkezésem lesz.
3434. bbibe (válaszként erre: 3433. - Mesmer)
2010. nov. 1. 11:08
Szerintem is a káposzta leveseik a legrosszabbak. Főleg a paradicsomos olaszos. Az kukába került, miután megettem a felét!
3433. mesmer (válaszként erre: 3431. - Marylu93)
2010. nov. 1. 10:29
Örömmel jelentem én is végeztem a színes leves kúrával. A káposztalevesek szerintem is kritikán aluliak voltak, viszont a többi levest imádtam. A héten többször is buliba fulladt az este, úgyhogy az 1kg fogyással teljesen elégedett vagyok :) Remélem a heti -1 kg meglesz ezután is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook